Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baska konularda acemi degil ama hadi neyse ben zaten muhatap almadim L Loriklorik bastan cikariyodu beni
Genclik cahilligi iste. Bi yandan acidim aslnda
Dedim acep dalsam mi aralarinaaaa sonra dedim şşş sakin ol daha ban yememissin ayri duramazsin burdan zor tuttum kendimi

Günaydın kizlarrr bugün gün biraz geç aydı bana nedense napiosunz bnm ev işleri var önce sonra ağda işleri hadi insAllah biter
Ben süpürgeye cektik sadece sağlık ocağına gidecem kontrol için ağda mi kolay gelsin sana

Bi de demez mi 20 senedie ilk iliskim bu ciraklik ikincisi kalfalik sonrakiler artik ustalik eseri olur
Ben bunu nasi görmedim kaçırdım ana bu kizin hakki iyi bi lafti ama işte neyse

Günaydın kizlarrr bugün gün biraz geç aydı bana nedense napiosunz bnm ev işleri var önce sonra ağda işleri hadi insAllah biter
Ayyy agda demee artk hic yapasim gelmio. Hayatimda bi ilk yapmya calisicam ve kuafore gidicm artk.

Genclik cahilligi iste. Bi yandan acidim aslnda
Dedim acep dalsam mi aralarinaaaa sonra dedim şşş sakin ol daha ban yememissin ayri duramazsin burdan zor tuttum kendimi
Iyi yapmissin kiz böyle kişiler için degmez biseye. Hayır yani o isi yaparken akln nerdeydi. Biz o kadar konussak bile o yine olsa yapar o isi bende tutuyom kendimi ban yemeyim diye

Ben süpürgeye cektik sadece sağlık ocağına gidecem kontrol için ağda mi kolay gelsin sana
iyi kontroller o zmn sana da insAllah canım saoalsin
Ayyy agda demee artk hic yapasim gelmio. Hayatimda bi ilk yapmya calisicam ve kuafore gidicm artk.
Vala ben evde rahat yapiordum sknt olmuyordu ama bebiş büyüdükçe bende kuaför olayını düşünebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…