Hakkınızda hayırlısı olsun rabbim bekletmeden güzel sonuca kavustursun insallah balam
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Siz hamile annelerinde bebeklerini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinRabbim emeklerininn karşılığını versin insAllah canımsağlıkla Güzel sonuç olsun insAllah
Sanırım Bahçecide yaptıracağım.Hakkınızda hayırlısı olsun rabbim bekletmeden güzel sonuca kavustursun insallah balamnerede yaptırıyorsun tüp bebek islemlerini hangi hastane canım
Amin inşallah kuzumHakkınızda hayırlısı olsun rabbim bekletmeden güzel sonuca kavustursun insallah balamnerede yaptırıyorsun tüp bebek islemlerini hangi hastane canım
Amiiiiiin insAllah canımAmin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Siz hamile annelerinde bebeklerini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
İnş yaaaynen hadi hayrliis yoksa da umudunu kaybetme elbet gelecek o mis kokulu minikler
aynen cnm
Anladm cnm insAllah güzel haberler alirsn
Bahcecinin sonuc odaklı olmadıgını söylüyorlar canım baska hastanede arastır bence sen bir yandan tabi sen bilirsin yinedeSanırım Bahçecide yaptıracağım.
Allah'a emanet sende iyi gecelerHayırlı geceler kızlar benim artık uykum gelmiş gidiyor gözlerim görüşürüz Allah'a emanetsiniz
İyi uykular ggüzel anneeHayırlı geceler kızlar benim artık uykum gelmiş gidiyor gözlerim görüşürüz Allah'a emanetsiniz
Benim için Doktor önemli değil embriyolog ve laboratuvar önemli aslında bu yüzden seçicem gibi. İstanbul'da 3 yer diyorlar Eurofertil, Bahçeci ve bir yer daha var bu söylediğim şartları sağlayacak olan öyle gözüküyor. Çok araştırdım aslında birde işin içinde olunca Doktorlar ile birlikteBahcecinin sonuc odaklı olmadıgını söylüyorlar canım baska hastanede arastır bence sen bir yandan tabi sen bilirsin yinede
İnsallah hakkında hayırlısı olurda ilk denemende sevinirsin kuzum nereye gidersen git mutlu sonucu alırsın insallahBenim için Doktor önemli değil embriyolog ve laboratuvar önemli aslında bu yüzden seçicem gibi. İstanbul'da 3 yer diyorlar Eurofertil, Bahçeci ve bir yer daha var bu söylediğim şartları sağlayacak olan öyle gözüküyor. Çok araştırdım aslında birde işin içinde olunca Doktorlar ile birlikte ☺
Allah razı olsun canım bu ilk denemem değil 2. Olacak ilkini 2017de 29 ekimde 5.5 haftalıkken kaybettim. Ama isyan etmiyorum Rabbim inşallah fazla bekletmesin diye dua ediyorum kuzumİnsallah hakkında hayırlısı olurda ilk denemende sevinirsin kuzum nereye gidersen git mutlu sonucu alırsın insallah
İnsallah bekletmeyecek canım gönlünü ferah tut tüm islemlerinede pozitif git gerisi AllahtanAllah razı olsun canım bu ilk denemem değil 2. Olacak ilkini 2017de 29 ekimde 5.5 haftalıkken kaybettim. Ama isyan etmiyorum Rabbim inşallah fazla bekletmesin diye dua ediyorum kuzum
Kaçta kan aldırıcan kız :)Amin canım çok teşekkürler, Allah yardımcın olsun inş dualarımdasınız
Evet malesef, inşallah kısa zamanda bizim de bebişler oluur yaa sabırDünyanın kanunu böyle ama beklemeden bilemeyiz ögrenemeyiz olusum süreci on günü buluyor yapacak caremiz yok yeme kendini az daha sabret cicegim Allah sanada hayırlısını verecektir ümidini yitirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?