- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Tahmini yumurtlama canımCanım yesıle boyadıgın 28ı ne?
Canım cok fazla olmamasına ragmen tutmus ovulasyonda daha cok yapmıssın sendeTahmini yumurtlama canım
Benim amh normal ve hiç ilaç tedavisi vs demeden tüp bebeğe yönlendirdi başından mı savdı beni nedirEtti canım bana da öyle dedi Ağustosta gittiğim doktor amh istemedi zaten sadece ultrasondan bakınca Polikistik var ve rezervin azalmış dedi o ay ilaçla 3 yumurtam oluştu biri 17 mm oldu çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı
Yaaaa gercekten bana umıt oldunnn coook cok sevındım ınsallah bende bole guzel haberler verebılırım.ovu yapma komusunda cok kararsızım herkes yap dıyorCanım ovu yapma bi ay bana kalırsa ve içinizden ne zmn geliyorsa o zmn ilişki olsun mecburiyet olunca bence sperm de etkileniyor kadında söylemesi ayıp biz bu ay hep şehvetle oldu cunki eşim ara ara yola gitti geldi iş dolayısıyla ilişki de genelde ben üstteydim hatta hiçte beklemedim yatakta ilişkiden hemen sonra tuvalete gidip duş aldım Rabbim ol dedi mi her türlü oluyor ve şuna inanıyorum ben bu ay aman olmuyorsa olmuyor biraz daha bekleyecem demiştim spora başladım hedefler başkaydi yüzme falan ogrenecektm olmayacağına emindim bı buçuk senedir bekliyordum cunki sana Ümit olsun diye yazıyorum Rabbim öyle büyük ki tam kendini bıraktığın anda nasip ediyor
aynen öyle canım nasip benceCanım cok fazla olmamasına ragmen tutmus ovulasyonda daha cok yapmıssın sende
başka doktora da git canım bence tek doktorla kalmaBenim amh normal ve hiç ilaç tedavisi vs demeden tüp bebeğe yönlendirdi başından mı savdı beni nedir
İnsAllah canım kendin bilirsin canım dene istiyorsan ovuyla tutturan da çokYaaaa gercekten bana umıt oldunnn coook cok sevındım ınsallah bende bole guzel haberler verebılırım.ovu yapma komusunda cok kararsızım herkes yap dıyor
Desteklerınn ıcın cok tesekkur ederıö canımmaynen öyle canım nasip bence
başka doktora da git canım bence tek doktorla kalma
İnsAllah canım kendin bilirsin canım dene istiyorsan ovuyla tutturan da çok
Günaydın herkese.Aferim sana aferim
Aldım cnm 102,5 çıktı, az geldi bana bugün de vermeye çalışacağım bakalım. Nerelerdesin sen
Herkeste aynı olmaz ki canım, bence gayet güzel. İnşallah kat kat artar :))Aldım cnm 102,5 çıktı, az geldi bana bugün de vermeye çalışacağım bakalım. Nerelerdesin sen ☺
rica ederim cnm hepimizin beklentisi aynı cunki Rabbim sağlıkla nasıp eder insAllah sana daDesteklerınn ıcın cok tesekkur ederıö canımm
Dün vermemiş mıydın cnm bekle de cuma ver iki güne iki katı artış diyorlar yaAldım cnm 102,5 çıktı, az geldi bana bugün de vermeye çalışacağım bakalım. Nerelerdesin sen ☺
Ay valla miiiiii.Nananaaaaa kız sen hamile kalirsan bütün topik yıkılırİsin kötü yanı ben testlerde göremedim elimde buraya atınca shoplanınca görmüstümfakat bu son yaptıgımda hayali bir cizgi görüyorum elimdeyken kısmet hayırlısı artık yavrum yarın ola hayır ola
Nana onumuzu acsinAy valla miiiiii.Nananaaaaa kız sen hamile kalirsan bütün topik yıkılırhepimiz hamile kalırız ins. sağlıkla
Ona bu saatler good morning olamaz bilmion mu
Kacinci ruyasinda acepOna bu saatler good morning olamaz bilmion mu
Olabilir canım bende bu ay geç yumurtladım mesela bazen adete gelince kanama olabiliyormus yerleşme belki seninde öyle oldu anca yerleştiBencede canım gec yumurtladım ben zaten olduysa gec döllenmedir net bir sonuc alsaydım iyi olurdu testten ama yine dolambaclı oldu testlerim
Yani yumurtlama günümde oldu ama nasıl sonuclancak bekliyorum. Diğer ayda tam gününde ilişki olmustu ama olmamıstı yani yumurtlama günlerinde ilişki olsa bile bazen olmayabiliyorCanımmm ınsanllah bebegın senınlendır bu ay tam gununde oldu derken anlayamadım ben gecen ay tam gunumde yapmıstım zaten
Evet oleymıs canım ben ovulasyon yapınca kesın gozuyle bakmıstım ama cogu kısınınde olmayabılıyormusYani yumurtlama günümde oldu ama nasıl sonuclancak bekliyorum. Diğer ayda tam gününde ilişki olmustu ama olmamıstı yani yumurtlama günlerinde ilişki olsa bile bazen olmayabiliyor
Malesef öyle olmuyor canım bazı şeyler etkileyebiliyor yumurtan yeterli büyüklüğe gelmeyebilir eşinin spermi kaliteli olmayabilir çok etken var yaniEvet oleymıs canım ben ovulasyon yapınca kesın gozuyle bakmıstım ama cogu kısınınde olmayabılıyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?