- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Var daha evet bakalımAyy seninde varmış daha iyi düşünelim iyi olsun cnm ya MaşAllah büyüyor her gün cinsiyet ne zmn belli olur ki sizin
İnşallah canım sen rahat olSağol cnm inşallah sağlıklıdır yaa
Bir senem yeni olduNe diyorlar sana ki be kadar ayıp sen bu stresin altında zaten olucagı varsada olmzki çok yanlış. Ne kadarlık evlisin peki
Sibel 4 kasımda verdiğim kan sonuçları hala e nabıza yansımamış :)))))Yarın giderim artık, ben de enabızdan erken öğrenirim diye heves etmiştim sabredeceğiz artık
Yok canım ben onu kan alan kıza sordum onu enabızdan görmek için doktorun sistemden birşey yapması gerekiyormuş söyleyin isterseniz dedi ben de söyledim dedim. Bazı özel hastanedekiler bile görünüyor benim enabızda..Sibel 4 kasımda verdiğim kan sonuçları hala e nabıza yansımamış :)))))
Demek ki benim doktor onu işaretlemedi. Bana ertesi gün WhatsApp tan sonuçları attı sadece. Seninki kaç çıkacak çok merak ediyorum :)) ama çok güzel koyuydu hcg testin, gayet güzel çıkacak. Benim oğlanda regle 3 gün kala 265 çıkmıştı :)Yok canım ben onu kan alan kıza sordum onu enabızdan görmek için doktorun sistemden birşey yapması gerekiyormuş söyleyin isterseniz dedi ben de söyledim dedim. Bazı özel hastanedekiler bile görünüyor benim enabızda..
aynen cnm ya niye kasıldı kiEvt daha rahat ama malum bolgeyi hic baskasina acip da yaptrmadim.onun endisesi var biraz
Eve ben de evimde yapiodm ama malum 1 ayi gecti anne evindeyim. Esim de askrden gelmeden halledim dedim komplegecnlerde gobegimi aldim sadcee. Bi kalktm bacaklrim kollarim kasildi . Bide tembellik gelmis ustume ugrasmak istemorm. Kendi evimde olaydim yaprdim her gun bi yerimi kafam raht olurdu
hadi hayrliis ya sağlıklı olsun da insAllah kızım kız kardeş istiyor ama bklm ne olacak biizmVar daha evet bakalım☺ Ben diyorum erkekse bu gidişimde belli olur tabi hayırlısıyla
Ay inş güzel çıkar önce silikti gittikçe koyulaştı, erken öğrenince de zaman geçmiyor mübarekDemek ki benim doktor onu işaretlemedi. Bana ertesi gün WhatsApp tan sonuçları attı sadece. Seninki kaç çıkacak çok merak ediyorum :)) ama çok güzel koyuydu hcg testin, gayet güzel çıkacak. Benim oğlanda regle 3 gün kala 265 çıkmıştı :)
Bak koyulaşmasından bile belli sağlıklı bir gebelik olduğu. Benim testim de gittikçe kendi kendine koyulaştı :)Ay inş güzel çıkar önce silikti gittikçe koyulaştı, erken öğrenince de zaman geçmiyor mübarekdaha 3+4 görünüyor satı girince
Daha yeni olmuş zaten ne acele ediyorlarki sen kimseyi dinleme duymazlıktan gel buna sen ve eşinden başkası karar veremezBir senem yeni oldu
25ekim canım ama kalp atışı filan duyayım inş öyle yaparım artık, ben o takvimi sonradan kaldırmanın nasıl birşey olduğunu biliyorum ondan korkuyorumBak koyulaşmasından bile belli sağlıklı bir gebelik olduğu. Benim testim de gittikçe kendi kendine koyulaştı :)
Kız takvim yap ya sen de :) son regl kaçtı senin
Aynen e nabızda çok geç düşüyorSibel 4 kasımda verdiğim kan sonuçları hala e nabıza yansımamış :)))))
Aynen canım sağlıklı olsun hayırlısıyla fark etmez benim kızım henüz bilmiyor cinsiyet ayrımınıaynen cnm ya niye kasıldı kiEsin ne zmn dönüyor askerden
hadi hayrliis ya sağlıklı olsun da insAllah kızım kız kardeş istiyor ama bklm ne olacak biizm
.bilmiorm ki yaa. Bi sure her ayaga kalkisimda kendilignden kasldi .e simdi de kendi evim olmyinca raht yapamm. 10 gun sonra gelio insllh iki gozumun cicegiaynen cnm ya niye kasıldı kiEsin ne zmn dönüyor askerden
hadi hayrliis ya sağlıklı olsun da insAllah kızım kız kardeş istiyor ama bklm ne olacak biizm
Aynen öyle canım ama bir süre sonra insan takmaya başlıyorDaha yeni olmuş zaten ne acele ediyorlarki sen kimseyi dinleme duymazlıktan gel buna sen ve eşinden başkası karar veremez
Tamam o zaman kuzum, bu kez sağlıklı Allahın izniyle :)) inşallah bi an önce keseyi göreceğin güne gelirsin. Ben 5+5te gittim ilk. Orda gördü doktor hem keseyi hem kalp atışını. Ama duymadım daha. :) inşallah senin haberini de alıcaz :)25ekim canım ama kalp atışı filan duyayım inş öyle yaparım artık, ben o takvimi sonradan kaldırmanın nasıl birşey olduğunu biliyorum ondan korkuyorum
Cok iyi anlıyorum, inşallah öyledirİnsAllah bizde de herşey yolundadır persembeyi iple çekiyorum
öyle tabi cnm kızın kaç yaşındaydı senin benim ki yanına yoldaş arıyor snrmAynen canım sağlıklı olsun hayırlısıyla fark etmez benim kızım henüz bilmiyor cinsiyet ayrımınıikisi de evlattır ama sanki kızları çok seviyorum ben
Hım aman dikkat et cnm tabi ya evde daha rahat hadi az kalmış cnm MasAllah hayrlisyla kavuşursunz insAllah.bilmiorm ki yaa. Bi sure her ayaga kalkisimda kendilignden kasldi .e simdi de kendi evim olmyinca raht yapamm. 10 gun sonra gelio insllh iki gozumun cicegi
Haklısın ama takma herşeyin zamanı var hayırlısını dile her zaman inşallah olur bebeğin ama sen istiyorsan olsun başkaları istiyor diye değilAynen öyle canım ama bir süre sonra insan takmaya başlıyor
Saolasn cnm ❤öyle tabi cnm kızın kaç yaşındaydı senin benim ki yanına yoldaş arıyor snrm
Hım aman dikkat et cnm tabi ya evde daha rahat hadi az kalmış cnm MasAllah hayrlisyla kavuşursunz insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?