- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Mal ya resmen konu sahibi bi de kendini savunuyoro zamn konu sahibinn acemiligine denk gelmissinz yoksq kesin yerdinz banınizii
Bi de demez mi 20 senedie ilk iliskimBaska konularda acemi degil ama hadi neyseben zaten muhatap almadim L Loriklorik bastan cikariyodu beni
Genclik cahilligi iste. Bi yandan acidim aslndaBaska konularda acemi degil ama hadi neyseben zaten muhatap almadim L Loriklorik bastan cikariyodu beni
Ben süpürgeye cektik sadece sağlık ocağına gidecem kontrol içinGünaydın kizlarrr bugün gün biraz geç aydı bana nedensenapiosunz bnm ev işleri var önce sonra ağda işleri hadi insAllah biter
Yedginin ustune bi kilo da siz attinzMal ya resmen konu sahibi bi de kendini savunuyoriyi b◇k yemis gibi takdir edilmeyi bekliyor
Ben bunu nasi görmedim kaçırdım anaBi de demez mi 20 senedie ilk iliskimbu ciraklik ikincisi kalfalik sonrakiler artik ustalik eseri olur
Cok komikti ya hic ciddiye alincak nisey degildir madem korkuyordu yapmasaydi .Yedginin ustune bi kilo da siz attinz
Ayyy agda demeeGünaydın kizlarrr bugün gün biraz geç aydı bana nedensenapiosunz bnm ev işleri var önce sonra ağda işleri hadi insAllah biter
Hanimefendi cizginden kaymaBen bunu nasi görmedim kaçırdım anabu kizin hakki iyi bi lafti ama işte neyse
Kuafor daha,rahat kiz vallahaAyyy agda demeeartk hic yapasim gelmio. Hayatimda bi ilk yapmya calisicam ve kuafore gidicm artk.
Iyi yapmissin kiz böyle kişiler için degmez biseye. Hayır yani o isi yaparken akln nerdeydi. Biz o kadar konussak bile o yine olsa yapar o isiGenclik cahilligi iste. Bi yandan acidim aslnda
Dedim acep dalsam mi aralarinaaaasonra dedim şşş sakin ol daha ban yememissin ayri duramazsin burdan zor tuttum kendimi
Yo bayadır cizgimi koruyorumHanimefendi cizginden kayma
FarkediliyorYo bayadır cizgimi koruyorumyoksa uzun bi ceza yicem biliyom
Dilin yanmis senin o yuzden alttan alttan usturuplu laflar söylüyordunYo bayadır cizgimi koruyorumyoksa uzun bi ceza yicem biliyom
O değilde biseyi kirk kere dersen olurmuş ya bu gidisle cezayı yicem galibaFarkediliyor
Tabi canm ne sandınDilin yanmis senin o yuzden alttan alttan usturuplu laflar söylüyordun
Yok kiz dpgru degil oO değilde biseyi kirk kere dersen olurmuş ya bu gidisle cezayı yicem galibadurmadan diyom valla
iyi kontroller o zmn sana daBen süpürgeye cektik sadece sağlık ocağına gidecem kontrol içinağda mi kolay gelsin sana
Vala ben evde rahat yapiordum sknt olmuyordu ama bebiş büyüdükçe bende kuaför olayını düşünebilirimAyyy agda demeeartk hic yapasim gelmio. Hayatimda bi ilk yapmya calisicam ve kuafore gidicm artk.
Hangi konu kızlar merak ettimBaska konularda acemi degil ama hadi neyseben zaten muhatap almadim L Loriklorik bastan cikariyodu beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?