- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Alllaaaaahh bagislasinnnn yaaa masalllaah minicikKızlar güzel haberi sizlerle paylaşmak istedim. Doktordan geldim şimdi 4haftalık keseyi gördüm, 2 hafta sonra yeniden çağırdı her şey yolunda dedidualarım sizlerle Rabbim size de nasip etsin en kısa zamanda inşallah.
Çok sevindim canımm yaaa inşallah sağlıkla ilerler maşallahKızlar güzel haberi sizlerle paylaşmak istedim. Doktordan geldim şimdi 4haftalık keseyi gördüm, 2 hafta sonra yeniden çağırdı her şey yolunda dedidualarım sizlerle Rabbim size de nasip etsin en kısa zamanda inşallah.
Canım ihmal etme bence yaNe demek istedigini anladım böcegimcünkü her seferinde cok güzel cok güzel diyolar her böyle telaslanıp gittigimde oyüzden dr kapısını asındırmaktan uzak durmak istiyorum bir süre
Eveett minicik Allah razı olsun kuzumAlllaaaaahh bagislasinnnn yaaa masalllaah minicik
Amin canım benim sıra sende Allah'ın izniyle adet olmaaaaaÇok sevindim canımm yaaa inşallah sağlıkla ilerler maşallah
Canım bence de ihmal etme, bu kadar az ve kısa süren adet rahimdeki bir sorundan kaynaklanıyor olabilir stres de etkili ama birkaç ay içinde bile olumsuz birşey olabilir doktora özellikle söyle 1-2 gün sürdüğünü çünkü mantıken düşününce de atılması gereken kan atılmayınca nereye gidiyor yani dimiNe demek istedigini anladım böcegimcünkü her seferinde cok güzel cok güzel diyolar her böyle telaslanıp gittigimde oyüzden dr kapısını asındırmaktan uzak durmak istiyorum bir süre
İnşallah canım dua et hamişsin duan kabul olurAmin canım benim sıra sende Allah'ın izniyle adet olmaaaaa
Aynen onu demek istemiştimCanım bence de ihmal etme, bu kadar az ve kısa süren adet rahimdeki bir sorundan kaynaklanıyor olabilir stres de etkili ama birkaç ay içinde bile olumsuz birşey olabilir doktora özellikle söyle 1-2 gün sürdüğünü çünkü mantıken düşününce de atılması gereken kan atılmayınca nereye gidiyor yani dimi
Alla alla görmesi lazım ama ya ne saçma sorsaydın keşkeKizlar bisey sorcem
Doktor alttan bakinca soldaki yumurtami gorrmedi ama yukardan bakinca karnimin ustunden yani bakinca gordu neden oyle olmus olabilir. O an sormadım doktora gelisen yumurtam da oydu halbuki
Onun bir zararı olmaz cnm tutunmasına yardımcı olur ama nedensiz vermesini anlamadım, acaba küçük bir kanama alanı filan mı gördü yada ağrıların mı var öyle birşey söyledin mi?Yalnızca aklıma bir şey takıldı progestan verdi doktor ısrarla sordum bir sorun mu var diye ama yok tedbir için kullandırıyorum dedi. Hiç kanamam vs olmadı zaten sorun olsa kanamam olurdu diye düşündüm ama sorun yoksa ilaç kullanmak istemiyorum siz ne dersiniz kızlar
Canım bence kullan doktorun vardır bir bildiği iyice tutunur bebişYalnızca aklıma bir şey takıldı progestan verdi doktor ısrarla sordum bir sorun mu var diye ama yok tedbir için kullandırıyorum dedi. Hiç kanamam vs olmadı zaten sorun olsa kanamam olurdu diye düşündüm ama sorun yoksa ilaç kullanmak istemiyorum siz ne dersiniz kızlar
O an sormadim eve geldim dank etti dusununceAlla alla görmesi lazım ama ya ne saçma sorsaydın keşke
Bunu da yeni duydumKizlar bisey sorcem
Doktor alttan bakinca soldaki yumurtami gorrmedi ama yukardan bakinca karnimin ustunden yani bakinca gordu neden oyle olmus olabilir. O an sormadım doktora gelisen yumurtam da oydu halbuki
Doktora dememiştim ama ara sıra adet ağrısına benzer ağrım oluyor canım. Doktor da senin dediğin gibi daha iyi tutunur, tutunmasına yardımcı olur ilaca devam et dediOnun bir zararı olmaz cnm tutunmasına yardımcı olur ama nedensiz vermesini anlamadım, acaba küçük bir kanama alanı filan mı gördü yada ağrıların mı var öyle birşey söyledin mi?
Dogru diyosun ilaç çook uyku yapıyor ya işe geç kalıyorum surekliCanım bence kullan doktorun vardır bir bildiği iyice tutunur bebiş
Alla alla aslında alttan daha net görünüyor yaa bilemedimO an sormadim eve geldim dank etti dusununcebasta goremedi sonra bisey gordu ustten bakti gordu 19 mm
Aynen canım biraz katlanırsın sonra bu günlerde geçicek zatenDogru diyosun ilaç çook uyku yapıyor ya işe geç kalıyorum surekliama bebiş için her seye deger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?