Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Cok sevindim canim.insallah güzel haberinde yakinda gelir

Canim burdaki doktorun asistanida tup bebek yapti.ilk tedavide olmuyorsa fazla zorlamanin anlami yok.boyle aylar gectikce yumurtalarda azaliyor dedi
Dogru demis bosa zaman kaybi en azindan denedik maddi acidan gucumuzunn yettigi yere kadar devam ederiz sonrasinda bisey yapmam

Aayy cok sevindim senin adina yolllari da acik artik melehinin hadi hayirlisi olsun artik bundan sonrayapiskanlik varsa bile o verilen ilaçla aciliyormus doktorlar bunu anlamzmis hadi bundan sonraki aylarda hayirli haberlerini alariz
İnş bebeğim inş hepimizin. İnanın hemen siz geliyorsunuz aklıma dert ortaklarım sizden başka anlayan yok bizi

Kuzu ne 2 si.tek yumurtam var o bile catlayamamis fukara .1 taneye raziyim.insallah 30kasim test tarihi
Hiç kötü düşünme cnm 1 olsun kaliteli olsun. Benim yeğenlerim tek yumurta ikizi Bi süre tek bebek sanmışlardı sonradan ayrılmış ikiye. RABBİM ol dersin herşey olur

Insallah hissetigin dogru cikar ama ben hissetmiyorum hic aslinda bugun sol kasigimda sizlanmalar oluyor ara ara demekki büyümüş ondam oluyor 19 mm olmus.
Aynen canım yumurta büyüyünce ağrıyor benim geçen gğn 2 gün boyunca hiç durmadı ağrıdı sol yumurtam sonra çatladı geçti. İyiye işarettir yani emin ol

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…