Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sibel 4 kasımda verdiğim kan sonuçları hala e nabıza yansımamış :)))))
Yok canım ben onu kan alan kıza sordum onu enabızdan görmek için doktorun sistemden birşey yapması gerekiyormuş söyleyin isterseniz dedi ben de söyledim dedim. Bazı özel hastanedekiler bile görünüyor benim enabızda..

Demek ki benim doktor onu işaretlemedi. Bana ertesi gün WhatsApp tan sonuçları attı sadece. Seninki kaç çıkacak çok merak ediyorum :)) ama çok güzel koyuydu hcg testin, gayet güzel çıkacak. Benim oğlanda regle 3 gün kala 265 çıkmıştı :)

aynen cnm ya niye kasıldı ki Esin ne zmn dönüyor askerden
Var daha evet bakalım☺ Ben diyorum erkekse bu gidişimde belli olur tabi hayırlısıyla
hadi hayrliis ya sağlıklı olsun da insAllah kızım kız kardeş istiyor ama bklm ne olacak biizm

Ay inş güzel çıkar önce silikti gittikçe koyulaştı, erken öğrenince de zaman geçmiyor mübarek daha 3+4 görünüyor satı girince

Ay inş güzel çıkar önce silikti gittikçe koyulaştı, erken öğrenince de zaman geçmiyor mübarek daha 3+4 görünüyor satı girince
Bak koyulaşmasından bile belli sağlıklı bir gebelik olduğu. Benim testim de gittikçe kendi kendine koyulaştı :)
Kız takvim yap ya sen de :) son regl kaçtı senin

Bak koyulaşmasından bile belli sağlıklı bir gebelik olduğu. Benim testim de gittikçe kendi kendine koyulaştı :)
Kız takvim yap ya sen de :) son regl kaçtı senin
25ekim canım ama kalp atışı filan duyayım inş öyle yaparım artık, ben o takvimi sonradan kaldırmanın nasıl birşey olduğunu biliyorum ondan korkuyorum

hadi hayrliis ya sağlıklı olsun da insAllah kızım kız kardeş istiyor ama bklm ne olacak biizm
Aynen canım sağlıklı olsun hayırlısıyla fark etmez benim kızım henüz bilmiyor cinsiyet ayrımınıikisi de evlattır ama sanki kızları çok seviyorum ben

.bilmiorm ki yaa. Bi sure her ayaga kalkisimda kendilignden kasldi .e simdi de kendi evim olmyinca raht yapamm. 10 gun sonra gelio insllh iki gozumun cicegi

25ekim canım ama kalp atışı filan duyayım inş öyle yaparım artık, ben o takvimi sonradan kaldırmanın nasıl birşey olduğunu biliyorum ondan korkuyorum
Tamam o zaman kuzum, bu kez sağlıklı Allahın izniyle :)) inşallah bi an önce keseyi göreceğin güne gelirsin. Ben 5+5te gittim ilk. Orda gördü doktor hem keseyi hem kalp atışını. Ama duymadım daha. :) inşallah senin haberini de alıcaz :)

Aynen canım sağlıklı olsun hayırlısıyla fark etmez benim kızım henüz bilmiyor cinsiyet ayrımınıikisi de evlattır ama sanki kızları çok seviyorum ben
öyle tabi cnm kızın kaç yaşındaydı senin benim ki yanına yoldaş arıyor snrm
.bilmiorm ki yaa. Bi sure her ayaga kalkisimda kendilignden kasldi .e simdi de kendi evim olmyinca raht yapamm. 10 gun sonra gelio insllh iki gozumun cicegi
Hım aman dikkat et cnm tabi ya evde daha rahat hadi az kalmış cnm MasAllah hayrlisyla kavuşursunz insAllah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…