Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
AMİİN AMİİİN AMİİİİİNNNNNN

Laubik evet canım neden
Ben geçen ay ilk bunu yaptım erken diye çok çok silik bi çizgi çıktı sözdr erken gebelik sonra içim rahat etmedi 5 liralık frely aldım hemen çıktı 2. Çizgi bu göstermiyor anlıyacağın kuruma çizgisi değilse hayali bi çizgi gördüm bnde normal kaset testin yok mu onu yapsan

Yok canım normal kaset test birazdan cıkıcam alıp yapsam belli olurmuki kasette bende erken gebelik ya bu kesin belli olur diye rahattım

Yok canım normal kaset test birazdan cıkıcam alıp yapsam belli olurmuki kasette bende erken gebelik ya bu kesin belli olur diye rahattım☹
Nettende araştırmıştım kuzu kimse memnun kalmamış sana al yada alma diyemem canısı ama senin yerinde olsam doktora giderim

Asılamanın kacıncı günü yapmıstın sen yavrum?

Nettende araştırmıştım kuzu kimse memnun kalmamış sana al yada alma diyemem canısı ama senin yerinde olsam doktora giderim
Doktora gidecem canım arastırmadan rand alacam özele gitmek istemiyorum hormonlarımada bir baktıracam
Ben alayım bakayım kaset test birde ona bakın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…