Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Demiyor canim igne disinda bir tedavi yok diyor.bu ayda olmazsa tüp bebek diyor.
Az once b3n de kontorlden ciktim soldaki yumuurtam 19 mm olmus sagda 16 mm olmus carsambaya gun verdi o zaman asilama yaptcak . Bana da aynisini dedi bu da olmazsa tup bebege yonlendirecekmis. Zaman kaybi olmasin dedi yumurta rezervim azalmis

Az once b3n de kontorlden ciktim soldaki yumuurtam 19 mm olmus sagda 16 mm olmus carsambaya gun verdi o zaman asilama yaptcak . Bana da aynisini dedi bu da olmazsa tup bebege yonlendirecekmis. Zaman kaybi olmasin dedi yumurta rezervim azalmis

Bu geceye kadar 16mm olanda 17mm olur canim. 2 yumurta sagli sollu sansin artmis olur. havuc ye bol bol. Gerci ben 3kg havuc yedim 2 gunde işe yaramadi bende. Cok umutsuzum 1100tl asilama ucretinide vermis bulunduk. Gecen sefer 2.catlama ignesiyle yumurta 35mm e firladi yine catlamadi.zaten karnimin icinde etim cürümüş gibi agriyor anliyorum catlayamadigini. Doktor bile şasirdi sen anliyorsun diye

Cok zor bir durumdayiz resmen allah yardimcimiz olsun insallah senin amh kacti ? Tabi insan zamanla tecrube ediyor kendi vucudunu taniyor

Cok zor bir durumdayiz resmen allah yardimcimiz olsun insallah senin amh kacti ? Tabi insan zamanla tecrube ediyor kendi vucudunu taniyor

Benim amh 2.43cikmisti. 1 yumurta yetiyor kuzum zaten cok takilma amh a.ama keske en bastan tüp bebek yapsaydim gecen yildan beri 3 asilama git gel derken tup bebek fiyatina geldi.

Benim amh 2.43cikmisti. 1 yumurta yetiyor kuzum zaten cok takilma amh a.ama keske en bastan tüp bebek yapsaydim gecen yildan beri 3 asilama git gel derken tup bebek fiyatina geldi.
Peki neden tutmuyormus ama senin yumurtalarin var sonucta . Brnim amh 0.91 doktorumda bugun dedi . Normalde senin yasinda birisi icin bu kadar igne ile 4 tane falan yumurtasi olgunlasmasi gerekir diye sadece 2 tane olgunlaşmış dedi . Aslinda soldakini de gec gordu asil olgublasmis olan soldaki yumurtamdi . Alttan goremedi ustten bakti gordu haklisin vallaha verdigimiz paralar tup bebek fiyatına denk geliyor toplasak git gel muyane ucreti o ücreti bu ücreti derken baya birikiyor. Mantikli ya biz hatta esimle dun konusmustuk tutmazsa tupe geceriz diye. Sabah da doktor oyle diyince sasirmadik biz bahcecide bi doktor vardi ilk gittigimiz o da 4 senelik evliymis cocuklari olmuyormus tup bebekle esi hamile kalmis grcen gun dogurdu . Yani oyle bi zamandayiz ki ben sadece benim basima geliyor saniyordum ama bir surruuu insan varmis tedaviyle hamile kalan

Alla alla ama daha yasın kaç ki nasıl azalmış canım ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…