Ben kullandım cnm çok şükür 1 cm küçültttü kistimiSelam kızlar aranıza yeni kuşandım bişi sorcam dduphaston. Habını kulanan varmı aranızda
Amin canım sağol, hepimiz sağlıkla alırız inş benimki çok yeni ☺
[/QUOTE
canım çok.sevindim hayırlısı olsun sağlıkla inşallah.arkandan da biz geliriz insallah❤Amin canım sağol, hepimiz sağlıkla alırız inş benimki çok yeni ☺
Verdim canım şimdi, yarın öğleden sonra çıkar dedi dr, enabıza düşmez mi dedim düşer dedi ama zamanını söylemedi yaaKaçta kan aldırıcan kız :)
Benimde öyle önceden bulantim olurdu yine bunda hiç yok arasira agrım olmasa unutulan nerdeyse hamile oldugumu, doktora çok korkarak gitmiştim, herşey yolundaydı cok şükür.Kızlar ya bende hiç belirti yok resmen ne öyle aman aman bı bulantı ne başka bisey çok nadir adet ağrısı gibi ağrım oluyor bı de ara ara ıslaklık hissi
Aynen canım gaz da oluyo tabi ben de geniş giyiyorum yine de belli ediyo hafiftenBenm de baz3n ole oluodu hepsi gazdirbide kabizliktan. Sabah pek olmuodu aksam dedgin gibi 4 5 ayliktm. Simdi de bazen ole oluorm. Ama daha belli yani hamilelik gobegi oldgu. Genis giyinnce fark edilmio ama
Hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnmKızlar N Nana Ana adlı üye insan görünümlü bir ecinni falan olabilir
Geçenlerde gebelik isteyen biri olarak buraya geldim. Bana pat diye hamile misin kuzum hayırlı olsun yazmıştı (1 hafta kadar önce)
Bende yok kız o nerden çıktı, öyleysem de bilmiyorum demiştim
Bu sabahki testim:
Eki Görüntüle 2556105
Nana senden korkuyorum artık
Gözün aydın canım sağlıkla ilerlesin inşallahVerdim canım şimdi, yarın öğleden sonra çıkar dedi dr, enabıza düşmez mi dedim düşer dedi ama zamanını söylemedi yaa
Allah razı olsun canım inşallah seninde olur kuzum en kısa süredeİnşâllah bu sefer olumlu olsun kuzum
Nasıl yani canım sana birşey mi diyorlar duymazlıktan gelme kimse karısamazki yaValla canım milletin lafından sıkıldım heleki gelin hamile olmuyorsa düşman olan kaynana ve görümcelerden
Yaptınmı test NanacımBen yrın ovü carsamba günüde erken gebelik testii var laubikin onu yapayım bakayım varsa cıkar yoksada hayırlısı buymus derim canım
Amin cnm inşallahAllah razı olsun canım inşallah seninde olur kuzum en kısa sürede
Bise etmedikki kendi halimizle konuştuk valla saygı çerçevesinde
Bise etmedikki kendi halimizle konuştuk valla saygı çerçevesinde
İnsAllah bizde de herşey yolundadır persembeyi iple çekiyorumBenimde öyle önceden bulantim olurdu yine bunda hiç yok arasira agrım olmasa unutulan nerdeyse hamile oldugumu, doktora çok korkarak gitmiştim, herşey yolundaydı cok şükür.
Baska konularda acemi degil ama hadi neyseo zamn konu sahibinn acemiligine denk gelmissinz yoksq kesin yerdinz banınizii
Canım e nabıza çok geç düşüyor. Sen yarın öğleden sonra doktora git yada ara. Bana aile hekimim WhatsApptan atmıştı. E nabızı beklersen çok beklersinVerdim canım şimdi, yarın öğleden sonra çıkar dedi dr, enabıza düşmez mi dedim düşer dedi ama zamanını söylemedi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?