Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Kasım
Tuana-38 bat 20
Gelbemucizem bat 20
@Flower_seda bat 23
@Dostumdostum bat 25
@MimiLA bat 25
@Mrsiron_ bat 25
@eylem91 bat 26
@Zuhalim23 bat 27
@Umutumut82 bat 30
Aralık
@Karakarsu bat 2
@cileklilimonata bat 2
@Mucize84 bat 4
@Kedi sever bat 6
@Loriklorik bat 6
@burcusami bat 7
@BerraAksa_K bat 8
@rosebatum bat 14
N Nana Ana bat 16
@icecreamm bat 18
@Feminas bat 18
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
@Emine Hatayli sat 19 Ag
Fatma KTL sat 20 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ey
@Fasulye annesi sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
@Mevayigit sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
@Gulguzeli2019 sat 22 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
@kurabiyem_35 sat 30 Ey
@ich bin eine Mutter sat 30 Ey
MaystenG sat 10 Ek
Fit mutlu anne sat 10 Ek
@hazallikosu sat 15 Ek
@Brunello Cicinelli sat 21 Ek
S Sibelll16 sat 25 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
Canım cok tesekkur ederım pekı ozel bırsey yaptın mı ayakları havaya dıkmek gıbı vs ben bunu hıc yapmadım.demmekkı ovulasyon testınde pık gorup yumurtlama gunlerı degerlnse bıle olması yıne bıkac ay suruyormusIlk gebeligimde ovu testi kullanmadım 12 14 16 kuralına gore bi iki ay deneyip gebe kalmıştım.
2.gebelikte ovu testini kullandım 3.denemede gebe kaldım, yumurtlamayı beklemiştik adetten sonra ilişki olmadi, hatta yumurtlama günüde olmadi çatlayınca oldu sadece 1 kere sonrasında yine olmadi, tutacağından umudum yoktu ama tuttu.
3.gebelikte yine ovu kullandım. Yine 3.denemede oldu bu sefer de yumurtlama olduğu gece ve çatladığı sabah ilişki oldu, yine gebe kaldim. Iyiki ovu testi kullanmıştım çünkü yumurtam erken çatladı, kullanmasam farketmiycektim büyük olasılıkla. Oyuzden ben takvimi pek sağlıklı bulmuyorum.
Canımmm ınsanllah bebegın senınlendır bu ay tam gununde oldu derken anlayamadım ben gecen ay tam gunumde yapmıstım zatenCanım bende 2 ay denedim ovulasyon olmadı bu ayda tam gününde oldu bakalım nasıl sonuclanıcakinşallah kavusursun bebişine hemen
Canım senın oldu mu hamılemısın pekı kacıncı ovulasyon denemende olduCnm tam yumurtlama gününü denk getirsen bile ihtimal çok yüksek değil üzülme lütfen ben adet olduktan sonra bile bakıyordum her olma ihtimali olan günü degerlendrgmiz halde yani nasip bence cnm
Bende o orneklerı arıyordum canımOlmaz olurmu canım
Ben hamile kalmadım ama kalabilen cok arkadasımız var
dua etmek her kapıyı açar kuzum inan Rabbim in hazinesi öyle büyük ki sana da güzellikler nasip olacaktır sadece zamanını bekliyorHoşbldum balımm İnşaAllahh inanki senin söylemen beni daha motive ediyor yoksaa kendimce hiç bu kelimeleri bilee düşünemez hale geldm
amin b kuzum insAllahAllah bebegini sana saglıkla kavurtursun bebegim iyi geceler
insAllah canımRabbim hayrlı haberlerle dönmeyi nasip etsnn kuzmmm stres yapmaa bebeşin Seninle ee inşallah sağlıkla
amin hg canımmerhaba bende yeni üye oldum. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
