Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nerden sipariş ettin cnm bende deniyeyim sebepsiz infertilitede de işe yarıyorsa ben macunu pko hastaları kullanıyor sanıyordum
Instagram da clife yazarsan çıkar canım iyice araştır istersen. Yumurta kalitesini de artırıyormuş benim sebepsizdi aktarlardan ara ara testere dişli aslan pençesi Civan perçemi falan alıp içiyordum. Sonra bu macunda hepsi olunca hayıt otu bile denemekten bir zarar gelmez diyet kullandım. Kullandığım zamanlarda gün boyunca limonlu su içtim

Banada dua et

Cnm çok site var hepsi aynı mı

Banada 9 ay laminantlar kokmustu. Benim normaldede burnum nirmal birinden 2 3 kat fazla koku aliyor.birde hamileyken resmen duvarlari parkeleri kokladim.hatta sunu soyliyim yolda yürurken ayagimin altindaki toz bile burnuma kokuyordu.

Banada 9 ay laminantlar kokmustu. Benim normaldede burnum nirmal birinden 2 3 kat fazla koku aliyor.birde hamileyken resmen duvarlari parkeleri kokladim.hatta sunu soyliyim yolda yürurken ayagimin altindaki toz bile burnuma kokuyordu.
Oyyy çok daha kötüymüşsün benimde kokuya duyarlılığım arttı ama o kadar çok değil şükür. Kötü koku olunca direk midem bulanıyor. O yüzden Allahtan çok daha hassaslaşmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…