Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim amh normal ve hiç ilaç tedavisi vs demeden tüp bebeğe yönlendirdi başından mı savdı beni nedir

Yaaaa gercekten bana umıt oldunnn coook cok sevındım ınsallah bende bole guzel haberler verebılırım.ovu yapma komusunda cok kararsızım herkes yap dıyor

Canım cok fazla olmamasına ragmen tutmus ovulasyonda daha cok yapmıssın sende
aynen öyle canım nasip bence
Benim amh normal ve hiç ilaç tedavisi vs demeden tüp bebeğe yönlendirdi başından mı savdı beni nedir
başka doktora da git canım bence tek doktorla kalma
Yaaaa gercekten bana umıt oldunnn coook cok sevındım ınsallah bende bole guzel haberler verebılırım.ovu yapma komusunda cok kararsızım herkes yap dıyor
İnsAllah canım kendin bilirsin canım dene istiyorsan ovuyla tutturan da çok

Aferim sana aferim
Günaydın herkese.
N Nana Ana canım bu kadar senin sinirlerini oynatacak bir olay değildi yaptığım, neden bu kadar kızıyorsun anlamadım.
4 senedir tutmamış kendiliğinden hani bu ay mı tutacak, zannetmiyorum. Yaptıysam elimde ovü testlerinden öyle bir test kalmıştı bende denemek istedim.
Biraz gülelim diye de buraya attım, espri ile. Ben bu hiç ama hiç takıntılı olmadığım bir andayım hemde birdahaki reglimde tüp bebek yapmayı düşünüyorum yani belkide hepinizden daha da salmış haldeyim. Beni etkilemedi test sonucu lütfen senide etkilemesin. Yinede beni düşündüğün için teşekkür ederim.

Desteklerınn ıcın cok tesekkur ederıö canımm
rica ederim cnm hepimizin beklentisi aynı cunki Rabbim sağlıkla nasıp eder insAllah sana da
Aldım cnm 102,5 çıktı, az geldi bana bugün de vermeye çalışacağım bakalım. Nerelerdesin sen ☺
Dün vermemiş mıydın cnm bekle de cuma ver iki güne iki katı artış diyorlar ya

Ay valla miiiiii.Nananaaaaa kız sen hamile kalirsan bütün topik yıkılır hepimiz hamile kalırız ins. sağlıkla

Bencede canım gec yumurtladım ben zaten olduysa gec döllenmedir net bir sonuc alsaydım iyi olurdu testten ama yine dolambaclı oldu testlerim
Olabilir canım bende bu ay geç yumurtladım mesela bazen adete gelince kanama olabiliyormus yerleşme belki seninde öyle oldu anca yerleşti

Canımmm ınsanllah bebegın senınlendır bu ay tam gununde oldu derken anlayamadım ben gecen ay tam gunumde yapmıstım zaten
Yani yumurtlama günümde oldu ama nasıl sonuclancak bekliyorum. Diğer ayda tam gününde ilişki olmustu ama olmamıstı yani yumurtlama günlerinde ilişki olsa bile bazen olmayabiliyor

Yani yumurtlama günümde oldu ama nasıl sonuclancak bekliyorum. Diğer ayda tam gününde ilişki olmustu ama olmamıstı yani yumurtlama günlerinde ilişki olsa bile bazen olmayabiliyor
Evet oleymıs canım ben ovulasyon yapınca kesın gozuyle bakmıstım ama cogu kısınınde olmayabılıyormus

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…