Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar ya bende hiç belirti yok resmen ne öyle aman aman bı bulantı ne başka bisey çok nadir adet ağrısı gibi ağrım oluyor bı de ara ara ıslaklık hissi
E daha ne istion deli ben de diodum ne guzl bulantm yok diye bi basldii 6 7. Hafalrda teee 12. 13. Haftalra kdr

Doğumun temmuzdur inşallahhh :)) birlikte aynı konuda bekleriz ne güzel olur :) duam kabul oldu kız :)) yeşimde de kabul olsaydı ne güzel olacaktı.
Evet canım 31 temmuz gösteriyor ama tabi o son gün oluyor ya Yeşimin de gelecek inş bebeği, dualara devam edelim Bakalım kan sonuçları, kese, kalp atışı filan görürsem gelirim o konuya da

Amin canım inş, yoktur ama bir yapayım diye girdim lavaboya ama sevinçle çıktım sağlıklıdır inş

Evet canım 31 temmuz gösteriyor ama tabi o son gün oluyor ya ☺ Yeşimin de gelecek inş bebeği, dualara devam edelim ☺ Bakalım kan sonuçları, kese, kalp atışı filan görürsem gelirim o konuya da ☺
Ayy süper ya ucundan yakaladım seni :))))) birlikte beklicez yuppiii:)) hepsi olur canım merak etme. Ben kese ile kalp atışını cuma günü gördüm. İnşallah sen de göreceksin Allahın izniyle :)) görüntüde gayet koyu çizgi regl günü öncesine göre :))

Baş tarçın çörek otu yaptım ya erken yumurtlamış olabilirim diye düşünüyorum, yarın kan testi yaptıracağım bakalım kaç çıkcak senin 2 gün sonra mıydı kaç çıkmıştı?

Yok kız unuttun mu sen beni kızım var 6 yaşında, benim yaşım da 30 ☺

Aaaaa karisti kafam asilamada kafa asagi tuttular 20 dakika. . Ayyy umut oldun bana. Insallah benim oglusumada kardes nasip olur. 2 3 yil sonrada kardes kavgalarini konusuruz insallah. Cok sevindim tatli kizina saglikla gelsin bebis.

Evet çok şey kullanmakta vücudun dengesini bozabilir. Ben hep Saraçoğlunun videolarını izledim. İncir havuç kürü soğan suyu bunları kullandım geçen yıl. Bu yıl clife bitkisel macun kullandım. Doktora en son temmuzdan gittim sonra aşılama kararı aldık. Ben tatile ailemin yanına gidip geldikten sonra yapılım dedik. O ara clife bitkisel macununu kullandım. Baya araştırdım. Doktora ara vermişken bir de bunu deneyeyim dedim. Belki bu vesile oldu belki de zamanı gelmişti bilmiyorum

Aaaaa karisti kafam asilamada kafa asagi tuttular 20 dakika. . Ayyy umut oldun bana. Insallah benim oglusumada kardes nasip olur. 2 3 yil sonrada kardes kavgalarini konusuruz insallah. Cok sevindim tatli kizina saglikla gelsin bebis.
İnş canım senin oğluna da kardeş nasip etsin Allahım, dualarımdasınız

Kızlar ya bende hiç belirti yok resmen ne öyle aman aman bı bulantı ne başka bisey çok nadir adet ağrısı gibi ağrım oluyor bı de ara ara ıslaklık hissi
Benimde ilk 7 hafta öyleydi canım ara ara bel ağrısı. 8. Haftaya girmemle bir anda başladı bulantılar felaket bir şekilde gün boyunca 2 bardak suyu zor içiyordum mide bulantım tiksinmen hatta evime bile gelmek istemiyordum. Ama bu aralar birazcık daha iyiyim en azından artık eve karşı bir şey hissetmiyorum

Nerden sipariş ettin cnm bende deniyeyim sebepsiz infertilitede de işe yarıyorsa ben macunu pko hastaları kullanıyor sanıyordum

Annem oyleymis evin yuzunu gormek istemezmis .dua ediyor kizlarim benim gibi yasamasin diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…