Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kizlarrr bugün gün biraz geç aydı bana nedense napiosunz bnm ev işleri var önce sonra ağda işleri hadi insAllah biter
Günaydın canım gerçi tünaydın oldu ayy ben de 30 kasımda gidecem iple çekiyorum o günü bebişin iyidir inşallah kalbinin durma korkusu hala bitmedi

Nasıl yani canım sana birşey mi diyorlar duymazlıktan gelme kimse karısamazki ya
Altan altan laf sokuyorlar buda benim zoruma gidiyor eşim üstelemiyor çocuk için olsun veya olmasın farketmez diyor hastaneye gidiyorum diyedr kızıyor bişiyin yok niye bukadar takıyorsun diyor bilmiyorki annesi ve kardeşleri ne yapıp söylüyorlar

Günaydın canım gerçi tünaydın oldu ayy ben de 30 kasımda gidecem iple çekiyorum o günü bebişin iyidir inşallah kalbinin durma korkusu hala bitmedi
Ayy seninde varmış daha iyi düşünelim iyi olsun cnm ya MaşAllah büyüyor her gün cinsiyet ne zmn belli olur ki sizin

Kizlar merhaba nasılsınız umarım bol bol hamisli günler olsun.. Hamile olup sırt ağrısı çeken var mı acaba ben 3 gündür inanılmaz sırt ağrısı cekiyorum mideme vuruyor sanki uykudan uyanıyorum felan geçer mi acaba yaa yoksa daha coook var önümde

Ne diyorlar sana ki be kadar ayıp sen bu stresin altında zaten olucagı varsada olmzki çok yanlış. Ne kadarlık evlisin peki

Kuafor daha,rahat kiz vallaha
Evt daha rahat ama malum bolgeyi hic baskasina acip da yaptrmadim. onun endisesi var biraz
iyi kontroller o zmn sana da insAllah canım saoalsin

Vala ben evde rahat yapiordum sknt olmuyordu ama bebiş büyüdükçe bende kuaför olayını düşünebilirim
Eve ben de evimde yapiodm ama malum 1 ayi gecti anne evindeyim. Esim de askrden gelmeden halledim dedim komple gecnlerde gobegimi aldim sadcee. Bi kalktm bacaklrim kollarim kasildi . Bide tembellik gelmis ustume ugrasmak istemorm. Kendi evimde olaydim yaprdim her gun bi yerimi kafam raht olurdu

Canım e nabıza çok geç düşüyor. Sen yarın öğleden sonra doktora git yada ara. Bana aile hekimim WhatsApptan atmıştı. E nabızı beklersen çok beklersin
Yarın giderim artık, ben de enabızdan erken öğrenirim diye heves etmiştim sabredeceğiz artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…