Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelbemucizem Tuana-38 batlarınız ne durumda cicekler

Canım cok tesekkur ederım pekı ozel bırsey yaptın mı ayakları havaya dıkmek gıbı vs ben bunu hıc yapmadım.demmekkı ovulasyon testınde pık gorup yumurtlama gunlerı degerlnse bıle olması yıne bıkac ay suruyormus

Cnm tam yumurtlama gününü denk getirsen bile ihtimal çok yüksek değil üzülme lütfen ben adet olduktan sonra bile bakıyordum her olma ihtimali olan günü degerlendrgmiz halde yani nasip bence cnm
Canım senın oldu mu hamılemısın pekı kacıncı ovulasyon denemende oldu

Hoşbldum balımm İnşaAllahh inanki senin söylemen beni daha motive ediyor yoksaa kendimce hiç bu kelimeleri bilee düşünemez hale geldm
dua etmek her kapıyı açar kuzum inan Rabbim in hazinesi öyle büyük ki sana da güzellikler nasip olacaktır sadece zamanını bekliyor
Allah bebegini sana saglıkla kavurtursun bebegim iyi geceler
amin b kuzum insAllah
Rabbim hayrlı haberlerle dönmeyi nasip etsnn kuzmmm stres yapmaa bebeşin Seninle ee inşallah sağlıkla
insAllah canım
merhaba bende yeni üye oldum. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin
amin hg canım
Canım senın oldu mu hamılemısın pekı kacıncı ovulasyon denemende oldu
Ben geçen ay kullanmıştım ovu bu ay salmıştm kuzum yapmadım ama geç yumurtlma oldu snrm tahmini ovulasyon 28 Ekim diye düşünüyorum ben 27-29 Ekim ilişki oldu en yakın ben 29u tuttu diye düşünüyorum cunki 5 Kasım da verdiğim kan negatifti 9 Kasım'da testte silik çizgi gördüm tahmini bat 10 Kasım

Eklentiler

• Screenshot_2019-11-21-07-09-35-84.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 18
Canımmm tebrık ederımmm gecen aykı ovulasyonda gunlerı ıyı degerlendırmısmıydın pekı(tutmayan ay)

Canımmm tebrık ederımmm gecen aykı ovulasyonda gunlerı ıyı degerlendırmısmıydın pekı(tutmayan ay)
Evet canım değerlendirmiştim ovuda pozitif gördüğüm günü ve ilişki günlerini du atayım hatta 27 Eylül ovu da pozitif gördüm t c den koyuydu o zmn hem yumurtlama hem çatlama günü değerlendirmişim tutmamış belki arka arkaya olduğu için tutmadı bilemiyorum bu ay çatlama günü olan ilişki tuttu sanıyorum cunki döngüm kısa sürmüştü zaten bal çörek otu tarçın kürü yaptığım için

Eklentiler

• Screenshot_2019-11-21-07-22-35-95.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 16
Yaaa cok tatlısın bende aynen bu ay bole yaptım ılıskıyı tutmadııı kuzum((bu ay hem ovulasyon yapmadın hemde az ılıskı olmus tebrık ederımmm

Cakım sana Zahmet ekım venkasım takvımıjode atarmısım yaptıgın gunlerı ılk attıgını anlayamamıstım cunku bunda anladım

Yaaa cok tatlısın bende aynen bu ay bole yaptım ılıskıyı tutmadııı kuzum((bu ay hem ovulasyon yapmadın hemde az ılıskı olmus tebrık ederımmm
Canım ovu yapma bi ay bana kalırsa ve içinizden ne zmn geliyorsa o zmn ilişki olsun mecburiyet olunca bence sperm de etkileniyor kadında söylemesi ayıp biz bu ay hep şehvetle oldu cunki eşim ara ara yola gitti geldi iş dolayısıyla ilişki de genelde ben üstteydim hatta hiçte beklemedim yatakta ilişkiden hemen sonra tuvalete gidip duş aldım Rabbim ol dedi mi her türlü oluyor ve şuna inanıyorum ben bu ay aman olmuyorsa olmuyor biraz daha bekleyecem demiştim spora başladım hedefler başkaydi yüzme falan ogrenecektm olmayacağına emindim bı buçuk senedir bekliyordum cunki sana Ümit olsun diye yazıyorum Rabbim öyle büyük ki tam kendini bıraktığın anda nasip ediyor

Cakım sana Zahmet ekım venkasım takvımıjode atarmısım yaptıgın gunlerı ılk attıgını anlayamamıstım cunku bunda anladım
Kırmızılar adet günleri canım 10 ekim adet baslangicim olanlar ilişki günleri

Eklentiler

• Screenshot_2019-11-21-07-36-33-89.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 21
Bir buçuk sene sebepsiz yere mi olmadı ne kadar zor... benim ümitlerim tükenmiş durumda tüp bebeğe odaklandım artık içimden hiçbir şey yapmak gelmiyor hormonlarım düzelsin diye hayıt ve aslan pençesi içiyorum. Doktor sağ olsun acı gerçeklerle yüzleştirdi beni yoksa daha çoook ay beklerdim

Kilo problemim vardı canım ilk denediğimzde 99 kiloydum insülin direncim vardı bu sürece kadar aslında 20 kg vermiştim ama son bı kaç ay aldım saldıgim için 4 kg kadar aldım.. Polikistik, yumurta tembelliği, rezerv azlığı var canım hayıt hapını bu buçuk ay kullandım canım bende Ağustosta olduğum adette ilaç tedavisi oldum o ay bı sürü ilaç kullandım olmadı bı sonraki ay da devam ettim bal çörek otu tarçın kürünü denediğim ay da erken adet olunca bütün ilaçları bırakmıştım kullan onları bence belki faydası olmuştur

Ooo aslında var da varmış maşAllah bebişe uzun yollardan gelmiş
Doktor hiç alttan muayene etti mi olmadığı zamanlarda? Folikul sayısı az dedi bana netten de bakıyorum normalin altında evet ama öyle olup gebe kalan arıyorum henüz bulamadım

Etti canım bana da öyle dedi Ağustosta gittiğim doktor amh istemedi zaten sadece ultrasondan bakınca Polikistik var ve rezervin azalmış dedi o ay ilaçla 3 yumurtam oluştu biri 17 mm oldu çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…