Geriye gunleri saymak kaldiOyle canim.simdi asilama oldum.hepimize dua ettim.göle maya caldik gibi birsey.
Kızlar rahim filmi çekindim çok şükür tüplerim de açık çıktı artık meleğimin gelmesini beklicezkistim olduğu için yapışıklık tıkanıklık vardır dedim ama yokmuş çok şükür. Anestezili yaptırdım hafif ağrım var sadece hala dinlenme odasındayım mutluluğumu sizle paylaşmak istedim
Geriye gunleri saymak kaldihadi hayrlisiyla insllh tutunsunlar ikiser ikiser
Dogru demis bosa zaman kaybi en azindan denedik maddi acidan gucumuzunn yettigi yere kadar devam ederiz sonrasinda bisey yapmamCanim burdaki doktorun asistanida tup bebek yapti.ilk tedavide olmuyorsa fazla zorlamanin anlami yok.boyle aylar gectikce yumurtalarda azaliyor dedi
Belki tek yumurta ikizi olurKuzu ne 2 si.tek yumurtam var o bile catlayamamis fukara .1 taneye raziyim.insallah 30kasim test tarihi
İnş bebeğim inş hepimizin. İnanın hemen siz geliyorsunuz aklıma dert ortaklarım sizden başka anlayan yok biziAayy cok sevindim senin adina❤ yolllari da acik artik melehinin hadi hayirlisi olsun artik bundan sonra yapiskanlik varsa bile o verilen ilaçla aciliyormus doktorlar bunu anlamzmis hadi bundan sonraki aylarda hayirli haberlerini alariz
Kizlar anlayan yokmuKizlar amh degerinden anlayan varmı bende 2 cikti 24 yawindayim normalmi acaba?
Amin inş cnm herkesden gelir güzel haberlerHadi gozunuz aydin cnmtez zamnda guzl haberini verrsn insllh
İnş hayırlısıyla tutar cnm aşılamanOyle canim.simdi asilama oldum.hepimize dua ettim.göle maya caldik gibi birsey.
Amin inş hepimizin cnm hepimizinCok sevindim canim.insallah güzel haberinde yakinda gelir
Hiç kötü düşünme cnm 1 olsun kaliteli olsun. Benim yeğenlerim tek yumurta ikizi Bi süre tek bebek sanmışlardı sonradan ayrılmış ikiye. RABBİM ol dersin herşey olurKuzu ne 2 si.tek yumurtam var o bile catlayamamis fukara .1 taneye raziyim.insallah 30kasim test tarihi
Doktoruna göster bence cnm onlar daha iyi bilir ama benim yaşım 30 amh 1.48 idare eder demiştiKizlar anlayan yokmu
Belki tek yumurta ikizi olurguzel guzl catlasin bebis olsn insllhh
Kizlar amh degerinden anlayan varmı bende 2 cikti 24 yawindayim normalmi acaba?
Hiç kötü düşünme cnm 1 olsun kaliteli olsun. Benim yeğenlerim tek yumurta ikizi Bi süre tek bebek sanmışlardı sonradan ayrılmış ikiye. RABBİM ol dersin herşey olur
Aynen canım yumurta büyüyünce ağrıyor benim geçen gğn 2 gün boyunca hiç durmadı ağrıdı sol yumurtam sonra çatladı geçti. İyiye işarettir yani emin olInsallah hissetigin dogru cikar ama ben hissetmiyorum hicaslinda bugun sol kasigimda sizlanmalar oluyor ara ara demekki büyümüş ondam oluyor 19 mm olmus.
Aynen öyle köyde büyüyenler doğal şeyler yiyorlar biz şehir bebesiyiz malesefVallaha kaliyorlar koyde buyumsuler hormon mormon diye bisey yok onlarda daha yeni 4 senedir falan şehir hayatindalar hepsinde de var cocuk
İnşallah tutar canım umutsuz olma herşeyin hayırlısııOyle canim.simdi asilama oldum.hepimize dua ettim.göle maya caldik gibi birsey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?