- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Aynen canım enfeksiyon falan olmasındaNormaldir cnm inş, döllenme olunca ağrı oluyordur herhalde bilmiyorum ki
Kesinlikle kızımda ben çok geç öğrenmiştim gebeligimi bu sefer erken öğrenmek istiyordum bu sefer de vakit geçmiyor sanırım kese, kalp atışı çok aşama var gibi Rabbim sağlıkla ilerletir insAllahEvt sen biraz takintilsin biliormkendi kendini telkin edceksn artk. Her sey sende bitio. Benm de tiksinmlerim olmasydi hic hamile hissetmzdm kendimi. Tiksinmlr gecti hic anlamiorm hamis oldgumu. Sadece harektlrime azck dikkt ediorm o kdr. Ne zmn ki dogru duzgun harektlrini hissederm karnm iice siser tm hamileym derim simdi sadece adım hamile yani. Bi fark yok
Kiz dua et olmasn tiksinme bulanma falan. Ben hic sevmedim o isleriKesinlikle kızımda ben çok geç öğrenmiştim gebeligimi bu sefer erken öğrenmek istiyordum bu sefer de vakit geçmiyor sanırım kese, kalp atışı çok aşama var gibi Rabbim sağlıkla ilerletir insAllahbende hareketlerime dikkat ediyorum tabi hala inanmıyorum ya da bilmiyorum çok garip haldeyim
Hemşom göbüş çıkmadı mı sen de benim beş aylık gibiEvt sen biraz takintilsin biliormkendi kendini telkin edceksn artk. Her sey sende bitio. Benm de tiksinmlerim olmasydi hic hamile hissetmzdm kendimi. Tiksinmlr gecti hic anlamiorm hamis oldgumu. Sadece harektlrime azck dikkt ediorm o kdr. Ne zmn ki dogru duzgun harektlrini hissederm karnm iice siser tm hamileym derim simdi sadece adım hamile yani. Bi fark yok
Biliyorum canım da iste ne bilim hayırlısı herşeyin Rabbim sağlıkla devam ettirir insAllahKiz dua et olmasn tiksinme bulanma falan. Ben hic sevmedim o isleriyemek yemeyi seven biri olrak cok zoruma gitti. Cok sevdgim seyler gozumde karardi halâ yiyemiom en basitinden insann cani hic baklava cekmez mi yaaa. Evde yenilmiodu atiodum resmen Allh affetsin. Bnm de kese ve kalp atisi gec goruldu eski makine diye. E buralrdan da bilgileniodum. Ilk oldgu halde o kdr da kafama takmdim. Gerci normlde de bisyleri cok takan deilm. O yuzden bi nebze rahat gecrdim o zmnlri.
Tak tak nereye kadr yavrm yaaaa. Amaaaan de gec. Keyfini cikar.
Bebeğim çook sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş bizi de dualarında unutmaAmin canım sağol, hepimiz sağlıkla alırız inş benimki çok yeni ☺
Canım çok teşekkür ederim, inş sağlıklı ilerler. Darısı size, dualarım sizinleBebeğim çook sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin inş bizi de dualarında unutmainş değerin de güzeldir sağlıkla artar sağlıkla doğar
Benm de baz3n ole oluodu hepsi gazdirHemşom göbüş çıkmadı mı sen de benim beş aylık gibi
Kızında üstüne görmemi yasamıstın yavrumKesinlikle kızımda ben çok geç öğrenmiştim gebeligimi bu sefer erken öğrenmek istiyordum bu sefer de vakit geçmiyor sanırım kese, kalp atışı çok aşama var gibi Rabbim sağlıkla ilerletir insAllahbende hareketlerime dikkat ediyorum tabi hala inanmıyorum ya da bilmiyorum çok garip haldeyim
Durdumu kanama tamamen canımKızında üstüne görmemi yasamıstın yavrum
Evet kuzum bugün tertemiz pedim damla bile yok bide is yaparken ates basması yasıyorum normaldede üsüyorum dünkü test negatif cıktı ama yerlesmede ücgünde idrarDa belli olurmuki nerden ögrenecem bilemedimDurdumu kanama tamamen canım
Ne bilim öyle de değildi ama baya gecikmeylr öğrenmiştim kan idrar sürekli negatifti ikinci adete bı hafta on gün kala öğrenmiştim geç döllenme değildi ama demek ki çıkmadı kandaKızında üstüne görmemi yasamıstın yavrum
Canım aslında kan versen değerin az da olsa çıkar yerleşmeyseEvet kuzum bugün tertemiz pedim damla bile yok bide is yaparken ates basması yasıyorum normaldede üsüyorum dünkü test negatif cıktı ama yerlesmede ücgünde idrarDa belli olurmuki nerden ögrenecem bilemedim
Burda bi topikte okudum ekran resmi almıstım hatta ama silmisim canım yerlesmeden 6gün sonra test yapmıs cıkmıs bende carsambaya kadar bekleyip tekrar test yapayım diyorum ogün cıkarsa öyle giderim kan testi yaptırmayaCanım aslında kan versen değerin az da olsa çıkar yerleşmeyse
Tamam canım benim nasıl istersen gönlünce olsun insAllah ya hayırlısı b olsunBurda bi topikte okudum ekran resmi almıstım hatta ama silmisim canım yerlesmeden 6gün sonra test yapmıs cıkmıs bende carsambaya kadar bekleyip tekrar test yapayım diyorum ogün cıkarsa öyle giderim kan testi yaptırmaya
İnsallah bitanem sagolasın ben yok diye dikkatsiz hareket etmeyeyim diye yani oldugundan yada cok istedigimden diye degil yaniiTamam canım benim nasıl istersen gönlünce olsun insAllah ya hayırlısı b olsun
Kim onlar konu ne neolduuu cicegimBazı insanlar ne kadar bilip bilmeden konuşmayı seviyor ya gerçekten hayret ediyoruum
İnsallah bitanem sagolasın ben yok diye dikkatsiz hareket etmeyeyim diye yani oldugundan yada cok istedigimden diye degil yaniisıvıyormuyum suanda
Ya ben gebelikte kontrolü kilo alımı diye konu açmıştım biri gelmiş ahkam kesiyor yok hamilelikte mi düşmüş aklıma diyet yapmak kilo vermek falan sanki bütün hikayemi biliyor gibiKim onlar konu ne neolduuu cicegim
Canım kan ver bence ya ne olur ne olmaz bebiş varanda dikkat edersin en azından kanamanın rengi nasıldıEvet kuzum bugün tertemiz pedim damla bile yok bide is yaparken ates basması yasıyorum normaldede üsüyorum dünkü test negatif cıktı ama yerlesmede ücgünde idrarDa belli olurmuki nerden ögrenecem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?