Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S Sibelll16 Hayırlısı olsun canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende bugün tüp bebek raporumu aldım regli olmayı bekliyorum dua edin vanada kızlar
Hakkınızda hayırlısı olsun rabbim bekletmeden güzel sonuca kavustursun insallah balam nerede yaptırıyorsun tüp bebek islemlerini hangi hastane canım

Bahcecinin sonuc odaklı olmadıgını söylüyorlar canım baska hastanede arastır bence sen bir yandan tabi sen bilirsin yinede
Benim için Doktor önemli değil embriyolog ve laboratuvar önemli aslında bu yüzden seçicem gibi. İstanbul'da 3 yer diyorlar Eurofertil, Bahçeci ve bir yer daha var bu söylediğim şartları sağlayacak olan öyle gözüküyor. Çok araştırdım aslında birde işin içinde olunca Doktorlar ile birlikte

İnsallah hakkında hayırlısı olurda ilk denemende sevinirsin kuzum nereye gidersen git mutlu sonucu alırsın insallah

İnsallah hakkında hayırlısı olurda ilk denemende sevinirsin kuzum nereye gidersen git mutlu sonucu alırsın insallah
Allah razı olsun canım bu ilk denemem değil 2. Olacak ilkini 2017de 29 ekimde 5.5 haftalıkken kaybettim. Ama isyan etmiyorum Rabbim inşallah fazla bekletmesin diye dua ediyorum kuzum

Allah razı olsun canım bu ilk denemem değil 2. Olacak ilkini 2017de 29 ekimde 5.5 haftalıkken kaybettim. Ama isyan etmiyorum Rabbim inşallah fazla bekletmesin diye dua ediyorum kuzum
İnsallah bekletmeyecek canım gönlünü ferah tut tüm islemlerinede pozitif git gerisi Allahtan

Kızlar N Nana Ana adlı üye insan görünümlü bir ecinni falan olabilir
Geçenlerde gebelik isteyen biri olarak buraya geldim. Bana pat diye hamile misin kuzum hayırlı olsun yazmıştı (1 hafta kadar önce)
Bende yok kız o nerden çıktı, öyleysem de bilmiyorum demiştim
Bu sabahki testim:

Nana senden korkuyorum artık

S Sibelll16 Hayırlısı olsun canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende bugün tüp bebek raporumu aldım regli olmayı bekliyorum dua edin banada kızlar
Amin canım çok teşekkürler, Allah yardımcın olsun inş dualarımdasınız

Dünyanın kanunu böyle ama beklemeden bilemeyiz ögrenemeyiz olusum süreci on günü buluyor yapacak caremiz yok yeme kendini az daha sabret cicegim Allah sanada hayırlısını verecektir ümidini yitirme
Evet malesef, inşallah kısa zamanda bizim de bebişler oluur yaa sabır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…