Vallaha aynen öyle halden anliyoruz . Ac tokun halinden ne anlar gibi tam bizim durumİnş bebeğim inş hepimizin. İnanın hemen siz geliyorsunuz aklıma dert ortaklarım sizden başka anlayan yok bizi
InsallllaaahhhhAynen canım yumurta büyüyünce ağrıyor benim geçen gğn 2 gün boyunca hiç durmadı ağrıdı sol yumurtam sonra çatladı geçti. İyiye işarettir yani emin ol
Tamam cicegim simdi siparis veriyorum haftaya gelirim buraya hamileNana nolii. Benimde son zamanlarda boyle oldu adetim 3 aydır felegim şaşmıştı. İnşallah üstüne oluyosun dur. En son adetim 3 gun sürmüştü benimde. Bildiğin allı şanlı 1 gun adet oldum sonra koyulaşıp gitmişti. Hadi inşallah. Benim bebekde uyutmadı yine beni. Hamile kalın da gece sohbetleri yapalım ☺
Peki neden kesiliyor boyle düzensiz pko varmıTamam cicegim simdi siparis veriyorum haftaya gelirim buraya hamile
İnsallah diyecemde hic sanmıyorum kuzum beeeegece test yaptım bembeyazdı zaten ikinci cizgide. Bosuna heveslendin kuzum yaaa
Gidecem dra ama suan degil testte dün gece yaptım tertemizdiAlla alla bence bir doktora görün stresten de olsa o kadar az gelirmiki? Yada test yap benceee
Evet buydu nickim. Hayırlı uğurlu olsun cnm sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş. Demek ki ara verince unutuyor insançok şükür cnm evet senin nick bu muydu hatrlayamdm ne zmn konuşmuştuk Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllahvala inanır mısın bende unuttum kızımda bilememiism ya da unutmusum adet düzensizliği vardı son bı senedir adetin 27. Günü kan vermiştim negatifti 31. Günü idrar testinde silik çıktı 33. Gün 110 çıktı değerim geç döllenme olmuş son adet tarihim 10 ekim çünki
hadi hayırlısı cnm çatlar insAllah bı an önce
ya hala t çok koyu yumurtlama ki ki acaba
Saol cnm çok şükür
Anladım cicegim gece yaptım kalbim testten daha pistir yaniBaktm yine karanliklra dalmis dertlenmis gibii. Msj attm ben de. Ne halde diye. Ole
Sen ne zmn test yapion
Yok canım yoktu yani birkac ay önce baktırdıgımda tertemiz diyorlardıPeki neden kesiliyor boyle düzensiz pko varmı
Hadi yaaAnladım cicegim gece yaptım kalbim testten daha pistir yanitertemizdi
Ücaydır böyle düzensiz kuzum insallah fazla uzamaz bu sürec cok canım darlandı artıkHadi yaaama bisy diyim mi bence yakindir senin. Cunku bole duzensz olanlrin gercktn gebelikle sonlanio. Bnm de azalmisti. Yada ilk gun cok gelio sonra azaliodu.
Oyle de olabilirYok canım yoktu yani birkac ay önce baktırdıgımda tertemiz diyorlardı
Stres etkili tahminimce
Peki anneemm neden doktora gitmiyorsun inatlaannÜcaydır böyle düzensiz kuzum insallah fazla uzamaz bu sürec cok canım darlandı artık
Ne demek istedigini anladım böcegimPeki anneemm neden doktora gitmiyorsun inatlaanngitsen gorunsen falan genel muyaneye ettirsen yumurtalarina baktirsan . Bana da bugun doktorum dedi ki yumurta rezervin az oldugu icin tutma ihtimali düşük dedi . O yuzden bu da tutmazsa obur ay sizi tüpe yönlendiricem dedi . Hani demek istedigimi anlamissindir kuzum
Bana da basta bi kac doktora gittim cok guzel hersey yolunda vs.vs. diyorlardi . Son bir kac aydir amh ile savasiyorum resmenNe demek istedigini anladım böcegimcünkü her seferinde cok güzel cok güzel diyolar her böyle telaslanıp gittigimde oyüzden dr kapısını asındırmaktan uzak durmak istiyorum bir süre
Insllh bebegmÜcaydır böyle düzensiz kuzum insallah fazla uzamaz bu sürec cok canım darlandı artık
Geçmiş olsun canım dinlen artık, sonuç da iyiymiş çok şükürKızlar rahim filmi çekindim çok şükür tüplerim de açık çıktı artık meleğimin gelmesini beklicezkistim olduğu için yapışıklık tıkanıklık vardır dedim ama yokmuş çok şükür. Anestezili yaptırdım hafif ağrım var sadece hala dinlenme odasındayım mutluluğumu sizle paylaşmak istedim
Anladım canım kaç gün geçti adetin ama 1 gün sürmesi normal mi kiGidecem dra ama suan degil testte dün gece yaptım tertemizdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?