Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar ya bende hiç belirti yok resmen ne öyle aman aman bı bulantı ne başka bisey çok nadir adet ağrısı gibi ağrım oluyor bı de ara ara ıslaklık hissi
Benimde öyle önceden bulantim olurdu yine bunda hiç yok arasira agrım olmasa unutulan nerdeyse hamile oldugumu, doktora çok korkarak gitmiştim, herşey yolundaydı cok şükür.

Benm de baz3n ole oluodu hepsi gazdir bide kabizliktan. Sabah pek olmuodu aksam dedgin gibi 4 5 ayliktm. Simdi de bazen ole oluorm. Ama daha belli yani hamilelik gobegi oldgu. Genis giyinnce fark edilmio ama
Aynen canım gaz da oluyo tabi ben de geniş giyiyorum yine de belli ediyo hafiften

Hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin cnm

Verdim canım şimdi, yarın öğleden sonra çıkar dedi dr, enabıza düşmez mi dedim düşer dedi ama zamanını söylemedi yaa
Canım e nabıza çok geç düşüyor. Sen yarın öğleden sonra doktora git yada ara. Bana aile hekimim WhatsApptan atmıştı. E nabızı beklersen çok beklersin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…