Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnş bebeğim inş hepimizin. İnanın hemen siz geliyorsunuz aklıma dert ortaklarım sizden başka anlayan yok bizi
Vallaha aynen öyle halden anliyoruz . Ac tokun halinden ne anlar gibi tam bizim durum
Aynen canım yumurta büyüyünce ağrıyor benim geçen gğn 2 gün boyunca hiç durmadı ağrıdı sol yumurtam sonra çatladı geçti. İyiye işarettir yani emin ol
Insallllaaahhhh

Tamam cicegim simdi siparis veriyorum haftaya gelirim buraya hamile
İnsallah diyecemde hic sanmıyorum kuzum beeee gece test yaptım bembeyazdı zaten ikinci cizgide. Bosuna heveslendin kuzum yaaa

Tamam cicegim simdi siparis veriyorum haftaya gelirim buraya hamile
İnsallah diyecemde hic sanmıyorum kuzum beeee gece test yaptım bembeyazdı zaten ikinci cizgide. Bosuna heveslendin kuzum yaaa
Peki neden kesiliyor boyle düzensiz pko varmı

Evet buydu nickim. Hayırlı uğurlu olsun cnm sağlıkla kucağına almak nasip olsun inş. Demek ki ara verince unutuyor insan benim de regl haftaya ama her ay heyecanla erkenden kan veriyorum 1 yıl oldu benim de. Eşimde de bende de bir sorun çıkmadı doktor şubattan önce gelme dedi. Bakalım hayırlısı inş. Tekrar hayırlı olsun minnoşun inş.

Hadi yaa ama bisy diyim mi bence yakindir senin. Cunku bole duzensz olanlrin gercktn gebelikle sonlanio. Bnm de azalmisti. Yada ilk gun cok gelio sonra azaliodu.
Ücaydır böyle düzensiz kuzum insallah fazla uzamaz bu sürec cok canım darlandı artık

Ücaydır böyle düzensiz kuzum insallah fazla uzamaz bu sürec cok canım darlandı artık
Peki anneemm neden doktora gitmiyorsun inatlaann gitsen gorunsen falan genel muyaneye ettirsen yumurtalarina baktirsan . Bana da bugun doktorum dedi ki yumurta rezervin az oldugu icin tutma ihtimali düşük dedi . O yuzden bu da tutmazsa obur ay sizi tüpe yönlendiricem dedi . Hani demek istedigimi anlamissindir kuzum

Ne demek istedigini anladım böcegim cünkü her seferinde cok güzel cok güzel diyolar her böyle telaslanıp gittigimde oyüzden dr kapısını asındırmaktan uzak durmak istiyorum bir süre

Ne demek istedigini anladım böcegim cünkü her seferinde cok güzel cok güzel diyolar her böyle telaslanıp gittigimde oyüzden dr kapısını asındırmaktan uzak durmak istiyorum bir süre
Bana da basta bi kac doktora gittim cok guzel hersey yolunda vs.vs. diyorlardi . Son bir kac aydir amh ile savasiyorum resmen

Geçmiş olsun canım dinlen artık, sonuç da iyiymiş çok şükür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…