- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Onu bende okuyorum cnm Allah yardımcılari olsun gerçekten çok çok zor ne denir bilemiorum da açıkçasıAh kizlar icim sizliyor grrcekten su an gozyaslarima hakim olamiyorumsehit eşi durumunda paylaşıyor her gun esinin yokluguna nasil alisamadigini ona olan sevgisini gencecik yasta 1 evladiyla esinin yoklugunda nasil aci cektigini nasil ozledigini iliklerime kadar hissettim yazidigi seyleri okuyunca Rabbim mekanini cennet eylesin sehidimizin unutuluyor cabuk yasanmayinca haberlerde cikiyorlar iki gun sonra unutuluyor ama asil olan ailesi hicbir zaman unutmuyor unutulmuyor çünkü
Allah sabır versin gerçekten zor birşey ateş düştüğü yeri yakıyor malesefAh kizlar icim sizliyor grrcekten su an gozyaslarima hakim olamiyorumsehit eşi durumunda paylaşıyor her gun esinin yokluguna nasil alisamadigini ona olan sevgisini gencecik yasta 1 evladiyla esinin yoklugunda nasil aci cektigini nasil ozledigini iliklerime kadar hissettim yazidigi seyleri okuyunca Rabbim mekanini cennet eylesin sehidimizin unutuluyor cabuk yasanmayinca haberlerde cikiyorlar iki gun sonra unutuluyor ama asil olan ailesi hicbir zaman unutmuyor unutulmuyor çünkü
Biz de bizimkini dert saniyoruz geri dönüşü olmayan seyler ne olacak pekiOnu bende okuyorum cnm Allah yardımcılari olsun gerçekten çok çok zor ne denir bilemiorum da açıkçası
Oyle tabi Allah,sabir versin daha cok yeniymisAllah sabır versin gerçekten zor birşey ateş düştüğü yeri yakıyor malesef
Ayy canım sen de hamişsin maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnşallah canımcım. Evet hiç fark etmiyor. Hatta bunda daha endişeliyim nedense. İnşallah endişelerimiz hep boş çıkar.Ah canım inş, anladım ki kaçıncı gebelik olursa olsun korkular oluyor, sağlıkla ilerler inş hepimizin
Öyle cnm Rabbim dermansız dert vermesin ölümden başka herşeyin çaresi varBiz de bizimkini dert saniyoruz geri dönüşü olmayan seyler ne olacak pekibizimki de dert mi sanki
Oldu canım yumurtlamadan hemen sonraki günlerde oldu bir iki gün ama bel ağrısına göre daha dayanılır geliyor bana, benim çok karnım kasığım ağrımaz zaten hep belim ağrırdı reglden önce deKasık sğrın oldumu canım hiç geçen haftalarda falan mesela merak ettim
Annem de hep oyle der olumden baska herseyin caresi vardir . Ama cok zor bi durum her zaman alistigi saattte gelmemesi bundan sonra beraber uyuyamamasi sesini kokusunu ..Öyle cnm Rabbim dermansız dert vermesin ölümden başka herşeyin çaresi var
Amin canım sağol, hepimiz sağlıkla alırız inş benimki çok yeniAyy canım sen de hamişsin maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Öyle tabi cnm Rabbim askerimizin mekanını cennet ailesine bol sabır versin insAllahAnnem de hep oyle der olumden baska herseyin caresi vardir . Ama cok zor bi durum her zaman alistigi saattte gelmemesi bundan sonra beraber uyuyamamasi sesini kokusunu ..
İnşallah canım. Aslında ben korkunun ecele olmadığını biliyorum ama insan engel olamıyor malesef, kendimizi rahatlatmaktan başka çaremiz yok iyi düşünelim iyi olaunİnşallah canımcım. Evet hiç fark etmiyor. Hatta bunda daha endişeliyim nedense. İnşallah endişelerimiz hep boş çıkar.
Çok yazık gerçekten isyan etmemek lazım şükretmek lazım herşeye rağmenOyle tabi Allah,sabir versin daha cok yeniymis
AmmiinnnnÖyle tabi cnm Rabbim askerimizin mekanını cennet ailesine bol sabır versin insAllah
Bizdeki de dert mi yaÇok yazık gerçekten isyan etmemek lazım şükretmek lazım herşeye rağmen
Anladım canım ya benimde çatlamanın 3.günüydü bugün sol kasıgım ağrıdı biraz da merak ettim normalmi acabaOldu canım yumurtlamadan hemen sonraki günlerde oldu bir iki gün ama bel ağrısına göre daha dayanılır geliyor bana, benim çok karnım kasığım ağrımaz zaten hep belim ağrırdı reglden önce de
Aynen canım böyle düşünmek lazım herşeyin çaresi olur mutlaka ama gideni geri getiremiyoruz malesefBizdeki de dert mi yane kadar bos seyler icin uzuluyormusuz aslinda
Amin kuzumAnladım canım hayırlısı olur inşallah
Normaldir cnm inş, döllenme olunca ağrı oluyordur herhalde bilmiyorum kiAnladım canım ya benimde çatlamanın 3.günüydü bugün sol kasıgım ağrıdı biraz da merak ettim normalmi acaba
Evt sen biraz takintilsin biliormolacak insAllah canım benim Rabbim en hayırlı zmnsa naisp edecek insAllah size de
Yaaa ne bilim ben biraz manyağım snrm belli etsin kendini istiyorum hamile olduğumu hissetmek istiyorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?