Sağol cnm, darısı başınıza inş
O zaman anca yükselir bence değerin canımGeçmedi daha cnm ☺ Bugün olmam gerekiyor ya da yarın
Aynen gönül rahatlıgıyla bir adet te olamıyoruzHala pahali nerdeyse 1 paket 20 lirabana 1 pakette yetmiyor
Bilmiyorum cnm böyle de stres yapıyorum ama burda baktıracağım özel hastane yok devlette acilde yapmıyorlar aile hekimimde izinde başka bir aile hekimine baktırdım o da haftaya kadın doğumcuya git dedi bakalım demedi ben de bişey demedim canım istemedi galibaÇok iyi canım artışa bir kere bak yoksa stres olursun
Geçmiş olsun canım. Bencede kal annenin yanında eşin gelene kadar özlemini gider uzaksınız sonucta vaktin varsa kal nolucak kaynananda saçma konuşmuş ay bu kaynanalar bazen cins oluyorKiz ben uzun zamndr burdym ya hani. 40 gun falan vardir yani. Kaynanm da gelmion mu bize. Seni zorla getirioz dedi
Dugunden bi hafta once geldim. Bi hafta da dugunden sonra . Kafadan gitti iki hafta. Anneannem 4.evre kolon kanseri ve ameliyat olmasi gerekiodu uzun suredir de bizde. E annm zaten raahtsz . Kiz kardesim de yok. O sirada baska bi akrabanin cenazesi vardi . Sehir disindan gelenler bize de geldiler. Zaten uzun sure gorusemicez artk. Taa doguma gelck annmler. E anneannmi dunya gozuyle bi daha gorur muyum Allh bilir zaten. Kadin da tutmus bana laf atio. Sanki orda cok rahatim daistedgim gibi yatip kalkamiom. Evde kaynimlr da var. Zaten kocam yok . Erkenden gelip napim senin evinde. Zaten esim gelmeden bi hafta once gidip kalcam . Bide esimle bi hafta kalcam. Edio sana 2 hafta haksz miyim kizlar Allh icin
Ha bide gorumcelerim ve cocuklri vaar
Ay yok cok sukur onlarla yasamiorm. Ben istnblda o d.bkirda.Geçmiş olsun canım. Bencede kal annenin yanında eşin gelene kadar özlemini gider uzaksınız sonucta vaktin varsa kal nolucak kaynananda saçma konuşmuş ay bu kaynanalar bazen cins oluyorsende lafını ezdirme söyle lafları sen kaynananla mı yasıyosun canım
Taa diyarbakıra mı çağırıyo seni kız ne işin varmıs ordaAy yok cok sukur onlarla yasamiorm. Ben istnblda o d.bkirda.
Dedim nenem hasta o yuzden gelemedim. Neneni bahane etme dedi. E babm da birakmdi dedim. Beni getrcekler diye birakmdi gelim dedim. Ole sustu.
En son gecen martta gitmistk. Burda cok kaldim diye zoruna mi gitti ne artk. Esim istedi aslnda benden once git gonulleri hos olsn diye. Yoksa gitmezdim. Esime de demisler ztaen fatma cok kalmdi mi diyeTaa diyarbakıra mı çağırıyo seni kız ne işin varmıs orda
Yükselecek bebegim masallah nede tatlı 193.3 onun fındıgına gurbaneyyBen ben
BetaHcg ölçtürmeye gittim 193.3 çıktı nanam. Perşembe bidaha gideceğim 2 katı olmuş olması gerekiyormuş. İnşallah yükselir.
Kiz yapmdin mi testiiiYükselecek bebegim masallah nede tatlı 193.3 onun fındıgına gurbaneyy❤❤
Düzenledim cicegim hayırlısı
Tamam cicegim düzenliyorum
Yaptım cicim ben meyvesiz bir agac fidansız toprak daha acıklama yapmama gerek yok sanırımKızlaaar napıyosunuz
L Loriklorik kuzum inşallah güzel sonuçlar alırsın bu sefer , kalkma yatabildiğin kadar yat bugün yarın
Bu N Nana Ana nerde hani test yapacaktı
İnim inim inletir artık bizi
Yaptım yapmaz olaydım
Aynen canım sen ilacına başla gerisi Allah a kalmış dostinex mi içceksinBen inanıyorum cnm Rabbim nasip ettikten sonra bu tarz şeylerin önemi olmuyo
Ama ben elimden geleni yapayım ilaclarimi içerim tabiki mevlam buyuk
Insllh gec dollnme oldgu icin cikmamistr.Ben nerelere gidem☹
hayırlısı olsun canım son bat olsun insAllah
aynen kız valaDimi bazen sıkılıyor insane ev işinden ya
oo kolay gelsin aman dikkat etGunydin gebişben de kalkip cam buzdolabi falan silcem. Gitmeden anama bi guzllik daha yapim
hadi hyrlisyla tutar insAllah canımAz oncr asilamami oldum uzaniyorum ❤
cnm bence güzel önemli olan artışKızlar kan sonucum 102,5 çıkmış, az mı ya?
Slm kizlar bugun giremedim ammada yazmissiniz.doktora gittim bugun reglinin 20.gunü pazartesi asilama olmustum progestron testi yapti 6.48cikmisti. 10 ve üzeri yumurtlama var deniyor galiba bu ayda olmadi.daha doktoru aramadim ameliyattaydi.
Benim de aşılama değildi ama ilaç tedavisinde adetin 18. Günü 25 ti ama olmadı nasip cnm insAllah güzel olur sonucunSimdi doktor aradi reglinin 22.gunu icin progestron 6.48 azmis. Umut yok degil ama cokta umutlanma demek istedi. Daha once 21.gunde 25 cikmisti . Umutlar baska bahara kaldi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?