- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ya ben bebek istiyorumAmy yapmamışti cnm ultrasonda bakınca demişti
E daha ne istion deliKızlar ya bende hiç belirti yok resmen ne öyle aman aman bı bulantı ne başka bisey çok nadir adet ağrısı gibi ağrım oluyor bı de ara ara ıslaklık hissi
Evet canım 31 temmuz gösteriyor ama tabi o son gün oluyor yaDoğumun temmuzdur inşallahhh :)) birlikte aynı konuda bekleriz ne güzel olur :) duam kabul oldu kız :)) yeşimde de kabul olsaydı ne güzel olacaktı.
olacak insAllah canım benim Rabbim en hayırlı zmnsa naisp edecek insAllah size deYa ben bebek istiyorum
Yaaa ne bilim ben biraz manyağım snrm belli etsin kendini istiyorum hamile olduğumu hissetmek istiyorimE daha ne istion deliben de diodum ne guzl bulantm yok diye bi basldii 6 7. Hafalrda teee 12. 13. Haftalra kdr
Amin canım inş, yoktur ama bir yapayım diye girdim lavaboya ama sevinçle çıktımhayırlısı olsun canım
neden öyle oldu acaba cnm ya
Rabbim büyük cnm insAllah hayırlısı
cnm bana yumurta rezervin azalmış demişti doktorum ama sonuc çok şükür güzel
MasAllah cnm sağlıkla ilerler insAllah
yaaaaaaaainanamıyorum çok sevindim ya vallaha böyle aniden gelen pozitif testler ayrı bı şok etkisi ediyor bende inanamamistim her dk teste bakmıştım hala var mı ikinci çizgi koyulasti mi diye
Bende kılmıştım şükür namazı cnmRabbim sağlıkla devam ettirir insAllah ❤
Ayy süper ya ucundan yakaladım seni :))))) birlikte beklicez yuppiii:)) hepsi olur canım merak etme. Ben kese ile kalp atışını cuma günü gördüm. İnşallah sen de göreceksin Allahın izniyle :)) görüntüde gayet koyu çizgi regl günü öncesine göre :))Evet canım 31 temmuz gösteriyor ama tabi o son gün oluyor ya ☺ Yeşimin de gelecek inş bebeği, dualara devam edelim ☺ Bakalım kan sonuçları, kese, kalp atışı filan görürsem gelirim o konuya da ☺
Baş tarçın çörek otu yaptım ya erken yumurtlamış olabilirim diye düşünüyorum, yarın kan testi yaptıracağım bakalım kaç çıkcak senin 2 gün sonra mıydı kaç çıkmıştı?Ayy süper ya ucundan yakaladım seni :))))) birlikte beklicez yuppiii:)) hepsi olur canım merak etme. Ben kese ile kalp atışını cuma günü gördüm. İnşallah sen de göreceksin Allahın izniyle :)) görüntüde gayet koyu çizgi regl günü öncesine göre :))
Yok kız unuttun mu sen benikızım var 6 yaşında, benim yaşım da 30 ☺
Evet çok şey kullanmakta vücudun dengesini bozabilir. Ben hep Saraçoğlunun videolarını izledim. İncir havuç kürü soğan suyu bunları kullandım geçen yıl. Bu yıl clife bitkisel macun kullandım. Doktora en son temmuzdan gittim sonra aşılama kararı aldık. Ben tatile ailemin yanına gidip geldikten sonra yapılım dedik. O ara clife bitkisel macununu kullandım. Baya araştırdım. Doktora ara vermişken bir de bunu deneyeyim dedim. Belki bu vesile oldu belki de zamanı gelmişti bilmiyorumCnm bu ay soğan suyu içtim daha öncede böğürtlen kökü ve süt maydanoz buharı denedim ama malesef bi faydası olmadı başka ne deneyebilirim bilmiyorum dengemi bozmaktan korkuyorum evet bebeğim sebepsiz inşallah cnm
Bak bu yazdıklarını unutma bir taneyle uykusuz geceler yorgunluklar arka arkaya gelince 12 tane mi diyeceksinVucuduma tukiriyimbeni dinleseydi simdiye kadar 12 cocuk yapmisti saka bi yaba insallah insallah hamislerin duasini cok severim
olacak insAllah canım benim Rabbim en hayırlı zmnsa naisp edecek insAllah size de
Yaaa ne bilim ben biraz manyağım snrm belli etsin kendini istiyorum hamile olduğumu hissetmek istiyorim
İnş canım senin oğluna da kardeş nasip etsin Allahım, dualarımdasınızAaaaa karisti kafam asilamada kafa asagi tuttular 20 dakika.. Ayyy umut oldun bana. Insallah benim oglusumada kardes nasip olur. 2 3 yil sonrada kardes kavgalarini konusuruz insallah. Cok sevindim tatli kizina saglikla gelsin bebis.
Uykum yok zTen gece kizzBak bu yazdıklarını unutma bir taneyle uykusuz geceler yorgunluklar arka arkaya gelince 12 tane mi diyeceksin
Benimde ilk 7 hafta öyleydi canım ara ara bel ağrısı. 8. Haftaya girmemle bir anda başladı bulantılar felaket bir şekilde gün boyunca 2 bardak suyu zor içiyordum mide bulantım tiksinmen hatta evime bile gelmek istemiyordum. Ama bu aralar birazcık daha iyiyim en azından artık eve karşı bir şey hissetmiyorumKızlar ya bende hiç belirti yok resmen ne öyle aman aman bı bulantı ne başka bisey çok nadir adet ağrısı gibi ağrım oluyor bı de ara ara ıslaklık hissi
Nerden sipariş ettin cnm bende deniyeyim sebepsiz infertilitede de işe yarıyorsa ben macunu pko hastaları kullanıyor sanıyordumEvet çok şey kullanmakta vücudun dengesini bozabilir. Ben hep Saraçoğlunun videolarını izledim. İncir havuç kürü soğan suyu bunları kullandım geçen yıl. Bu yıl clife bitkisel macun kullandım. Doktora en son temmuzdan gittim sonra aşılama kararı aldık. Ben tatile ailemin yanına gidip geldikten sonra yapılım dedik. O ara clife bitkisel macununu kullandım. Baya araştırdım. Doktora ara vermişken bir de bunu deneyeyim dedim. Belki bu vesile oldu belki de zamanı gelmişti bilmiyorum
Annem oyleymis evin yuzunu gormek istemezmis .Benimde ilk 7 hafta öyleydi canım ara ara bel ağrısı. 8. Haftaya girmemle bir anda başladı bulantılar felaket bir şekilde gün boyunca 2 bardak suyu zor içiyordum mide bulantım tiksinmen hatta evime bile gelmek istemiyordum. Ama bu aralar birazcık daha iyiyim en azından artık eve karşı bir şey hissetmiyorum
İnşallah darısı bize
Ne güzel ya ben çok uykucu biriyim uykusuz kaldığım gibi vücut direncim düşüyor ve hemen hastalanıyorumUykum yok zTen gece kizz
BiliyotumonuNerden sipariş ettin cnm bende deniyeyim sebepsiz infertilitede de işe yarıyorsa ben macunu pko hastaları kullanıyor sanıyordum
Nasıl yapılıyor canım oPeşinden gidelim inşallahbak bu ara çörek otu tarçın yapan gebe kalıyor sibelde yapmış bizde mi denesek kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?