- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Vallahı ben cok panık yaptım canım sonucta takvımle ılk denemede kalmıstım ovulasyonla yuzde yuz gozuyle bakmıstımMalesef öyle olmuyor canım bazı şeyler etkileyebiliyor yumurtan yeterli büyüklüğe gelmeyebilir eşinin spermi kaliteli olmayabilir çok etken var yani☺
Ay ablam gibisin
Alttan istese de istemiorm diyebilirsin ama. Karından bakmasina da mi izin vermz esinKızlar benim dr randevusu yarına kaldı
Bugün ki aldgm randevu erkek doktoraymis ona da eşimin gönlü olmadı alttan muayene ederse diye girmedim bende üç hastane gezdik sabah sabah hep dolu sıra alamadım
Deme ya nolcak ki sanki benim esim de on yargili o konudaKızlar benim dr randevusu yarına kaldı
Bugün ki aldgm randevu erkek doktoraymis ona da eşimin gönlü olmadı alttan muayene ederse diye girmedim bende üç hastane gezdik sabah sabah hep dolu sıra alamadım
ben Dr sorunca istemiyorum demem kesin ben sıkıntı etmiyorum aslında sağlıkta mahrem yok ama muayene olurdum kesin eşime de yalan söylemek istemedimAlttan istese de istemiorm diyebilirsin ama. Karından bakmasina da mi izin vermz esin
Ya acil bı durum olsa elbette sorun edemez ama işte saolsun kocacım ön yargısını yikamadm yarına buldum bayana bklm öğlen sonu randevumDeme ya nolcak ki sanki benim esim de on yargili o konudaama is ciddiye binince bisey yapamiyor . Gecen gece 12 de catlatma ignemi yaptircaktim . Erkek hemsire geldi . Diretti kadin hemsire istedi gitseydin ya erkekler daha iyi anliyor
Hayırlı olsun sağlıcakla ilerlesinAldım cnm 102,5 çıktı, az geldi bana bugün de vermeye çalışacağım bakalım. Nerelerdesin sen
Erkek doktor daha iyi oluyor aslında bayanlardan ben memnun kalmıyorum pek siz bilirsiniz tabi cabımKızlar benim dr randevusu yarına kaldı
Malesef öyle olmuyor keşke olsa kaç kere olmustu benimVallahı ben cok panık yaptım canım sonucta takvımle ılk denemede kalmıstım ovulasyonla yuzde yuz gozuyle bakmıstım
Insallah en kısa zamanda kalırızz yaMalesef öyle olmuyor keşke olsa kaç kere olmustu benim
Aşılama sonrasıda ilişki mi oluuormus alla allaAy ablam gibisino da dun diyor ne zaman test yapicaksin adetim gecerse test yapcem iliski gunj verdi . Dun asilama oldum . Bugun ve cumartesi iliski olsun dedi
Adet bıtsın hemen baslıcam ovulasyonaİnşallah canım
Hayırlısı canım bklm bunda da vardır bı hayır diyorum napimErkek doktor daha iyi oluyor aslında bayanlardan ben memnun kalmıyorum pek siz bilirsiniz tabi cabım☺
Genel olarak doktor vajinali tercih etmiyor eğer haftasına göre görmesi gerekirken goremediyse riskli ise vajinal bakıyor canım ben 3 4 kez gittim hiç vajinal bakmadı hep 1 hafta sonra gel dedi öyle netleştirdi özelde kendi doktorun emin olmak.için bakarHayırlısı canım bklm bunda da vardır bı hayır diyorum napim
İşte ne bilim hayırlısi benim sat tarihine göre 6 ama daha küçük snrm emin olamadm hayrlisi yarın gorucez bklmGenel olarak doktor vajinali tercih etmiyor eğer haftasına göre görmesi gerekirken goremediyse riskli ise vajinal bakıyor canım ben 3 4 kez gittim hiç vajinal bakmadı hep 1 hafta sonra gel dedi öyle netleştirdi özelde kendi doktorun emin olmak.için bakar
Aynen hemen başla canımAdet bıtsın hemen baslıcam ovulasyona
Hayırlsıı artık canımHayırlısı canım bklm bunda da vardır bı hayır diyorum napim
Evt canim yumurtlamadan itibarenYumurtlamadan itibaren degilmi canım dogru anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?