Neye bakıyorsun sen yineBnde burdayım galiba
Silik silik ya bu ne merhem bu ne lahana tursusuYaaa arkası gelmedi mi
Hic umutlu degilim ama yapacam test canım belki birazdan yaparımAy hadi yerleşme kanaması olsunnnn2 gün geç gelmiş zaten bi sürpriz yaparsın belki bize nanaaamm
Olsun cicegim üzülme gözle göremedigimiz okadar cok hayır varki..... düzenliyorum batınıKızlar selam hiç yazamadım yaa koştur koştur geçti iki gündür
napıyosunuz ne var ne yok
L Loriklorik ve N Nana Ana geldi topik canlandı resmen
ben dün adet zamanımdı olmadım diye baya sevinmiştim , sabah test yaptım ama test bana yine kalbi gibi beyaz sayfasını gösterdi sağolsun
şimdide adet oldum
yeni bat 14 aralık N Nana Ana
Evet cicegim kesildi cok silik geliyor yine stresten benceNasıl ya 1 gün mü sürdü
Nana nolii. Benimde son zamanlarda boyle oldu adetim 3 aydır felegim şaşmıştı. İnşallah üstüne oluyosun dur. En son adetim 3 gun sürmüştü benimde. Bildiğin allı şanlı 1 gun adet oldum sonra koyulaşıp gitmişti. Hadi inşallah. Benim bebekde uyutmadı yine beni. Hamile kalın da gece sohbetleri yapalımEvet cicegim kesildi cok silik geliyor yine stresten bence
Bi derdim var ın populer banlık konularınaNeye bakıyorsun sen yine
Alla alla bence bir doktora görün stresten de olsa o kadar az gelirmiki? Yada test yap benceeeEvet cicegim kesildi cok silik geliyor yine stresten bence
Canım yumurtlama tarihini biliyorsan anlasılırda bilmiyorsan bekleyip görücezkızlar bugün regl günüm ne gelen var ne giden bir belirtim de yok dün test yaptım ama akşam 10 gibi yaptım negatif 2 damla damlattım neden byle oldu acaba geç döllenme mi olur yoksa biraz bekleyimmi bu ay çok iyi çalışmıştık of ya
21 ekim regl günümdüCanım yumurtlama tarihini biliyorsan anlasılırda bilmiyorsan bekleyip görücez
Canım daha 13 gün falan olmus eğer varsa çıkar ama 15-16 gün sonra yapın diyorlar testi genelde ama sen bilirsin21 ekim regl günümdü
28günde bir regl olurum
yumurtlama tarihim 6 kasım
değerlendirdiğimiz günler 25 ekim,1kasım,4,6,8,10,12 kasım
İhtiyacı olan biri olurmu ki bilemedim canım lazım olmazmı sana dahaKizlar ya elimde bi gonalf igne var acilmamis paket doktor aldirdi ama ihtiyacım kalmadi .asilama igneleri napsam ki eczane de almıyor geriye
aa evet ben onu unutmuşum bekleyim biraz daha o zamanCanım daha 13 gün falan olmus eğer varsa çıkar ama 15-16 gün sonra yapın diyorlar testi genelde ama sen bilirsin☺
Hadi hayırlısı canım inşallah güzel sonuclanır ya bu ay olucak kesinKontorlum vardi bugun 2 tane yumurtam gelismisti. Biri sag da biri solda carsamba asilama olcak hayırlısi ile bu da tutmazsa bizi tup bebege yonlendirecekmis
Aynen canım idrar testinde geç görünüyor kan versen öğrenirsin gerçiaa evet ben onu unutmuşum bekleyim biraz daha o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?