Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Alllaaaaahh bagislasinnnn yaaa masalllaah minicik

Çok sevindim canımm yaaa inşallah sağlıkla ilerler maşallah

Kizlar bisey sorcem
Doktor alttan bakinca soldaki yumurtami gorrmedi ama yukardan bakinca karnimin ustunden yani bakinca gordu neden oyle olmus olabilir. O an sormadım doktora gelisen yumurtam da oydu halbuki

Yalnızca aklıma bir şey takıldı progestan verdi doktor ısrarla sordum bir sorun mu var diye ama yok tedbir için kullandırıyorum dedi. Hiç kanamam vs olmadı zaten sorun olsa kanamam olurdu diye düşündüm ama sorun yoksa ilaç kullanmak istemiyorum siz ne dersiniz kızlar

Ne demek istedigini anladım böcegim cünkü her seferinde cok güzel cok güzel diyolar her böyle telaslanıp gittigimde oyüzden dr kapısını asındırmaktan uzak durmak istiyorum bir süre
Canım bence de ihmal etme, bu kadar az ve kısa süren adet rahimdeki bir sorundan kaynaklanıyor olabilir stres de etkili ama birkaç ay içinde bile olumsuz birşey olabilir doktora özellikle söyle 1-2 gün sürdüğünü çünkü mantıken düşününce de atılması gereken kan atılmayınca nereye gidiyor yani dimi

Aynen onu demek istemiştim erken teshis

Onun bir zararı olmaz cnm tutunmasına yardımcı olur ama nedensiz vermesini anlamadım, acaba küçük bir kanama alanı filan mı gördü yada ağrıların mı var öyle birşey söyledin mi?

Canım bence kullan doktorun vardır bir bildiği iyice tutunur bebiş

Kizlar bisey sorcem
Doktor alttan bakinca soldaki yumurtami gorrmedi ama yukardan bakinca karnimin ustunden yani bakinca gordu neden oyle olmus olabilir. O an sormadım doktora gelisen yumurtam da oydu halbuki
Bunu da yeni duydum özellikle alttan bakacağız diyorlar üstte iyi görülmez diyorlar çünkü, belki o tarafa çevirmemişti aleti sonradan mı aklına geldi acaba

Onun bir zararı olmaz cnm tutunmasına yardımcı olur ama nedensiz vermesini anlamadım, acaba küçük bir kanama alanı filan mı gördü yada ağrıların mı var öyle birşey söyledin mi?
Doktora dememiştim ama ara sıra adet ağrısına benzer ağrım oluyor canım. Doktor da senin dediğin gibi daha iyi tutunur, tutunmasına yardımcı olur ilaca devam et dedi

Mrb kizlarrr adetime 4 gun kala yaptim sonradan ikinci cizgi cikti
Tabi sonradan ciktigi icin umutlanmak istemiyorum bi bakrmisiniz
Ama adetime 3 gun kala ultra laboqucik gebelik testi yaptim negatifff
Sizce bi umut varmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…