Ben geçen ay kullanmıştım ovu bu ay salmıştm kuzum yapmadım ama geç yumurtlma oldu snrm tahmini ovulasyon 28 Ekim diye düşünüyorum ben 27-29 Ekim ilişki oldu en yakın ben 29u tuttu diye düşünüyorum cunki 5 Kasım da verdiğim kan negatifti 9 Kasım'da testte silik çizgi gördüm tahmini bat 10 KasımCanım senın oldu mu hamılemısın pekı kacıncı ovulasyon denemende oldu
Canımmm tebrık ederımmm gecen aykı ovulasyonda gunlerı ıyı degerlendırmısmıydın pekı(tutmayan ay)dua etmek her kapıyı açar kuzum inan Rabbim in hazinesi öyle büyük ki sana da güzellikler nasip olacaktır sadece zamanını bekliyor
amin b kuzum insAllah
insAllah canım
amin hg canım
Ben geçen ay kullanmıştım ovu bu ay salmıştm kuzum yapmadım ama geç yumurtlma oldu snrm tahmini ovulasyon 28 Ekim diye düşünüyorum ben 27-29 Ekim ilişki oldu en yakın ben 29u tuttu diye düşünüyorum cunki 5 Kasım da verdiğim kan negatifti 9 Kasım'da testte silik çizgi gördüm tahmini bat 10 Kasım
Evet canım değerlendirmiştim ovuda pozitif gördüğüm günü ve ilişki günlerini du atayım hatta 27 Eylül ovu da pozitif gördüm t c den koyuydu o zmn hem yumurtlama hem çatlama günü değerlendirmişim tutmamış belki arka arkaya olduğu için tutmadı bilemiyorum bu ay çatlama günü olan ilişki tuttu sanıyorum cunki döngüm kısa sürmüştü zaten bal çörek otu tarçın kürü yaptığım içinCanımmm tebrık ederımmm gecen aykı ovulasyonda gunlerı ıyı degerlendırmısmıydın pekı(tutmayan ay)
Yaaa cok tatlısın bende aynen bu ay bole yaptım ılıskıyı tutmadııı kuzumEvet canım değerlendirmiştim ovuda pozitif gördüğüm günü ve ilişki günlerini du atayım hatta 27 Eylül ovu da pozitif gördüm t c den koyuydu o zmn hem yumurtlama hem çatlama günü değerlendirmişim tutmamış belki arka arkaya olduğu için tutmadı bilemiyorum bu ay çatlama günü olan ilişki tuttu sanıyorum cunki döngüm kısa sürmüştü zaten bal çörek otu tarçın kürü yaptığım için
Cakım sana Zahmet ekım venkasım takvımıjode atarmısım yaptıgın gunlerı ılk attıgını anlayamamıstım cunku bunda anladımEvet canım değerlendirmiştim ovuda pozitif gördüğüm günü ve ilişki günlerini du atayım hatta 27 Eylül ovu da pozitif gördüm t c den koyuydu o zmn hem yumurtlama hem çatlama günü değerlendirmişim tutmamış belki arka arkaya olduğu için tutmadı bilemiyorum bu ay çatlama günü olan ilişki tuttu sanıyorum cunki döngüm kısa sürmüştü zaten bal çörek otu tarçın kürü yaptığım için
Canım ovu yapma bi ay bana kalırsa ve içinizden ne zmn geliyorsa o zmn ilişki olsun mecburiyet olunca bence sperm de etkileniyor kadında söylemesi ayıp biz bu ay hep şehvetle oldu cunki eşim ara ara yola gitti geldi iş dolayısıyla ilişki de genelde ben üstteydim hatta hiçte beklemedim yatakta ilişkiden hemen sonra tuvalete gidip duş aldım Rabbim ol dedi mi her türlü oluyor ve şuna inanıyorum ben bu ay aman olmuyorsa olmuyor biraz daha bekleyecem demiştim spora başladım hedefler başkaydi yüzme falan ogrenecektm olmayacağına emindim bı buçuk senedir bekliyordum cunki sana Ümit olsun diye yazıyorum Rabbim öyle büyük ki tam kendini bıraktığın anda nasip ediyorYaaa cok tatlısın bende aynen bu ay bole yaptım ılıskıyı tutmadııı kuzum((bu ay hem ovulasyon yapmadın hemde az ılıskı olmus tebrık ederımmm
