- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Hayda neye güvenicez bizValla benim ilk.cocugumda testte silik çizgi net belliydi.ertesi gün kan vermeye gittik.cikmadi.kanda.hamilelik yok dediler.1 hafta sonra adet gelmeyince anca o zaman yüksek çıkmıştı hcg kanda
telde pek anlasilmiyor.ama sen teste baktığında hayalet de olsa çizgi görüyor musun?eğer azıcık bile goruyorsan ihtimal yüksekİnsallah saglıklı bir sonuc alırım yarın biraz önce yine test yaptım son testide harcadımEki Görüntüle 2557051
Bundada hayalet cizgi var gibi markasıyla alakalı olabilirmi ya sure şab diye bir marka
Nasıl yani kaset testte gözüküp kanda cıkmadıValla benim ilk.cocugumda testte silik çizgi net belliydi.ertesi gün kan vermeye gittik.cikmadi.kanda.hamilelik yok dediler.1 hafta sonra adet gelmeyince anca o zaman yüksek çıkmıştı hcg kanda
imsi bir incecik cizgi görğyorum ben pembe degiltelde pek anlasilmiyor.ama sen teste baktığında hayalet de olsa çizgi görüyor musun?eğer azıcık bile goruyorsan ihtimal yüksek
Kandada gözükmedi diyor fatosCanım telden pek belli olmuyor yakından daha net görünüyordur belkio markayı bilmiyorum canım şans işi biraz en iyisi kan valla bu testlerde güven vermiyor bazen
Ya kuzm sanki var gibi işte ama bi yandan yanıltabilir diye pek var diyemiyorm işteİnsallah saglıklı bir sonuc alırım yarın biraz önce yine test yaptım son testide harcadımEki Görüntüle 2557051
Bundada hayalet cizgi var gibi markasıyla alakalı olabilirmi ya sure şab diye bir marka
vallahi hatta o negatif kağıdı hala saklarım.ozelde yaptırdım.hamilelik negatif yaziyordu.kac tane test yaptım hep çıktı 2. çizgi silik .5 yıl önce değeri kaç diye sormadım ben de bilmiyordum pek ozamanlar.sadcee negatif yazıyorduNasıl yani kaset testte gözüküp kanda cıkmadısıfır bir iki falandamı cıkmamıstı canım
Grimsi beyaz gibi değil mi kuzmm işte o testin kendi cizgiside olablr bazı testlerde hassas az hcg yi bile beyaz gösterbiliyorGr
imsi bir incecik cizgi görğyorum ben pembe degil
Şaka gibi vallahi ama herkeste aynı şey olmaz bence döllenmeyle alakalıdırKandada gözükmedi diyor fatos
Hamile kalmakta bi deeeeerttt dogurmakta bir deeertttt bebege bakmaktaaa bir deeeertt Allah sonumuzu hayır etsinYa kuzm sanki var gibi işte ama bi yandan yanıltabilir diye pek var diyemiyorm işte
Cok tuhafya gercekten sen neye daayanarak zorladın hangi belirtinle ögrendin canımvallahi hatta o negatif kağıdı hala saklarım.ozelde yaptırdım.hamilelik negatif yaziyordu.kac tane test yaptım hep çıktı 2. çizgi silik .5 yıl önce değeri kaç diye sormadım ben de bilmiyordum pek ozamanlar.sadcee negatif yazıyordu
Ay Nana valla gri ama kalinlik olarak diğer çizginin kalınlığında bir çizgi varsa olabilir.benim oglusumda da ilk gri görmüştük silik ve hayalet olandanGr
imsi bir incecik cizgi görğyorum ben pembe degil
Anlamadım ben valla birseyGrimsi beyaz gibi değil mi kuzmm işte o testin kendi cizgiside olablr bazı testlerde hassas az hcg yi bile beyaz gösterbiliyor
Bencede canım gec yumurtladım ben zaten olduysa gec döllenmedir net bir sonuc alsaydım iyi olurdu testten ama yine dolambaclı oldu testlerimŞaka gibi vallahi ama herkeste aynı şey olmaz bence döllenmeyle alakalıdır
Valla ilkinde hiç bir belirti hatirlamiyorum.dukkat etmiyordum.sadece adet geçince göğüsler iyi sismisti onu unutamiyorumCok tuhafya gercekten sen neye daayanarak zorladın hangi belirtinle ögrendin canım
Merhaba kızlar bende hamılelık ıstıyorum agustos ayında korunmayı bıraktım takvıme gore bırlıktelık oldu ve ılk ay hamıle kaldım ama kımyasal oldu eylulde cok uzuldugum ıcın korundum ekımde baslarım dedım ekım ayında ovulasyon testı uyguladım gunlerı degerlendırdım ama malesef tutmadı adet oldum...sormak ıstedıgım soru var
*ovulasyon testı deneyen ya ılk seferde hamıle kaldıgını soluyor yada hala hamıle kalamamıs hıc mı yok 3 ayda 5ayda hamıle kalan ornek?bunu cok merak edıyorum ,tam yumurtlama gunlerını yakalayıp ılıskı yasamasına ragmen bırkac ay sonra hamıle kalan oldu mu topıkte hepsını okuyabılmem ımkansız oldugu ıcın yardımınızı rıca edıyorum
ben ovulasyonu cok guzel uyguladıgım ıcın hamıle kaldım gozuyle bakmıstım(takvımle kaldıgımıcın ılk denemede)
Ben napayım sence simdiAy Nana valla gri ama kalinlik olarak diğer çizginin kalınlığında bir çizgi varsa olabilir.benim oglusumda da ilk gri görmüştük silik ve hayalet olandansonra kanda yok deyip gıcık ettiler beni 1 hafta kadar
Evet benimki de geç döllenme olmuş olabilir kanda geç çıktı dedilerdiBencede canım gec yumurtladım ben zaten olduysa gec döllenmedir net bir sonuc alsaydım iyi olurdu testten ama yine dolambaclı oldu testlerim
Benim gögüsler yumusacık ve sönükValla ilkinde hiç bir belirti hatirlamiyorum.dukkat etmiyordum.sadece adet geçince göğüsler iyi sismisti onu unutamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?