Tam hatırlamıyorum tarihi 14 veya 15.günde olabilir bugün amaAynen idrarda çıkmayabiliyormus hemen zaten
Erken gebelik testlerine güvenmeyin pek diyorlsr canım amaYok canım normal kaset test birazdan cıkıcam alıp yapsam belli olurmuki kasette bende erken gebelik ya bu kesin belli olur diye rahattım☹
Aman birdaha saglık ocagında kan vermem ben özeller kaca bakıyor biliyormusunuz özelde baktırayımBencede yap tekrarla yada git kan ver uğrasma idrarla falan canım sabah git sağlık ocagına ver
Yumurtlamandan sonra 14.gün falan mı bugünTam hatırlamıyorum tarihi 14 veya 15.günde olabilir bugün ama
Canım her hastane farklı benim buradakinde ben 35 tl veriyordum ama arayıp sorabilirsin telde söylüyorlarAman birdaha saglık ocagında kan vermem ben özeller kaca bakıyor biliyormusunuz özelde baktırayım
Senin bata kaç gün vardı cnm?Benim ilk testim 101 çıkmıştı, seninkide gayet iyi
İnşallah canım benimHakkında hayırlısı olsun canım insAllah güzel haberler alırsn
Yaaa çok iyi yavrum aramızda yine 1 gün var sonuç günlerimiz aynı olur seninle inşallah kuzum evde misin nasıl geçtiHadi insalllahhh guzel sonuclar alirsin kuzummm. Benimde 2. Asilamam bugun olucak
Oy bebeğim hadi inşallah 2 hafta sonra belli olur ikimizinde zaten benim son şansımAsılama yaptıran böceklerim Allah bu sefer sevindirsin sizleri insallaaah❤❤ @Loriklorik A Antoryum123
Hakkınızda hayırlısı olsun insallah birdaha hastane kapılarında ugrasmazsınız bu son olur diliyorum kuzumOy bebeğim hadi inşallah 2 hafta sonra belli olur ikimizinde zaten benim son şansım
Öyle kuzum bana rapor çıkıyor artık 3 den sonra.. sonra tüp bebek umudum tüp bebekten yanaHakkınızda hayırlısı olsun insallah birdaha hastane kapılarında ugrasmazsınız bu son olur diliyorum kuzum
Pazartesi mi yapmıştın en son test canımEki Görüntüle 2556817
Kızlar pek fark yok gibi sanki yaa, pff moralim bozuldu
Bence cok takilma bu testlere. Cunku kan testi daha degisik cikio.Eki Görüntüle 2556817
Kızlar pek fark yok gibi sanki yaa, pff moralim bozuldu
Kız onlara ne kusura bakma da annenin evi değil mi ne demek çok kaldı tabi ki kalacan benim kayınvalidem Gil asla laf edemezler etseler biliyorlar rezil ederim onlarıEn son gecen martta gitmistk. Burda cok kaldim diye zoruna mi gitti ne artk. Esim istedi aslnda benden once git gonulleri hos olsn diye. Yoksa gitmezdim. Esime de demisler ztaen fatma cok kalmdi mi diye
Hakkında hayırlısı sağlıkla devam etsin inşallahBilmiyorum cnm böyle de stres yapıyorum ama burda baktıracağım özel hastane yok devlette acilde yapmıyorlar aile hekimimde izinde başka bir aile hekimine baktırdım o da haftaya kadın doğumcuya git dedi bakalım demedi ben de bişey demedim canım istemedi galiba ☺
Evet cnm üsttekini Pazartesi alttakini bugün yaptımPazartesi mi yapmıştın en son test canım
Nebileyim birden çıkar sandım çizgi yine geç çıktı ve aynı yani, yarın devlet hastanesine mi gitsem randevu bulamasam da aradan girebilir miyim diye düşünüyorumBence cok takilma bu testlere. Cunku kan testi daha degisik cikio.
Anladım canım aynı gibi ama bence kan daha önemli buna takılma derşmEvet cnm üsttekini Pazartesi alttakini bugün yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?