Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amh 0.91 benim bilmiyorum nasil azalmis artik her ay her ay azalıyor tek caremiz tuo bebek yaptirmak artik bu da tutmaz zaten asilana carsamba gunu ama umudum yok artik
Ailede varmı peki canım böyle genetik olur diyorlar genelde. Umdunu kesme canım hiç ummadıgın anda güzel seyler olur olucak ben hissediyorum

Ailede varmı peki canım böyle genetik olur diyorlar genelde. Umdunu kesme canım hiç ummadıgın anda güzel seyler olur olucak ben hissediyorum
Oyle oluyormus genelde . Ablamda gecen gun gitti kontorle ona da demisler yumurta rezervin az bie kizi var 7 yasinda

Daha olmadım ama pembemsi gibi lekelenmem oldu bende hep oyle olunca o gün icinde mutlaka olurum☹
Yaa hayirlisi artik napalim kaderiz boyleymis . her ay umutla beklerim gelmesin diye ama ne yazikki geliyor kirmizilar . Benimde bacagima vurur sanci anlarim o zaman geleceğini

Kızlar rahim filmi çekindim çok şükür tüplerim de açık çıktı artık meleğimin gelmesini beklicez kistim olduğu için yapışıklık tıkanıklık vardır dedim ama yokmuş çok şükür. Anestezili yaptırdım hafif ağrım var sadece hala dinlenme odasındayım mutluluğumu sizle paylaşmak istedim

Aayy cok sevindim senin adina yolllari da acik artik melehinin hadi hayirlisi olsun artik bundan sonrayapiskanlik varsa bile o verilen ilaçla aciliyormus doktorlar bunu anlamzmis hadi bundan sonraki aylarda hayirli haberlerini alariz

Yaa hayirlisi artik napalim kaderiz boyleymis . her ay umutla beklerim gelmesin diye ama ne yazikki geliyor kirmizilar . Benimde bacagima vurur sanci anlarim o zaman geleceğini
Kac yawindasin kac yillik evlisin canim
Boyle olunca hep bi umut beklerim biliyorumki eyer o gun olmazsa hic olmuycak ama sonuc hep husran

Hadi gozunuz aydin cnm tez zamnda guzl haberini verrsn insllh

Canim burdaki doktorun asistanida tup bebek yapti.ilk tedavide olmuyorsa fazla zorlamanin anlami yok.boyle aylar gectikce yumurtalarda azaliyor dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…