Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsallah saglıklı bir sonuc alırım yarın biraz önce yine test yaptım son testide harcadımEki Görüntüle 2557051
Bundada hayalet cizgi var gibi markasıyla alakalı olabilirmi ya sure şab diye bir marka
telde pek anlasilmiyor.ama sen teste baktığında hayalet de olsa çizgi görüyor musun?eğer azıcık bile goruyorsan ihtimal yüksek

Valla benim ilk.cocugumda testte silik çizgi net belliydi.ertesi gün kan vermeye gittik.cikmadi.kanda.hamilelik yok dediler.1 hafta sonra adet gelmeyince anca o zaman yüksek çıkmıştı hcg kanda
Nasıl yani kaset testte gözüküp kanda cıkmadı sıfır bir iki falandamı cıkmamıstı canım

İnsallah saglıklı bir sonuc alırım yarın biraz önce yine test yaptım son testide harcadımEki Görüntüle 2557051
Bundada hayalet cizgi var gibi markasıyla alakalı olabilirmi ya sure şab diye bir marka
Ya kuzm sanki var gibi işte ama bi yandan yanıltabilir diye pek var diyemiyorm işte

Nasıl yani kaset testte gözüküp kanda cıkmadı sıfır bir iki falandamı cıkmamıstı canım
vallahi hatta o negatif kağıdı hala saklarım.ozelde yaptırdım.hamilelik negatif yaziyordu.kac tane test yaptım hep çıktı 2. çizgi silik .5 yıl önce değeri kaç diye sormadım ben de bilmiyordum pek ozamanlar.sadcee negatif yazıyordu

Cok tuhafya gercekten sen neye daayanarak zorladın hangi belirtinle ögrendin canım

Gr

imsi bir incecik cizgi görğyorum ben pembe degil
Ay Nana valla gri ama kalinlik olarak diğer çizginin kalınlığında bir çizgi varsa olabilir.benim oglusumda da ilk gri görmüştük silik ve hayalet olandan sonra kanda yok deyip gıcık ettiler beni 1 hafta kadar

Ilk gebeligimde ovu testi kullanmadım 12 14 16 kuralına gore bi iki ay deneyip gebe kalmıştım.

2.gebelikte ovu testini kullandım 3.denemede gebe kaldım, yumurtlamayı beklemiştik adetten sonra ilişki olmadi, hatta yumurtlama günüde olmadi çatlayınca oldu sadece 1 kere sonrasında yine olmadi, tutacağından umudum yoktu ama tuttu.

3.gebelikte yine ovu kullandım. Yine 3.denemede oldu bu sefer de yumurtlama olduğu gece ve çatladığı sabah ilişki oldu, yine gebe kaldim. Iyiki ovu testi kullanmıştım çünkü yumurtam erken çatladı, kullanmasam farketmiycektim büyük olasılıkla. Oyuzden ben takvimi pek sağlıklı bulmuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…