Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi sayfaları saldırıdan dolayı kapatılmış görünüyor. Şimdi WhatsApp tan msjlaştık yeni hesabın linkini gönderdiler. En kısa zamanda sorunu çözmeye çalışacağız falan dediler
Tamam cnm isticek olursam whatsap nosunu alırım senden

Olabilir hamilelik uyku yapıyor
İnanır mısın dün sürekli uykum geldi yatıyorum 15-20 dk uyuyup kalkıyorum 2 saat sonra hoop tekrar yatıyorum, aklıma gelmedi değil ama dün hiç ihtimal vermediğim için kovdum o düşünceyi kafamdan meğer varmış

Benim kızıma gebeliğimde de üç gün geçe 1500lerdeydi senin gibi, benim de bu hesaba göre 200-300 civarı çıkması lazım sanki, merak ettim şimdiden
Yarın kan ver de bi bakalım ama testten belli canımcım herşey gayet normal ve yerinde :)) ben de dıştan korkmuştum ama boşuna korkmuşum. Doktor karnına ultrasonu dokundurdu mu hemencik bu korkuların gidicek :))

Yarın kan ver de bi bakalım ama testten belli canımcım herşey gayet normal ve yerinde :)) ben de dıştan korkmuştum ama boşuna korkmuşum. Doktor karnına ultrasonu dokundurdu mu hemencik bu korkuların gidicek :))
Ah canım inş, anladım ki kaçıncı gebelik olursa olsun korkular oluyor, sağlıkla ilerler inş hepimizin

Batları gecenler ne durumdasınız

Amin canım inş, yoktur ama bir yapayım diye girdim lavaboya ama sevinçle çıktım sağlıklıdır inş
insAllah canım
Baş tarçın çörek otu yaptım ya erken yumurtlamış olabilirim diye düşünüyorum, yarın kan testi yaptıracağım bakalım kaç çıkcak senin 2 gün sonra mıydı kaç çıkmıştı?
o kür erken yumurtlama yapıyor hakikaten cnm bende geçen ay baya erken regl olmuştum
Popisini kaşi hemen

Hayırlısı böyle de hiç belirti olmayınca endişe ediyorum

Kasık sğrın oldumu canım hiç geçen haftalarda falan mesela merak ettim

Ah kizlar icim sizliyor grrcekten su an gozyaslarima hakim olamiyorum sehit eşi durumunda paylaşıyor her gun esinin yokluguna nasil alisamadigini ona olan sevgisini gencecik yasta 1 evladiyla esinin yoklugunda nasil aci cektigini nasil ozledigini iliklerime kadar hissettim yazidigi seyleri okuyunca Rabbim mekanini cennet eylesin sehidimizin unutuluyor cabuk yasanmayinca haberlerde cikiyorlar iki gun sonra unutuluyor ama asil olan ailesi hicbir zaman unutmuyor unutulmuyor çünkü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…