Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kesinlikle kızımda ben çok geç öğrenmiştim gebeligimi bu sefer erken öğrenmek istiyordum bu sefer de vakit geçmiyor sanırım kese, kalp atışı çok aşama var gibi Rabbim sağlıkla ilerletir insAllah bende hareketlerime dikkat ediyorum tabi hala inanmıyorum ya da bilmiyorum çok garip haldeyim

Kiz dua et olmasn tiksinme bulanma falan. Ben hic sevmedim o isleri yemek yemeyi seven biri olrak cok zoruma gitti. Cok sevdgim seyler gozumde karardi halâ yiyemiom en basitinden insann cani hic baklava cekmez mi yaaa. Evde yenilmiodu atiodum resmen Allh affetsin. Bnm de kese ve kalp atisi gec goruldu eski makine diye. E buralrdan da bilgileniodum. Ilk oldgu halde o kdr da kafama takmdim. Gerci normlde de bisyleri cok takan deilm. O yuzden bi nebze rahat gecrdim o zmnlri.
Tak tak nereye kadr yavrm yaaaa. Amaaaan de gec. Keyfini cikar.

Hemşom göbüş çıkmadı mı sen de benim beş aylık gibi

Biliyorum canım da iste ne bilim hayırlısı herşeyin Rabbim sağlıkla devam ettirir insAllah saolasin insAllah herşey Yolunda gider

Hemşom göbüş çıkmadı mı sen de benim beş aylık gibi
Benm de baz3n ole oluodu hepsi gazdir bide kabizliktan. Sabah pek olmuodu aksam dedgin gibi 4 5 ayliktm. Simdi de bazen ole oluorm. Ama daha belli yani hamilelik gobegi oldgu. Genis giyinnce fark edilmio ama

Kızında üstüne görmemi yasamıstın yavrum

Evet kuzum bugün tertemiz pedim damla bile yok bide is yaparken ates basması yasıyorum normaldede üsüyorum dünkü test negatif cıktı ama yerlesmede ücgünde idrarDa belli olurmuki nerden ögrenecem bilemedim
Canım aslında kan versen değerin az da olsa çıkar yerleşmeyse

Canım aslında kan versen değerin az da olsa çıkar yerleşmeyse
Burda bi topikte okudum ekran resmi almıstım hatta ama silmisim canım yerlesmeden 6gün sonra test yapmıs cıkmıs bende carsambaya kadar bekleyip tekrar test yapayım diyorum ogün cıkarsa öyle giderim kan testi yaptırmaya

Tamam canım benim nasıl istersen gönlünce olsun insAllah ya hayırlısı b olsun

İnsallah bitanem sagolasın ben yok diye dikkatsiz hareket etmeyeyim diye yani oldugundan yada cok istedigimden diye degil yanii sıvıyormuyum suanda
tam olarak n öyle yaptın sanırım kız olacak oldu mu Rabbim koruyor gerçekten benim o ağırlık kaldırmama yokuşta koşu falan yapmama benim mercimeğim bana tutunmuş
Kim onlar konu ne neolduuu cicegim
Ya ben gebelikte kontrolü kilo alımı diye konu açmıştım biri gelmiş ahkam kesiyor yok hamilelikte mi düşmüş aklıma diyet yapmak kilo vermek falan sanki bütün hikayemi biliyor gibi

Evet kuzum bugün tertemiz pedim damla bile yok bide is yaparken ates basması yasıyorum normaldede üsüyorum dünkü test negatif cıktı ama yerlesmede ücgünde idrarDa belli olurmuki nerden ögrenecem bilemedim
Canım kan ver bence ya ne olur ne olmaz bebiş varanda dikkat edersin en azından kanamanın rengi nasıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…