Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar benim dr randevusu yarına kaldı
Bugün ki aldgm randevu erkek doktoraymis ona da eşimin gönlü olmadı alttan muayene ederse diye girmedim bende üç hastane gezdik sabah sabah hep dolu sıra alamadım

Malesef öyle olmuyor canım bazı şeyler etkileyebiliyor yumurtan yeterli büyüklüğe gelmeyebilir eşinin spermi kaliteli olmayabilir çok etken var yani☺
Vallahı ben cok panık yaptım canım sonucta takvımle ılk denemede kalmıstım ovulasyonla yuzde yuz gozuyle bakmıstım

Bugün ki aldgm randevu erkek doktoraymis ona da eşimin gönlü olmadı alttan muayene ederse diye girmedim bende üç hastane gezdik sabah sabah hep dolu sıra alamadım
Alttan istese de istemiorm diyebilirsin ama. Karından bakmasina da mi izin vermz esin

Deme ya nolcak ki sanki benim esim de on yargili o konuda ama is ciddiye binince bisey yapamiyor . Gecen gece 12 de catlatma ignemi yaptircaktim . Erkek hemsire geldi . Diretti kadin hemsire istedi gitseydin ya erkekler daha iyi anliyor

Alttan istese de istemiorm diyebilirsin ama. Karından bakmasina da mi izin vermz esin
ben Dr sorunca istemiyorum demem kesin ben sıkıntı etmiyorum aslında sağlıkta mahrem yok ama muayene olurdum kesin eşime de yalan söylemek istemedim
Deme ya nolcak ki sanki benim esim de on yargili o konuda ama is ciddiye binince bisey yapamiyor . Gecen gece 12 de catlatma ignemi yaptircaktim . Erkek hemsire geldi . Diretti kadin hemsire istedi gitseydin ya erkekler daha iyi anliyor
Ya acil bı durum olsa elbette sorun edemez ama işte saolsun kocacım ön yargısını yikamadm yarına buldum bayana bklm öğlen sonu randevum

Erkek doktor daha iyi oluyor aslında bayanlardan ben memnun kalmıyorum pek siz bilirsiniz tabi cabım

Hayırlısı canım bklm bunda da vardır bı hayır diyorum napim
Genel olarak doktor vajinali tercih etmiyor eğer haftasına göre görmesi gerekirken goremediyse riskli ise vajinal bakıyor canım ben 3 4 kez gittim hiç vajinal bakmadı hep 1 hafta sonra gel dedi öyle netleştirdi özelde kendi doktorun emin olmak.için bakar

İşte ne bilim hayırlısi benim sat tarihine göre 6 ama daha küçük snrm emin olamadm hayrlisi yarın gorucez bklm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…