- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
İnşallah herşey yolundadır canımmmHayırlı geceler kızlar Allah a emanetsiniz
Yarın ilk randevum var bı an önce sabah olsun istiyorum hemen uyumalıym dualarınıza talibim insAllah herşey yolundadır
Yarın gitsem olmazmı cıkmazmı varsa canımCumaya kadar adetin gelmemeye devam ederse cuma günü kan ver direk sabah erkenden kalk git
Hoşbldum balımm İnşaAllahh inanki senin söylemen beni daha motive ediyor yoksaa kendimce hiç bu kelimeleri bilee düşünemez hale geldmaynen cnm ,
hadi bu ay güzel sonuçlar alırız cnm senden de insAllah şifa olsunlar insAllah
evet cnm öyle tabiki nasipte ötesi yok Rabbim herşeyin hayırlısıni verisn insAllah
valla bı gölge gözüküyor cnm ama emin olamadm boşa umitlendirmek istemem cnm sen bı kan mi versen yoksa rahatlarsn böyle çok terettutte kaldık bizde sende regl bitti mi şimdi senin
hg kuuzm insAllah kısa zamanda alicaz seninde güzel haberini
Geldiiiiiimmmm
Allah bebegini sana saglıkla kavurtursun bebegim iyi gecelerHayırlı geceler kızlar Allah a emanetsiniz
Yarın ilk randevum var bı an önce sabah olsun istiyorum hemen uyumalıym dualarınıza talibim insAllah herşey yolundadır
Canım ilk gün kahve akıntı geldi sonra bordo tonları oldu oda pede gelmedi wcye cıktıgımda klozette öyleydi. İkinci gün yoktu kahve lekelenme ve ücüncü gün pembe akıntı geldi sonrası hic yok canım. Strestenmi oluyor yerlesmeyemi calısıyor anlamadım
Varsa çıkar canım kanda mutlakaYarın gitsem olmazmı cıkmazmı varsa canım
Olamıyorum yine adet ilk gün kanama geldi sonrası yokYakın zaman ne adet ol hemen git artık yavrum ya
Hayırlısı olsun cicegimNana benimde bugün geldi Yeni bat 18 aralık :)
E bu adet değil ya adet böyle olmazki yerleşmeye benziyor gerçekten yaCanım ilk gün kahve akıntı geldi sonra bordo tonları oldu oda pede gelmedi wcye cıktıgımda klozette öyleydi. İkinci gün yoktu kahve lekelenme ve ücüncü gün pembe akıntı geldi sonrası hic yok canım. Strestenmi oluyor yerlesmeyemi calısıyor anlamadım
Yarın özelde kan verecem canım ugrasmayayım testlecanım yine böyle testlerden alip sabah ilk idrar yapsan keşke.erken gebelik almistim çizgi yoktu.ertesi gün 5 liralık test alıp sabah yaptim çıkti
Tamam cicegim gidecem
Bende anlamadım yaaa artık cıkar herhalde degilmi bu yerlesmeyse kandaE bu adet değil ya adet böyle olmazki yerleşmeye benziyor gerçekten ya
Aynen 7-10 gün içinde kana yansıyır diye biliyorum ben canımBende anlamadım yaaa artık cıkar herhalde degilmi bu yerlesmeyse kanda
Rica ederimKuzum cok sagol aniden giren gaz sorunum vardı yarın hemen alacağım rezene
Rabbim hayrlı haberlerle dönmeyi nasip etsnn kuzmmm stres yapmaa bebeşin Seninle ee inşallah sağlıklaHayırlı geceler kızlar Allah a emanetsiniz
Hazır olanları almamak lazım en iyisiRezeneyi bende kendim demliyordum ama humana zaten hazır karışım onu nasıl alacağız duymadım hiç, lactamilde şeker olduğu tadından belliydi ama artırıyordu ben zaten çayı da şekerli içerim no problem
İnsallah saglıklı bir sonuc alırım yarın biraz önce yine test yaptım son testide harcadımAynen 7-10 gün içinde kana yansıyır diye biliyorum ben canım
Valla benim ilk.cocugumda testte silik çizgi net belliydi.ertesi gün kan vermeye gittik.cikmadi.kanda.hamilelik yok dediler.1 hafta sonra adet gelmeyince anca o zaman yüksek çıkmıştı hcg kandaYarın özelde kan verecem canım ugrasmayayım testle
Canım telden pek belli olmuyor yakından daha net görünüyordur belkiİnsallah saglıklı bir sonuc alırım yarın biraz önce yine test yaptım son testide harcadımEki Görüntüle 2557051
Bundada hayalet cizgi var gibi markasıyla alakalı olabilirmi ya sure şab diye bir marka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?