Masallah senin mercimege yaa olursa benimkide onun gibi dirayetli olur rabbim izin verdiyse tabitam olarak n öyle yaptın sanırım kız olacak oldu mu Rabbim koruyor gerçekten benim o ağırlık kaldırmama yokuşta koşu falan yapmama benim mercimeğim bana tutunmuş
Ya ben gebelikte kontrolü kilo alımı diye konu açmıştım biri gelmiş ahkam kesiyor yok hamilelikte mi düşmüş aklıma diyet yapmak kilo vermek falan sanki bütün hikayemi biliyor gibi
İlk gün kahve akıntı geldi bordo tonları bi kanama oldu dün silik silik kahve tonlarıydı bugün hic yok kuzum bir ilk gün yogunluk oldu ama pedim tasacak kadarda degil. Bilmiyorum kuzum kısmet hayırlısı ben bir bekleyeyim carsambaya kadar ovü testi yapıyorum onda ikinci cizgi silik cıkıyor adet gününde bu normalmi peki bilen varmı acabaCanım kan ver bence ya ne olur ne olmaz bebiş varanda dikkat edersin en azından kanamanın rengi nasıldı
Valla yerleşme kanamasıda o renk oluyor diye biliyorum adet öyle olmazki ya bebiş var bence yaaaİlk gün kahve akıntı geldi bordo tonları bi kanama oldu dün silik silik kahve tonlarıydı bugün hic yok kuzum bir ilk gün yogunluk oldu ama pedim tasacak kadarda degil. Bilmiyorum kuzum kısmet hayırlısı ben bir bekleyeyim carsambaya kadar ovü testi yapıyorum onda ikinci cizgi silik cıkıyor adet gününde bu normalmi peki bilen varmı acaba
insAllah canımMasallah senin mercimege yaa olursa benimkide onun gibi dirayetli olur rabbim izin verdiyse tabi
Hangi konu etiketle beni bir okuyayım bakayım ban yememi istersen ona cevap yazabilirim
Genelde silik çıkıyor canım lh hormonu hep vücudumuzda bı miktar bulunduğu için testini at bı bakalım benim de çok koyu değildi hatırlarsan HCG yaptığım günİlk gün kahve akıntı geldi bordo tonları bi kanama oldu dün silik silik kahve tonlarıydı bugün hic yok kuzum bir ilk gün yogunluk oldu ama pedim tasacak kadarda degil. Bilmiyorum kuzum kısmet hayırlısı ben bir bekleyeyim carsambaya kadar ovü testi yapıyorum onda ikinci cizgi silik cıkıyor adet gününde bu normalmi peki bilen varmı acaba
İnsallah adet olmazsında olurda olursan bir denersin regl günü bakalım Ve insallah vardır bebis cicegim yaa bilmiyorumki umutlanmakta istemiyorum ne gelirse Allahtan boynum kıldan ince bekliyorumValla yerleşme kanamasıda o renk oluyor diye biliyorum adet öyle olmazki ya bebiş var bence yaaaBilmiyorum canım valla adet günlerinde denemedim ben pek onu
Denerim canımİnsallah adet olmazsında olurda olursan bir denersin regl günü bakalım Ve insallah vardır bebis cicegim yaa bilmiyorumki umutlanmakta istemiyorum ne gelirse Allahtan boynum kıldan ince bekliyorum
Kullanmadım ben canımSelam kızlar aranıza yeni kuşandım bişi sorcam dduphaston. Habını kulanan varmı aranızda
Gebelik varsa tutunmaya yoksa adet söktürücü özelliği var canım ben kullandım ne için kullanıyorsun ya da kullanacaksınSelam kızlar aranıza yeni kuşandım bişi sorcam dduphaston. Habını kulanan varmı aranızda
Hatırlıyorum ama sen adetten iki gün önce yapmamısmıydın ovü testini kuzum onu yanlısmı hatırlıyoruminsAllah canım
Yok kız seni mapuslara yollamak istemem
Genelde silik çıkıyor canım lh hormonu hep vücudumuzda bı miktar bulunduğu için testini at bı bakalım benim de çok koyu değildi hatırlarsan HCG yaptığım gün
İnsallah cicegimDenerim canım☺ Aynen öyle canım hayırlısını versin allahım inşallah seninledir
Canım benim sanırım yeni adet zamanımdi ikinci çizginin silikten biraz koyu olduğu zaman ama öyle çok koyu değildi ovu zamanı olan pozitif gibi değildiHatırlıyorum ama sen adetten iki gün önce yapmamısmıydın ovü testini kuzum onu yanlısmı hatırlıyorumdur bi atayım ovüyü canım. Topigine etiketle bir sen beni olmadı temiz atlet gönderirsin kogusuma
Bu habı kulanırken hamile kalan varmı diye merak etim normalde adet düzenleyeci bide bebek tutmasını sağlıyormuş doktprum bi ihtimal kalırsın eğer. Kalmasan klomen 5 mg vrri onu kulanırsın dedi bende bununla hamile kalırmıyımmdiye metak etimKullanmadım ben canım
5gün önce idrar testi yapılması saglıklı sonuc vermez regl günü gelmez birgün gecer ozaman daha saglıklı bir sonucla karsılasırsın canım. BekleKızlar reglime 4 5 gün kaldı kasık batmam arttı ve sağ tarafımda daha cok batma ile karışık yanma hissediyorum hergün bu şekilde, 2 gün sarımsı akıntım gelmişti şimdi normale döndü akıntım çok tuvaletim varmış gibi wc gidiyorum azıcık yapıyorum erken gebelik testi yaptım 5 gün önce negatifti, göğüs uçlarım acıyor dokununca ama ben regl olcağım zaman hiç ağrım olmazdı bu ay böyle oldum meraklaadet gününü bekliyorum. Testler yanıltır mı tecrubesi olan var mı? Ümitliyim ama çok da ümitsizim.Akıntım da sürekli geliyor bu denli olmamıştım hiç günlük pedlere dayandım artık
Bak bakalım benzermiCanım benim sanırım yeni adet zamanımdi ikinci çizginin silikten biraz koyu olduğu zaman ama öyle çok koyu değildi ovu zamanı olan pozitif gibi değildi
Gebelik tedavisi için tatlım bir sorun yok dediler olur bir senen dolduktan sonra tedavi veririm dedi bu ilacı verdiGebelik varsa tutunmaya yoksa adet söktürücü özelliği var canım ben kullandım ne için kullanıyorsun ya da kullanacaksın
ben daha önce kullandım kalmamıştım canım ama insAllah sen kalırsınBu habı kulanırken hamile kalan varmı diye merak etim normalde adet düzenleyeci bide bebek tutmasını sağlıyormuş doktprum bi ihtimal kalırsın eğer. Kalmasan klomen 5 mg vrri onu kulanırsın dedi bende bununla hamile kalırmıyımmdiye metak etim
Attın mı da testi göremedimBak bakalım benzermi
Beklemek gerçekten insanı bitiriyor, yarın akrabam doğum yapacak nasipse , kendime çok üzülüyorum benim de olsun diye diye yedim kendimi5gün önce idrar testi yapılması saglıklı sonuc vermez regl günü gelmez birgün gecer ozaman daha saglıklı bir sonucla karsılasırsın canım. Bekle
Anladım canım hayırlısi olsunGebelik tedavisi için tatlım bir sorun yok dediler olur bir senen dolduktan sonra tedavi veririm dedi bu ilacı verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?