Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben erken gebelik testine pek güvenmiyorum, 2 gebeligimde de yaptım ikisinde de negatif cıktı. Uyguna satılan testler daha iyi sonuç veriyor. Yumurtlama zamanını tam biliyorsan üzerine 14-17 gün ekleyip daha iyi sonuç verebilecek test zamanını bulabilirsin.

canım herkeste aynı olmuyor ki.belli olmaz sende kanda gorulebilir de.sen istersen kanda baktir bi yarın.testin olsa sabah yapardin
İnsallah varsa görünür sonradan süpriz yapmasın bana varsa varım desin yoksa yokum desin bebegim

17günüm dolmadıki

Benim gögüsler yumusacık ve sönük
E zaten sende varsa da şu an daha hormonlar gelmemiştir bile vücuduna.yada azdır. göğüsler bir süre sonra da sisebilir bilemeyiz.ama kendime de hep böyle diyorum.cok varmış gibi düşünme olmayadabilir.ama ben silik çizgi gorursem kesin var derdim

Sizler ne kadardır istiyorsunuz tedavi sürecindemisiniz
Tedaviye baslamadım henüz canım biryıldır istiyorum ben dogal yollardan olsun istiyorum sabırsızımda biraz sen kac yıllık evlisin ne zamandır istiyorsun bildirim gelmiyor yazdıgında etiketlermisin

Fatmanın shopladıklarını gördünmü sen cicegim

17günüm dolmadıki
Instagramda testleri aldığınız bayan 17.gün test yapın diyor mesela daha kesin sonuç almak için ama bizler tabiki sabirsizis birde geç döllenme olmuşsa bazılarınınki 21 22 gunlerde belli oluyor. Zor bir süreç sabir gerektiriyor.

N Nana Ana bende 1,5 yıllık evliyim çok sabırsızım bende 1 senedir istiyoruz bebiş adetim düzenli yumurtlama günümü de buluyorum aslında ama eşimin yapılan testler sonucu ileri hareketliliği ve sayısı düsük olduğu tespit edildi. Proxeed plus isimli bir ilaç ve bitkisel biseyler yapıyorum. Sen dr. Gittin mi hiç

Fatmanın shopladıklarını gördünmü sen cicegim
Evet baktım hepsine ama benim telde pek anlasilmiyor ki.ben kendi testimi geçen aylarda silik gördüm.foto çekince belli olmuyordu.o yüzden test senin elinde en iyi sen görürsün çizgi silik de olsa varsa ayyyyyyy

Yumurtlamadan itibaren degilmi canım dogru anlıyorum

Canım ben gittim hormon testlerime bakıldı üzerinden baya bir sürec gitti tekrar gidip yenilettirecegim testlerimi
Sende egitim arastırma hastanesine gidebilirsin adetin ücüncü günü tüm hormon testlerini yapıyorlar Allah esine sifa sanada bebis versin insallah canım

Evet baktım hepsine ama benim telde pek anlasilmiyor ki.ben kendi testimi geçen aylarda silik gördüm.foto çekince belli olmuyordu.o yüzden test senin elinde en iyi sen görürsün çizgi silik de olsa varsa ayyyyyyy
İsin kötü yanı ben testlerde göremedim elimde buraya atınca shoplanınca görmüstüm fakat bu son yaptıgımda hayali bir cizgi görüyorum elimdeyken kısmet hayırlısı artık yavrum yarın ola hayır ola

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…