Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla hiç bilmiyorum ben canım

Fit mutlu anne ilacı kulandığınız zamanmı hamile kaldınız yoksa adet olduktan sonramı
İlacı ben bı kere gecikmem olduğunda kullanmıştım bı kere de klomen çatlatma iğnesi tedavisinde kullandım canım ikisinde de ilaç bitiminden sonra üçüncü gün adet oldum ikisinde de olmadı yani

ben daha önce kullandım kalmamıştım canım ama insAllah sen kalırsın

Attın mı da testi göremedim
Atmamıstım canım simdi atıyorum bundan bitık daha acıktı hafif koyulasmıs ve dagılmıs biraz bekledigi icin sanırım aksam 6gibi yapmıstım
Buraya atınca ilk yaptıgım gibi gözüktü elimdeyken daha koyu canım gercekte yani.

Beklemek gerçekten insanı bitiriyor, yarın akrabam doğum yapacak nasipse , kendime çok üzülüyorum benim de olsun diye diye yedim kendimi
Dünyanın kanunu böyle ama beklemeden bilemeyiz ögrenemeyiz olusum süreci on günü buluyor yapacak caremiz yok yeme kendini az daha sabret cicegim Allah sanada hayırlısını verecektir ümidini yitirme

benim ovu testimi de atıyorum canım bı tık daha koyu benim ki sanırım seninkinden
Anladım canım peki nasıl hamile kaldın
Vala hiç bişey yapmadım desem yeridir bu ay her ay neler yaptık ama olmadı geçen ay bal çörek otu tarçın kürünü denedim belki o etki etti belki de bı ay kullandığım ilaçlarin etkisi sürüyordu bilemiyorum senin belli bı sorunun var mı ilaç tedavisi olman için

Eklentiler

• IMG_20191109_133431.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 19
Bekleyipmi cekmistin bunu yavrum hemenmi cekmistin resmini aynı koyulukta suan elimdekiyle

Yok canım herhangi bir sorunum yok gebelik kolaylaşsın diye verdi

Ben yrın ovü carsamba günüde erken gebelik testii var laubikin onu yapayım bakayım varsa cıkar yoksada hayırlısı buymus derim canım
aynen hadi hayrliis yoksa da umudunu kaybetme elbet gelecek o mis kokulu minikler
Biliyorum kuzum diger arkadasın daha koyu cıkmıstı hatta ogün dimi
aynen cnm
Yok canım herhangi bir sorunum yok gebelik kolaylaşsın diye verdi
Anladm cnm insAllah güzel haberler alirsn

S Sibelll16 Hayırlısı olsun canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende bugün tüp bebek raporumu aldım regli olmayı bekliyorum dua edin vanada kızlar
Rabbim emeklerininn karşılığını versin insAllah canım sağlıkla Güzel sonuç olsun insAllah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…