- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Belki hamile olunca uykum gelirNe güzel ya ben çok uykucu biriyim uykusuz kaldığım gibi vücut direncim düşüyor ve hemen hastalanıyorum
Ben bilmiyorumBiliyotumonu
Burda gördüm cnm bnde bal taeçın çörek otu karıştırıp yapıyorlarNasıl yapılıyor canım o
Instagram da clife yazarsan çıkar canım iyice araştır istersen. Yumurta kalitesini de artırıyormuş benim sebepsizdi aktarlardan ara ara testere dişli aslan pençesi Civan perçemi falan alıp içiyordum. Sonra bu macunda hepsi olunca hayıt otu bile denemekten bir zarar gelmez diyet kullandım. Kullandığım zamanlarda gün boyunca limonlu su içtimNerden sipariş ettin cnm bende deniyeyim sebepsiz infertilitede de işe yarıyorsa ben macunu pko hastaları kullanıyor sanıyordum
Banada dua etAyy canım siz de yaşayacaksınız inş eşinle sarılacaksınız o mutluluğu yaşayınca, siz gençsiniz daha, benim eşim 37 yaşında ağırlığını koruyor heyecan yaptırma diyor içinde yaşıyor sanırım ☺ Hep dua edeceğim size özelden isim ver bir araAllahım lorkciğime de nasip et demek tuhafıma gider
Ne zaman başlamak lazım acabaBurda gördüm cnm bnde bal taeçın çörek otu karıştırıp yapıyorlar
Cnm çok site var hepsi aynı mıInstagram da clife yazarsan çıkar canım iyice araştır istersen. Yumurta kalitesini de artırıyormuş benim sebepsizdi aktarlardan ara ara testere dişli aslan pençesi Civan perçemi falan alıp içiyordum. Sonra bu macunda hepsi olunca hayıt otu bile denemekten bir zarar gelmez diyet kullandım. Kullandığım zamanlarda gün boyunca limonlu su içtim
Ay ya çok kötü birde burda kimim kimsem yok yani gidip kalacak bir yerim olmadığı için mecburen eve geliyordum. Akşam olmasın eve gitmeyeyim diye söylenip durdum kaç zamanAnnem oyleymis evin yuzunu gormek istemezmis .dua ediyor kizlarim benim gibi yasamasin diye
Adetin 2. Günü başlanıyor 10 gün boyunca cnmNe zaman başlamak lazım acaba
Aay bende yengecim eşimde başak tesadüfe bakBen yengec o basak
Tamam canım bu ay olmassa denicem bendeAdetin 2. Günü başlanıyor 10 gün boyunca cnm
Hep beraber deneyelim cnmTamam canım bu ay olmassa denicem bende
Aynen canım senin adetin ne zamanHep beraber deneyelim cnm
Cnm çok site var hepsi aynı mı
Benimde ilk 7 hafta öyleydi canım ara ara bel ağrısı. 8. Haftaya girmemle bir anda başladı bulantılar felaket bir şekilde gün boyunca 2 bardak suyu zor içiyordum mide bulantım tiksinmen hatta evime bile gelmek istemiyordum. Ama bu aralar birazcık daha iyiyim en azından artık eve karşı bir şey hissetmiyorum
Kendi sayfaları saldırıdan dolayı kapatılmış görünüyor. Şimdi WhatsApp tan msjlaştık yeni hesabın linkini gönderdiler. En kısa zamanda sorunu çözmeye çalışacağız falan dedilerCnm çok site var hepsi aynı mı
Olabilir hamilelik uyku yapıyorBelki hamile olunca uykum gelir
Oyyy çok daha kötüymüşsün benimde kokuya duyarlılığım arttı ama o kadar çok değil şükür. Kötü koku olunca direk midem bulanıyor. O yüzden Allahtan çok daha hassaslaşmadıBanada 9 ay laminantlar kokmustu. Benim normaldede burnum nirmal birinden 2 3 kat fazla koku aliyor.birde hamileyken resmen duvarlari parkeleri kokladim.hatta sunu soyliyim yolda yürurken ayagimin altindaki toz bile burnuma kokuyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?