Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onu bende okuyorum cnm Allah yardımcılari olsun gerçekten çok çok zor ne denir bilemiorum da açıkçası

Allah sabır versin gerçekten zor birşey ateş düştüğü yeri yakıyor malesef

Kasık sğrın oldumu canım hiç geçen haftalarda falan mesela merak ettim
Oldu canım yumurtlamadan hemen sonraki günlerde oldu bir iki gün ama bel ağrısına göre daha dayanılır geliyor bana, benim çok karnım kasığım ağrımaz zaten hep belim ağrırdı reglden önce de

Öyle cnm Rabbim dermansız dert vermesin ölümden başka herşeyin çaresi var
Annem de hep oyle der olumden baska herseyin caresi vardir . Ama cok zor bi durum her zaman alistigi saattte gelmemesi bundan sonra beraber uyuyamamasi sesini kokusunu ..

Annem de hep oyle der olumden baska herseyin caresi vardir . Ama cok zor bi durum her zaman alistigi saattte gelmemesi bundan sonra beraber uyuyamamasi sesini kokusunu ..
Öyle tabi cnm Rabbim askerimizin mekanını cennet ailesine bol sabır versin insAllah

İnşallah canımcım. Evet hiç fark etmiyor. Hatta bunda daha endişeliyim nedense. İnşallah endişelerimiz hep boş çıkar.
İnşallah canım. Aslında ben korkunun ecele olmadığını biliyorum ama insan engel olamıyor malesef, kendimizi rahatlatmaktan başka çaremiz yok iyi düşünelim iyi olaun

Oldu canım yumurtlamadan hemen sonraki günlerde oldu bir iki gün ama bel ağrısına göre daha dayanılır geliyor bana, benim çok karnım kasığım ağrımaz zaten hep belim ağrırdı reglden önce de
Anladım canım ya benimde çatlamanın 3.günüydü bugün sol kasıgım ağrıdı biraz da merak ettim normalmi acaba

olacak insAllah canım benim Rabbim en hayırlı zmnsa naisp edecek insAllah size de

Yaaa ne bilim ben biraz manyağım snrm belli etsin kendini istiyorum hamile olduğumu hissetmek istiyorim
Evt sen biraz takintilsin biliorm kendi kendini telkin edceksn artk. Her sey sende bitio. Benm de tiksinmlerim olmasydi hic hamile hissetmzdm kendimi. Tiksinmlr gecti hic anlamiorm hamis oldgumu. Sadece harektlrime azck dikkt ediorm o kdr. Ne zmn ki dogru duzgun harektlrini hissederm karnm iice siser tm hamileym derim simdi sadece adım hamile yani. Bi fark yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…