- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Yasim 24Alla alla ama daha yasın kaç ki nasıl azalmış canım ya
Ailede varmı peki canım böyle genetik olur diyorlar genelde. Umdunu kesme canım hiç ummadıgın anda güzel seyler olur olucak ben hissediyorumAmh 0.91 benim bilmiyorum nasil azalmis artikher ay her ay azalıyor tek caremiz tuo bebek yaptirmak artik bu da tutmaz zaten asilana carsamba gunu ama umudum yok artik
Aynıyız hemen hemen herşey hormonlu bize denk geldi bu kötü zamanlarda ya eskiden ne kolaymısYasim 24
Oyle oluyormus genelde . Ablamda gecen gun gitti kontorle ona da demisler yumurta rezervin az bie kizi var 7 yasindaAilede varmı peki canım böyle genetik olur diyorlar genelde. Umdunu kesme canım hiç ummadıgın anda güzel seyler olur olucak ben hissediyorum❤
Aynen oyle ya eltilerimde hep spiral var ay diyor cocuk yapicamAynıyız hemen hemen herşey hormonlu bize denk geldi bu kötü zamanlarda ya eskiden ne kolaymıs
Adet mi oldunSelam kizlar nasilsiniz iyi haberi olan varmi?
Benim bat bu gün qaliba yine olmadı☹
Daha olmadım ama pembemsi gibi lekelenmem oldu bende hep oyle olunca o gün icinde mutlaka olurumAdet mi oldun
Yaa hayirlisi artik napalim kaderiz boyleymis .Daha olmadım ama pembemsi gibi lekelenmem oldu bende hep oyle olunca o gün icinde mutlaka olurum☹
Anladım canım demekki öyle ama olucak senin ben hissediyorummOyle oluyormus genelde . Ablamda gecen gun gitti kontorle ona da demisler yumurta rezervin az bie kizi var 7 yasinda
Onlar hemen hamile mi kalıyormus şansa bakAynen oyle ya eltilerimde hep spiral var ay diyor cocuk yapicamcikarir cikarmaz
Insallah hissetigin dogru cikar ama ben hissetmiyorum hicAnladım canım demekki öyle ama olucak senin ben hissediyorumm
Vallaha kaliyorlar koyde buyumsuler hormon mormon diye bisey yok onlarda daha yeni 4 senedir falan şehir hayatindalar hepsinde de var cocukOnlar hemen hamile mi kalıyormus şansa bak
Aayy cok sevindim senin adinaKızlar rahim filmi çekindim çok şükür tüplerim de açık çıktı artık meleğimin gelmesini beklicezkistim olduğu için yapışıklık tıkanıklık vardır dedim ama yokmuş çok şükür. Anestezili yaptırdım hafif ağrım var sadece hala dinlenme odasındayım mutluluğumu sizle paylaşmak istedim
Kac yawindasin kac yillik evlisin canimYaa hayirlisi artik napalim kaderiz boyleymis .her ay umutla beklerim gelmesin diye ama ne yazikki geliyor kirmizilar . Benimde bacagima vurur sanci anlarim o zaman geleceğini
24 yasindayim 1.5 yillik evliyimKac yawindasin kac yillik evlisin canim
Boyle olunca hep bi umut beklerim biliyorumki eyer o gun olmazsa hic olmuycak ama sonuc hep husran ☹
Anladım canım vardır herşeyde bir hayır ya çatlar belki bekle bakalım umutsuz olma canım
Hadi gozunuz aydin cnmKızlar rahim filmi çekindim çok şükür tüplerim de açık çıktı artık meleğimin gelmesini beklicezkistim olduğu için yapışıklık tıkanıklık vardır dedim ama yokmuş çok şükür. Anestezili yaptırdım hafif ağrım var sadece hala dinlenme odasındayım mutluluğumu sizle paylaşmak istedim
Peki neden tutmuyormus ama senin yumurtalarin var sonucta . Brnim amh 0.91 doktorumda bugun dedi . Normalde senin yasinda birisi icin bu kadar igne ile 4 tane falan yumurtasi olgunlasmasi gerekir diye sadece 2 tane olgunlaşmış dedi . Aslinda soldakini de gec gordu asil olgublasmis olan soldaki yumurtamdi . Alttan goremedi ustten bakti gorduhaklisin vallaha verdigimiz paralar tup bebek fiyatına denk geliyor toplasak git gel muyane ucreti o ücreti bu ücreti derken baya birikiyor. Mantikli ya biz hatta esimle dun konusmustuk tutmazsa tupe geceriz diye. Sabah da doktor oyle diyince sasirmadik biz bahcecide bi doktor vardi ilk gittigimiz o da 4 senelik evliymis cocuklari olmuyormus tup bebekle esi hamile kalmis grcen gun dogurdu . Yani oyle bi zamandayiz ki ben sadece benim basima geliyor saniyordum ama bir surruuu insan varmis tedaviyle hamile kalan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?