Süpheli iliski üzerinden 12gün gecti cicegim olsa cıkardı herhalde yaa yok bellikiInsllh gec dollnme oldgu icin cikmamistr.keske bi kanda baktraydin yavrm. Belki tutunmya calisio
Testi at bakam burayaSüpheli iliski üzerinden 12gün gecti cicegim olsa cıkardı herhalde yaa yok belliki☹
Olup da cikmayan cok kisi var ama. net sonuc kan testi benceSüpheli iliski üzerinden 12gün gecti cicegim olsa cıkardı herhalde yaa yok belliki☹
İlla heyecan istiyorsunuzTesti at bakam buraya
Sen görememişsindir
Ay bidahaki ay belli olsun yavrum kasılıyorum kan testine gittigimdeOlup da cikmayan cok kisi var ama. net sonuc kan testi bence
Testi at bakam buraya
Sen görememişsindir
Canisi belki bi ilac destegine ihtiyacin olur.Ay bidahaki ay belli olsun yavrum kasılıyorum kan testine gittigimde☹
Olacak olan nasibi varsa ilacsızda olur canım Allah büyükCanisi belki bi ilac destegine ihtiyacin olur.
Yine sen bilirsn ne diylm
Benim ilk testim 101 çıkmıştı, seninkide gayet iyiKızlar kan sonucum 102,5 çıkmış, az mı ya?
Alla alla taa oralardan yönetiyor eşin gelince bence tek napıcaksın ki eşin ne zaman dönüyorEn son gecen martta gitmistk. Burda cok kaldim diye zoruna mi gitti ne artk. Esim istedi aslnda benden once git gonulleri hos olsn diye. Yoksa gitmezdim. Esime de demisler ztaen fatma cok kalmdi mi diye
Erken gebelik mi yaptınYaptım yapmaz olaydım☹
Hic deme yaaa. Mecbur gitmem lazm artk. O bi hafta nasil gececk baklmAlla alla taa oralardan yönetiyor eşin gelince bence tek napıcaksın ki eşin ne zaman dönüyor
hayırlısı olsun canım son bat olsun insAllah
aynen kız vala
oo kolay gelsin aman dikkat et
hadi hyrlisyla tutar insAllah canım
cnm bence güzel önemli olan artış
Benim de aşılama değildi ama ilaç tedavisinde adetin 18. Günü 25 ti ama olmadı nasip cnm insAllah güzel olur sonucun
Canım 12 günde çıkmayanlar oluyor bazıları 15.günde görüyor sabırla bekle benceSüpheli iliski üzerinden 12gün gecti cicegim olsa cıkardı herhalde yaa yok belliki☹
Canım öyle ama önleminide al bence geç olmadan derim benOlacak olan nasibi varsa ilacsızda olur canım Allah büyük
Anladım canım dayancaksın o zaman biraz artık napıcaksınHic deme yaaa. Mecbur gitmem lazm artk. O bi hafta nasil gececk baklmayin 1nde gelck insllh
Ole maleseffAnladım canım dayancaksın o zaman biraz artık napıcaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?