- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
NEden çatlamıyor peki canım doktor birşey dedimiKizlar simdi doktora muayene oldum asilama oncesi yumurtam 18.5 mm den 22mm e cikmis ama catlamamis.1 tane daha igne verdi ama yinede asilama yapacak .pek umut yok yani.gecen ayda 2 igneye ragmen catlamamisti.
beta hcg benim sürekli değişiyor geçenlerde 1.9 çıktı hamileyim sandım hep 0.01 yada 0.100 çıkardı ahahahaAynen canım idrar testinde geç görünüyor kan versen öğrenirsin gerçi ☺
Yok bebegim ya olmaz daha isteyen olursa uygun fiyattan vrrebilirim de iste kim o isteyen nerden bulcan isteyen biriniİhtiyacı olan biri olurmu ki bilemedim canım lazım olmazmı sana daha
Baktm yine karanliklra dalmis dertlenmis gibii. Msj attm ben de. Ne halde diye. OleTedavi sürecini oradanmı paylasıyor vay zalım
Bekle bencede inşallah gelmezbeta hcg benim sürekli değişiyor geçenlerde 1.9 çıktı hamileyim sandım hep 0.01 yada 0.100 çıkardı ahahaha
2 gün daha bekleyeyim bugünde gelmez inşallah kırmızılarrr
Burdan sor olmadı topiklerden falanYok bebegim ya olmaz daha isteyen olursa uygun fiyattan vrrebilirim de iste kim o isteyen nerden bulcan isteyen birini
NEden çatlamıyor peki canım doktor birşey dedimi
Az once b3n de kontorlden ciktim soldaki yumuurtam 19 mm olmus sagda 16 mm olmus carsambaya gun verdi o zaman asilama yaptcak . Bana da aynisini dedi bu da olmazsa tup bebege yonlendirecekmis. Zaman kaybi olmasin dedi yumurta rezervim azalmisDemiyor canim igne disinda bir tedavi yok diyor.bu ayda olmazsa tüp bebek diyor.
Az once b3n de kontorlden ciktim soldaki yumuurtam 19 mm olmus sagda 16 mm olmus carsambaya gun verdi o zaman asilama yaptcak . Bana da aynisini dedi bu da olmazsa tup bebege yonlendirecekmis. Zaman kaybi olmasin dedi yumurta rezervim azalmis
Cok zor bir durumdayiz resmen allah yardimcimiz olsun insallahBu geceye kadar 16mm olanda 17mm olur canim. 2 yumurta sagli sollu sansin artmis olur. havuc ye bol bol. Gerci ben 3kg havuc yedim 2 gunde işe yaramadi bende. Cok umutsuzum 1100tl asilama ucretinide vermis bulunduk. Gecen sefer 2.catlama ignesiyle yumurta 35mm e firladi yine catlamadi.zaten karnimin icinde etim cürümüş gibi agriyor anliyorum catlayamadigini. Doktor bile şasirdi sen anliyorsun diye
5 gun varmis adetineyse bence ikinci cizgi varKızlar varmı sizce komşunun beş gün varmış adetine
Cok zor bir durumdayiz resmen allah yardimcimiz olsun insallahsenin amh kacti ? Tabi insan zamanla tecrube ediyor kendi vucudunu taniyor
Peki neden tutmuyormus ama senin yumurtalarin var sonucta . Brnim amh 0.91 doktorumda bugun dedi . Normalde senin yasinda birisi icin bu kadar igne ile 4 tane falan yumurtasi olgunlasmasi gerekir diye sadece 2 tane olgunlaşmış dedi . Aslinda soldakini de gec gordu asil olgublasmis olan soldaki yumurtamdi . Alttan goremedi ustten bakti gorduBenim amh 2.43cikmisti. 1 yumurta yetiyor kuzum zaten cok takilma amh a.ama keske en bastan tüp bebek yapsaydim gecen yildan beri 3 asilama git gel derken tup bebek fiyatina geldi.
Anladım canım vardır herşeyde bir hayır ya çatlar belki bekle bakalım umutsuz olma canımDemiyor canim igne disinda bir tedavi yok diyor.bu ayda olmazsa tüp bebek diyor.
Alla alla ama daha yasın kaç ki nasıl azalmış canım yaAz once b3n de kontorlden ciktim soldaki yumuurtam 19 mm olmus sagda 16 mm olmus carsambaya gun verdi o zaman asilama yaptcak . Bana da aynisini dedi bu da olmazsa tup bebege yonlendirecekmis. Zaman kaybi olmasin dedi yumurta rezervim azalmis
Var gibi silik çıkmıs canım kan versin benceKızlar varmı sizce komşunun beş gün varmış adetine
Amh 0.91 benim bilmiyorum nasil azalmis artikAlla alla ama daha yasın kaç ki nasıl azalmış canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?