Valla hiç bilmiyorum ben canımBu habı kulanırken hamile kalan varmı diye merak etim normalde adet düzenleyeci bide bebek tutmasını sağlıyormuş doktprum bi ihtimal kalırsın eğer. Kalmasan klomen 5 mg vrri onu kulanırsın dedi bende bununla hamile kalırmıyımmdiye metak etim
İlacı ben bı kere gecikmem olduğunda kullanmıştım bı kere de klomen çatlatma iğnesi tedavisinde kullandım canım ikisinde de ilaç bitiminden sonra üçüncü gün adet oldum ikisinde de olmadı yaniFit mutlu anne ilacı kulandığınız zamanmı hamile kaldınız yoksa adet olduktan sonramı
Valla canım milletin lafından sıkıldım heleki gelin hamile olmuyorsa düşman olan kaynana ve görümcelerdenValla hiç bilmiyorum ben canım
Atmamıstım canım simdi atıyorum bundan bitık daha acıktı hafif koyulasmıs ve dagılmıs biraz bekledigi icin sanırım aksam 6gibi yapmıstımben daha önce kullandım kalmamıştım canım ama insAllah sen kalırsın
Attın mı da testi göremedim
Anladım canım peki nasıl hamile kaldınİlacı ben bı kere gecikmem olduğunda kullanmıştım bı kere de klomen çatlatma iğnesi tedavisinde kullandım canım ikisinde de ilaç bitiminden sonra üçüncü gün adet oldum ikisinde de olmadı yani
Dünyanın kanunu böyle ama beklemeden bilemeyiz ögrenemeyiz olusum süreci on günü buluyor yapacak caremiz yok yeme kendini az daha sabret cicegim Allah sanada hayırlısını verecektir ümidini yitirmeBeklemek gerçekten insanı bitiriyor, yarın akrabam doğum yapacak nasipse , kendime çok üzülüyorum benim de olsun diye diye yedim kendimi
benim ovu testimi de atıyorum canım bı tık daha koyu benim ki sanırım seninkindenAtmamıstım canım simdi atıyorum bundan bitık daha acıktı hafif koyulasmıs ve dagılmıs biraz bekledigi icin sanırım aksam 6gibi yapmıstımEki Görüntüle 2556074
Buraya atınca ilk yaptıgım gibi gözüktü elimdeyken daha koyu canım gercekte yani.
Vala hiç bişey yapmadım desem yeridir bu ay her ay neler yaptık ama olmadı geçen ay bal çörek otu tarçın kürünü denedim belki o etki etti belki de bı ay kullandığım ilaçlarin etkisi sürüyordu bilemiyorum senin belli bı sorunun var mı ilaç tedavisi olman içinAnladım canım peki nasıl hamile kaldın
Bekleyipmi cekmistin bunu yavrum hemenmi cekmistin resmini aynı koyulukta suan elimdekiylebenim ovu testimi de atıyorum canım bı tık daha koyu benim ki sanırım seninkinden
Vala hiç bişey yapmadım desem yeridir bu ay her ay neler yaptık ama olmadı geçen ay bal çörek otu tarçın kürünü denedim belki o etki etti belki de bı ay kullandığım ilaçlarin etkisi sürüyordu bilemiyorum senin belli bı sorunun var mı ilaç tedavisi olman için
Beklemeden cnm yaa fotografta farklı çıkabiliyorBekleyipmi cekmistin bunu yavrum hemenmi cekmistin resmini aynı koyulukta suan elimdekiyle
Neyse yarında yaparım ben ovüBeklemeden cnm yaa fotografta farklı çıkabiliyor
Evet yap herkeste illa t çok koyu olmuyor bence bende öyle oldu meselaNeyse yarında yaparım ben ovü
Ben yrın ovü carsamba günüde erken gebelik testii var laubikin onu yapayım bakayım varsa cıkar yoksada hayırlısı buymus derim canım
Biliyorum kuzum diger arkadasın daha koyu cıkmıstı hatta ogün dimiEvet yap herkeste illa t çok koyu olmuyor bence bende öyle oldu mesela
Yok canım herhangi bir sorunum yok gebelik kolaylaşsın diye verdibenim ovu testimi de atıyorum canım bı tık daha koyu benim ki sanırım seninkinden
Vala hiç bişey yapmadım desem yeridir bu ay her ay neler yaptık ama olmadı geçen ay bal çörek otu tarçın kürünü denedim belki o etki etti belki de bı ay kullandığım ilaçlarin etkisi sürüyordu bilemiyorum senin belli bı sorunun var mı ilaç tedavisi olman için
aynen hadi hayrliis yoksa da umudunu kaybetme elbet gelecek o mis kokulu miniklerBen yrın ovü carsamba günüde erken gebelik testii var laubikin onu yapayım bakayım varsa cıkar yoksada hayırlısı buymus derim canım
aynen cnmBiliyorum kuzum diger arkadasın daha koyu cıkmıstı hatta ogün dimi
Anladm cnm insAllah güzel haberler alirsnYok canım herhangi bir sorunum yok gebelik kolaylaşsın diye verdi
İnsallah balamaynen hadi hayrliis yoksa da umudunu kaybetme elbet gelecek o mis kokulu minikler
aynen cnm
Anladm cnm insAllah güzel haberler alirsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?