- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Hayırlısı geçer bir şekilde artıkOle maleseff
AMİİN AMİİİN AMİİİİİNNNNNNGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Baktin mi attgim testeeHayırlısı geçer bir şekilde artık
Baktım var bir çizgi ama kuruma çizgiside olabilir ben geöen hafta yaptıgımda da böyle olmustu ama inşallah vardır o çizgiBaktin mi attgim testee
Insllh ya. Bizi dinlese bi kan testine gitse.. lekelnme var idrarda cikmasa bile norml zaten.Baktım var bir çizgi ama kuruma çizgiside olabilir ben geöen hafta yaptıgımda da böyle olmustu ama inşallah vardır o çizgi
Evet canımErken gebelik mi yaptın
Labo erken gebelik mi bu kuzu bi daha alma bundan
Laubik evet canım nedenLabo erken gebelik mi bu kuzu bi daha alma bundan
Ben niye göremiyorum
Valla bana kalsydi ilk firsatta hcg baktrrdim
Yaklastrmdan bakBen niye göremiyorum
Ben geçen ay ilk bunu yaptım erken diye çok çok silik bi çizgi çıktı sözdr erken gebelik sonra içim rahat etmedi 5 liralık frely aldım hemen çıktı 2. Çizgi bu göstermiyor anlıyacağın kuruma çizgisi değilse hayali bi çizgi gördüm bnde normal kaset testin yok mu onu yapsanLaubik evet canım neden
Yok canım normal kaset test birazdan cıkıcam alıp yapsam belli olurmuki kasette bende erken gebelik ya bu kesin belli olur diye rahattımBen geçen ay ilk bunu yaptım erken diye çok çok silik bi çizgi çıktı sözdr erken gebelik sonra içim rahat etmedi 5 liralık frely aldım hemen çıktı 2. Çizgi bu göstermiyor anlıyacağın kuruma çizgisi değilse hayali bi çizgi gördüm bnde normal kaset testin yok mu onu yapsan
Hayali bir cizgi gibi ama yok gibideYaklastrmdan bak
Nettende araştırmıştım kuzu kimse memnun kalmamış sana al yada alma diyemem canısı ama senin yerinde olsam doktora giderimYok canım normal kaset test birazdan cıkıcam alıp yapsam belli olurmuki kasette bende erken gebelik ya bu kesin belli olur diye rahattım☹
Asılamanın kacıncı günü yapmıstın sen yavrum?Ben geçen ay ilk bunu yaptım erken diye çok çok silik bi çizgi çıktı sözdr erken gebelik sonra içim rahat etmedi 5 liralık frely aldım hemen çıktı 2. Çizgi bu göstermiyor anlıyacağın kuruma çizgisi değilse hayali bi çizgi gördüm bnde normal kaset testin yok mu onu yapsan
Doktora gidecem canım arastırmadan rand alacam özele gitmek istemiyorum hormonlarımada bir baktıracamNettende araştırmıştım kuzu kimse memnun kalmamış sana al yada alma diyemem canısı ama senin yerinde olsam doktora giderim
Aynen idrarda çıkmayabiliyormus hemen zatenInsllh ya. Bizi dinlese bi kan testine gitse.. lekelnme var idrarda cikmasa bile norml zaten.
Bencede yap tekrarla yada git kan ver uğrasma idrarla falan canım sabah git sağlık ocagına ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?