Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olsun cicegim üzülme gözle göremedigimiz okadar cok hayır varki..... düzenliyorum batını

Evet cicegim kesildi cok silik geliyor yine stresten bence
Nana nolii. Benimde son zamanlarda boyle oldu adetim 3 aydır felegim şaşmıştı. İnşallah üstüne oluyosun dur. En son adetim 3 gun sürmüştü benimde. Bildiğin allı şanlı 1 gun adet oldum sonra koyulaşıp gitmişti. Hadi inşallah. Benim bebekde uyutmadı yine beni. Hamile kalın da gece sohbetleri yapalım

Kizlar simdi doktora muayene oldum asilama oncesi yumurtam 18.5 mm den 22mm e cikmis ama catlamamis.1 tane daha igne verdi ama yinede asilama yapacak .pek umut yok yani.gecen ayda 2 igneye ragmen catlamamisti.

kızlar bugün regl günüm ne gelen var ne giden bir belirtim de yok dün test yaptım ama akşam 10 gibi yaptım negatif 2 damla damlattım neden byle oldu acaba geç döllenme mi olur yoksa biraz bekleyimmi bu ay çok iyi çalışmıştık of ya

Canım yumurtlama tarihini biliyorsan anlasılırda bilmiyorsan bekleyip görücez

Kizlar ya elimde bi gonalf igne var acilmamis paket doktor aldirdi ama ihtiyacım kalmadi .asilama igneleri napsam ki eczane de almıyor geriye

Kontorlum vardi bugun 2 tane yumurtam gelismisti. Biri sag da biri solda carsamba asilama olcak hayırlısi ile bu da tutmazsa bizi tup bebege yonlendirecekmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…