Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok iyi canım artışa bir kere bak yoksa stres olursun
Bilmiyorum cnm böyle de stres yapıyorum ama burda baktıracağım özel hastane yok devlette acilde yapmıyorlar aile hekimimde izinde başka bir aile hekimine baktırdım o da haftaya kadın doğumcuya git dedi bakalım demedi ben de bişey demedim canım istemedi galiba

Geçmiş olsun canım. Bencede kal annenin yanında eşin gelene kadar özlemini gider uzaksınız sonucta vaktin varsa kal nolucak kaynananda saçma konuşmuş ay bu kaynanalar bazen cins oluyor sende lafını ezdirme söyle lafları sen kaynananla mı yasıyosun canım

Ay yok cok sukur onlarla yasamiorm. Ben istnblda o d.bkirda.
Dedim nenem hasta o yuzden gelemedim. Neneni bahane etme dedi. E babm da birakmdi dedim. Beni getrcekler diye birakmdi gelim dedim. Ole sustu.

Taa diyarbakıra mı çağırıyo seni kız ne işin varmıs orda
En son gecen martta gitmistk. Burda cok kaldim diye zoruna mi gitti ne artk. Esim istedi aslnda benden once git gonulleri hos olsn diye. Yoksa gitmezdim. Esime de demisler ztaen fatma cok kalmdi mi diye

Kızlaaar napıyosunuz
L Loriklorik kuzum inşallah güzel sonuçlar alırsın bu sefer , kalkma yatabildiğin kadar yat bugün yarın
Bu N Nana Ana nerde hani test yapacaktı
İnim inim inletir artık bizi
Yaptım cicim ben meyvesiz bir agac fidansız toprak daha acıklama yapmama gerek yok sanırım

N Nana Ana regl oldum cnm yeni bat 18 aralik
hayırlısı olsun canım son bat olsun insAllah
Dimi bazen sıkılıyor insane ev işinden ya
aynen kız vala
Gunydin gebiş ben de kalkip cam buzdolabi falan silcem. Gitmeden anama bi guzllik daha yapim
oo kolay gelsin aman dikkat et
Az oncr asilamami oldum uzaniyorum ❤
hadi hyrlisyla tutar insAllah canım
Kızlar kan sonucum 102,5 çıkmış, az mı ya?
cnm bence güzel önemli olan artış
Slm kizlar bugun giremedim ammada yazmissiniz.doktora gittim bugun reglinin 20.gunü pazartesi asilama olmustum progestron testi yapti 6.48cikmisti. 10 ve üzeri yumurtlama var deniyor galiba bu ayda olmadi.daha doktoru aramadim ameliyattaydi.
Simdi doktor aradi reglinin 22.gunu icin progestron 6.48 azmis. Umut yok degil ama cokta umutlanma demek istedi. Daha once 21.gunde 25 cikmisti . Umutlar baska bahara kaldi yani
Benim de aşılama değildi ama ilaç tedavisinde adetin 18. Günü 25 ti ama olmadı nasip cnm insAllah güzel olur sonucun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…