Bilmiyorum ki en son kimyasal oldum kanamam uzun sürdü bu ay nasıl olacak bilemedimAynen canım senin adetin ne zaman
Saol kuzum eşime dedim bişey demedi bakalım sipariş verirse kullanırım
Tamam cnm isticek olursam whatsap nosunu alırım sendenKendi sayfaları saldırıdan dolayı kapatılmış görünüyor. Şimdi WhatsApp tan msjlaştık yeni hesabın linkini gönderdiler. En kısa zamanda sorunu çözmeye çalışacağız falan dediler
Tamam canım Rabbim en kısa zamanda hayırlı haberlerini almayı nasip etsinSaol kuzum eşime dedim bişey demedi bakalım sipariş verirse kullanırım
Olur kuzum sayfalarında da numaraları varTamam cnm isticek olursam whatsap nosunu alırım senden
Tamam cnm teşekkür ederimOlur kuzum sayfalarında da numaraları var
1 Kasım regl günümdü. 4 kasımda verdim 1316 çıkmıştı.Baş tarçın çörek otu yaptım ya erken yumurtlamış olabilirim diye düşünüyorum, yarın kan testi yaptıracağım bakalım kaç çıkcak senin 2 gün sonra mıydı kaç çıkmıştı?
25 Ekim canım
Anladım canım hayırlısı olur inşallahBilmiyorum ki en son kimyasal oldum kanamam uzun sürdü bu ay nasıl olacak bilemedim
Benim kızıma gebeliğimde de üç gün geçe 1500lerdeydi senin gibi, benim de bu hesaba göre 200-300 civarı çıkması lazım sanki, merak ettim şimdiden1 Kasım regl günümdü. 4 kasımda verdim 1316 çıkmıştı.
İnanır mısın dün sürekli uykum geldi yatıyorum 15-20 dk uyuyup kalkıyorum 2 saat sonra hoop tekrar yatıyorum, aklıma gelmedi değil ama dün hiç ihtimal vermediğim için kovdum o düşünceyi kafamdan meğer varmışOlabilir hamilelik uyku yapıyor
Ederim canım bence sen de söyle ismini, nitekim birsürü dostum varBanada dua et
Yarın kan ver de bi bakalım ama testten belli canımcım herşey gayet normal ve yerinde :)) ben de dıştan korkmuştum ama boşuna korkmuşum. Doktor karnına ultrasonu dokundurdu mu hemencik bu korkuların gidicek :))Benim kızıma gebeliğimde de üç gün geçe 1500lerdeydi senin gibi, benim de bu hesaba göre 200-300 civarı çıkması lazım sanki, merak ettim şimdiden
Kız sürekli tuvaletin geliyor mu :)))İnanır mısın dün sürekli uykum geldi yatıyorum 15-20 dk uyuyup kalkıyorum 2 saat sonra hoop tekrar yatıyorum, aklıma gelmedi değil ama dün hiç ihtimal vermediğim için kovdum o düşünceyi kafamdan meğer varmış
Ah canım inş, anladım ki kaçıncı gebelik olursa olsun korkular oluyor, sağlıkla ilerler inş hepimizinYarın kan ver de bi bakalım ama testten belli canımcım herşey gayet normal ve yerinde :)) ben de dıştan korkmuştum ama boşuna korkmuşum. Doktor karnına ultrasonu dokundurdu mu hemencik bu korkuların gidicek :))
Yok daha değil, fark ettim de az su içiyorum, artırmaya başlayayım hemen..Kız sürekli tuvaletin geliyor mu :)))
Batları gecenler ne durumdasınızGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Kasım
@bocek345 bat 15
@Misst bat 16
@rosebatum bat 16
@burcusami bat 16
@icecreamm bat 19
@Yildem bat 20
@Ahenfatma bat 20
@Brunello Cicinelli bat 21
@Flower_seda bat 23
@Feminas bat 24
Beklemekseni bat 25
@MimiLA bat 25
@Mrsiron_ bat 25
@eylem91 bat 26
@Zuhalim23 bat 27
@Umutumut82 bat 30
Aralık
@Karakarsu bat 2
@cileklilimonata bat 2
@Mucize84 bat 4
@Kedi sever bat 6
L Loriklorik bat 6
@rosebatum bat 14
N Nana Ana bat 16
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
@Emine Hatayli sat 19 Ag
Fatma KTL sat 20 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ey
@Fasulye annesi sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
M Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
@Mevayigit sat 19 Ey
E Eslem91 sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
@Gulguzeli2019 sat 22 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
@kurabiyem_35 sat 30 Ey
@ich bin eine Mutter sat 30 Ey
MaystenG sat 10 Ek
Fit mutlu anne sat 10 Ek
@hazallikosu sat 15 Ek
S Sibelll16 sat 25 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
insAllah canımAmin canım inş, yoktur ama bir yapayım diye girdim lavaboya ama sevinçle çıktımsağlıklıdır inş
o kür erken yumurtlama yapıyor hakikaten cnm bende geçen ay baya erken regl olmuştumBaş tarçın çörek otu yaptım ya erken yumurtlamış olabilirim diye düşünüyorum, yarın kan testi yaptıracağım bakalım kaç çıkcak senin 2 gün sonra mıydı kaç çıkmıştı?
Popisini kaşi hemen
Hayırlısı böyle de hiç belirti olmayınca endişe ediyorumBenimde ilk 7 hafta öyleydi canım ara ara bel ağrısı. 8. Haftaya girmemle bir anda başladı bulantılar felaket bir şekilde gün boyunca 2 bardak suyu zor içiyordum mide bulantım tiksinmen hatta evime bile gelmek istemiyordum. Ama bu aralar birazcık daha iyiyim en azından artık eve karşı bir şey hissetmiyorum
Kasık sğrın oldumu canım hiç geçen haftalarda falan mesela merak ettimİnanır mısın dün sürekli uykum geldi yatıyorum 15-20 dk uyuyup kalkıyorum 2 saat sonra hoop tekrar yatıyorum, aklıma gelmedi değil ama dün hiç ihtimal vermediğim için kovdum o düşünceyi kafamdan meğer varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?