- 25 Eylül 2019
- 1.580
- 13.654
- 158
İnşallah . Hep negatif çıkıyordu hatta en son yaptığımda test bozuktu galiba hiç bir şey çıkmamıştıCuma günü yap canım düzensiz ise adetin insallah vardır bebegin
Bilmiyorumki canım hic hamile kalmadım eger suan bende hamileysem belirti olmaması normaldirİnşallah . Hep negatif çıkıyordu hatta en son yaptığımda test bozuktu galiba hiç bir şey çıkmamıştıbelirti olmaması normal mi
İnşallah . Ya heyecan yapıp stresten adetimin gecikmesine neden olabiliyorumdur belki diyorum . Ama insanın aklından hiç çıkmıyor ki@Nuurumm merhaba bence bi kaç gün daha geçsin yap insallah vardır bebiş
Bilmiyorumki canım hic hamile kalmadım eger suan bende hamileysem belirti olmaması normaldir
Herşeyin hayırlısı hepimiz ićin inşallah . Minoşlar gelsin tatliş tatliş sevelimm@Nuurumm benim çok düzenli adetim bi kaç ay stres yaptığım dönemlerde benim de bi kaç gün geçtiği olmustu canım insallah senin bebeğin vardır diye gecikmiştir ama olmasa da üzülme herşeyin hayırlısı
Yani kuzum durduğun hata git bian önce sonuçta tedbirimizi alalımda taktir Allah’ın elbet birşey vesile olcakOlamıyorum yine adet ilk gün kanama geldi sonrası yokGidecem yarın büyük ihtimal özele darlandım yine
Allah yardımcımız olsun ne diyelim zor bekleme süreciinşallah olur diyelim o zaman . Düşünmedende edemiyorum
Attım canım hepsini cöpe resimleride sildim vallahi ya bir darlandımki sorma
Adet söktürücü verir büyük ihtimal benim aklıma kötüsü gelmiyor stresten süpheleniyorum ama ögrenecem bakalım paylasırım durumumu canımYani kuzum durduğun hata git bian önce sonuçta tedbirimizi alalımda taktir Allah’ın elbet birşey vesile olcak
F Fatma KTL burada olsaydı görüyorum görüyorum dermiydi acabaEki Görüntüle 2557066 Eki Görüntüle 2557067
Kızlarrr....Size kalbim kadar temiz bir erken gebelik testi atıyorum.. ☺ Nedense yüklemek istedim. Piripak maşallah
Valla bilmem kim bişey görür Nana'cım ama olmayana var demek biraz değişik. Vallahide yok billahide yok
Cok teşekkür ederim yaa çok umitlendim inşaallah benimledir miniğimBen erken gebelik testine pek güvenmiyorum, 2 gebeligimde de yaptım ikisinde de negatif cıktı. Uyguna satılan testler daha iyi sonuç veriyor. Yumurtlama zamanını tam biliyorsan üzerine 14-17 gün ekleyip daha iyi sonuç verebilecek test zamanını bulabilirsin.
Laubikmi bu yanlıs cıkıyomus onda ve 5gün önceden test yapmakta nedir yaValla bilmem kim bişey görür Nana'cım ama olmayana var demek biraz değişik. Vallahide yok billahide yokBenimki kalbimden de temiz hani can sıkıntısından bakayım dedim elimde de test vardı aman aklımda kalmasın diye yaptım. Adete 5 gün var bir testte benden olsun diye yolladım. Al işte mis gibi Non-Gebelik testi ☺
Laubikmi bu yanlıs cıkıyomus onda ve 5gün önceden test yapmakta nedir ya
Allah'ım şifa versin hayırlısı ile kucaginizi doldursun inşaallah canımN Nana Ana bende 1,5 yıllık evliyim çok sabırsızım bende 1 senedir istiyoruz bebiş adetim düzenli yumurtlama günümü de buluyorum aslında ama eşimin yapılan testler sonucu ileri hareketliliği ve sayısı düsük olduğu tespit edildi. Proxeed plus isimli bir ilaç ve bitkisel biseyler yapıyorum. Sen dr. Gittin mi hiç
Aferim sana aferimKızma tatlım ben elimdeki testi denedim. 5 gün-3 gün yada regliye 1 gün farketmezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?