Kuzum ne ilacı ve macunu kullanacaksın?Iyi aksamlar kizlarrr nabersinizzz
Bugün adet oldum bende
Inş bu ay ilaclarla macunla falan biseyler olur her ay yeni umutlarrr
Kırmızılar adet günleri canım 10 ekim adet baslangicimCakım sana Zahmet ekım venkasım takvımıjode atarmısım yaptıgın gunlerı ılk attıgını anlayamamıstım cunku bunda anladım
Bir buçuk sene sebepsiz yere mi olmadıCanım ovu yapma bi ay bana kalırsa ve içinizden ne zmn geliyorsa o zmn ilişki olsun mecburiyet olunca bence sperm de etkileniyor kadında söylemesi ayıp biz bu ay hep şehvetle oldu cunki eşim ara ara yola gitti geldi iş dolayısıyla ilişki de genelde ben üstteydim hatta hiçte beklemedim yatakta ilişkiden hemen sonra tuvalete gidip duş aldım Rabbim ol dedi mi her türlü oluyor ve şuna inanıyorum ben bu ay aman olmuyorsa olmuyor biraz daha bekleyecem demiştim spora başladım hedefler başkaydi yüzme falan ogrenecektm olmayacağına emindim bı buçuk senedir bekliyordum cunki sana Ümit olsun diye yazıyorum Rabbim öyle büyük ki tam kendini bıraktığın anda nasip ediyor
Kilo problemim vardı canım ilk denediğimzde 99 kiloydum insülin direncim vardı bu sürece kadar aslında 20 kg vermiştim ama son bı kaç ay aldım saldıgim için 4 kg kadar aldım.. Polikistik, yumurta tembelliği, rezerv azlığı var canım hayıt hapını bu buçuk ay kullandım canım bende Ağustosta olduğum adette ilaç tedavisi oldum o ay bı sürü ilaç kullandım olmadı bı sonraki ay da devam ettim bal çörek otu tarçın kürünü denediğim ay da erken adet olunca bütün ilaçları bırakmıştım kullan onları bence belki faydası olmuşturBir buçuk sene sebepsiz yere mi olmadıne kadar zor... benim ümitlerim tükenmiş durumda tüp bebeğe odaklandım artık içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor hormonlarım düzelsin diye hayıt ve aslan pençesi içiyorum. Doktor sağ olsun acı gerçeklerle yüzleştirdi beni yoksa daha çoook ay beklerdim
Ooo aslında var da varmış maşAllah bebişe uzun yollardan gelmişKilo problemim vardı canım ilk denediğimzde 99 kiloydum insülin direncim vardı bu sürece kadar aslında 20 kg vermiştim ama son bı kaç ay aldım saldıgim için 4 kg kadar aldım.. Polikistik, yumurta tembelliği, rezerv azlığı var canım hayıt hapını bu buçuk ay kullandım canım bende Ağustosta olduğum adette ilaç tedavisi oldum o ay bı sürü ilaç kullandım olmadı bı sonraki ay da devam ettim bal çörek otu tarçın kürünü denediğim ay da erken adet olunca bütün ilaçları bırakmıştım kullan onları bence belki faydası olmuştur
Etti canım bana da öyle dedi Ağustosta gittiğim doktor amh istemedi zaten sadece ultrasondan bakınca Polikistik var ve rezervin azalmış dedi o ay ilaçla 3 yumurtam oluştu biri 17 mm oldu çatlatma iğnesi kullandım ama olmadıOoo aslında var da varmış maşAllah bebişe uzun yollardan gelmiş
Doktor hiç alttan muayene etti mi olmadığı zamanlarda? Folikul sayısı az dedi bana netten de bakıyorum normalin altında evet ama öyle olup gebe kalan arıyorum henüz bulamadım
Canım yesıle boyadıgın 28ı ne?Kırmızılar adet günleri canım 10 ekim adet baslangicim ❤ olanlar ilişki günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?