- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Günaydın canım gerçi tünaydın olduGünaydın kizlarrr bugün gün biraz geç aydı bana nedensenapiosunz bnm ev işleri var önce sonra ağda işleri hadi insAllah biter
Altan altan laf sokuyorlar buda benim zoruma gidiyor eşim üstelemiyor çocuk için olsun veya olmasın farketmez diyor hastaneye gidiyorum diyedr kızıyor bişiyin yok niye bukadar takıyorsun diyor bilmiyorki annesi ve kardeşleri ne yapıp söylüyorlarNasıl yani canım sana birşey mi diyorlar duymazlıktan gelme kimse karısamazki ya
Ayy seninde varmış daha iyi düşünelim iyi olsun cnm ya MaşAllah büyüyor her gün cinsiyet ne zmn belli olur ki sizinGünaydın canım gerçi tünaydın olduayy ben de 30 kasımda gidecem iple çekiyorum o günü bebişin iyidir inşallah kalbinin durma korkusu hala bitmedi
Istenmeyen gebelik konusuHangi konu kızlar merak ettim
Aaay evet bende okudum o konuyuMal ya resmen konu sahibi bi de kendini savunuyoriyi b◇k yemis gibi takdir edilmeyi bekliyor
Kolay gelsin canım benimde aynı klasik ev hayatı işteGünaydın kizlarrr bugün gün biraz geç aydı bana nedensenapiosunz bnm ev işleri var önce sonra ağda işleri hadi insAllah biter
Ne diyorlar sana ki be kadar ayıp sen bu stresin altında zaten olucagı varsada olmzki çok yanlış. Ne kadarlık evlisin pekiAltan altan laf sokuyorlar buda benim zoruma gidiyor eşim üstelemiyor çocuk için olsun veya olmasın farketmez diyor hastaneye gidiyorum diyedr kızıyor bişiyin yok niye bukadar takıyorsun diyor bilmiyorki annesi ve kardeşleri ne yapıp söylüyorlar
Saol cnm sana da kolay gelsinKolay gelsin canım benimde aynı klasik ev hayatı işte
Benim nie başıma geliyo doğru deilseYok kiz dpgru degil okorkma olaydi simdi benim olurdu
Saol cnmiyi kontroller o zmn sana dainsAllah canım saoalsin
Vala ben evde rahat yapiordum sknt olmuyordu ama bebiş büyüdükçe bende kuaför olayını düşünebilirim
O zaman benim yerime de 40 kere soyleBenim nie başıma geliyo doğru deilse
Istenmeyen gebelik
Derim dilime mi yapiscak :)O zaman benim yerime de 40 kere soylehamile kalayim
Evt daha rahat ama malum bolgeyi hic baskasina acip da yaptrmadim.Kuafor daha,rahat kiz vallaha
Eve ben de evimde yapiodm ama malum 1 ayi gecti anne evindeyim. Esim de askrden gelmeden halledim dedim kompleiyi kontroller o zmn sana dainsAllah canım saoalsin
Vala ben evde rahat yapiordum sknt olmuyordu ama bebiş büyüdükçe bende kuaför olayını düşünebilirim
[/QUOT
Sağol cnm inşallah sağlıklıdır yaaGözün aydın canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Yarın giderim artık, ben de enabızdan erken öğrenirim diye heves etmiştim sabredeceğiz artıkCanım e nabıza çok geç düşüyor. Sen yarın öğleden sonra doktora git yada ara. Bana aile hekimim WhatsApptan atmıştı. E nabızı beklersen çok beklersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?