Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoşbldum balımm İnşaAllahh inanki senin söylemen beni daha motive ediyor yoksaa kendimce hiç bu kelimeleri bilee düşünemez hale geldm

Canım ilk gün kahve akıntı geldi sonra bordo tonları oldu oda pede gelmedi wcye cıktıgımda klozette öyleydi. İkinci gün yoktu kahve lekelenme ve ücüncü gün pembe akıntı geldi sonrası hic yok canım. Strestenmi oluyor yerlesmeyemi calısıyor anlamadım

E bu adet değil ya adet böyle olmazki yerleşmeye benziyor gerçekten ya

Hayırlı geceler kızlar Allah a emanetsiniz
Yarın ilk randevum var bı an önce sabah olsun istiyorum hemen uyumalıym dualarınıza talibim insAllah herşey yolundadır
Rabbim hayrlı haberlerle dönmeyi nasip etsnn kuzmmm stres yapmaa bebeşin Seninle ee inşallah sağlıkla

Hazır olanları almamak lazım en iyisi ınstagramda gıdadedektifi var güzel incelemeleri var,.malesef bende içmiştim ilk bebeğinde ama mümkün olduğunca hazır olan herşeyden kaçmak lazım, milupaninda vardı yine aynı şekilde

Aynen 7-10 gün içinde kana yansıyır diye biliyorum ben canım
İnsallah saglıklı bir sonuc alırım yarın biraz önce yine test yaptım son testide harcadım
Bundada hayalet cizgi var gibi markasıyla alakalı olabilirmi ya sure şab diye bir marka

İnsallah saglıklı bir sonuc alırım yarın biraz önce yine test yaptım son testide harcadımEki Görüntüle 2557051
Bundada hayalet cizgi var gibi markasıyla alakalı olabilirmi ya sure şab diye bir marka
Canım telden pek belli olmuyor yakından daha net görünüyordur belki o markayı bilmiyorum canım şans işi biraz en iyisi kan valla bu testlerde güven vermiyor bazen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…