Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Teşekkğr ederim canım benim herkese nasip oldun inş Test yapmış mıydın canım

Biliyor bilmez mi ya kendi tarafi oldugu icin agirdan aliyor mecbur ben yapiyorun insallah iyiye isaret olsun döllenmiş olsun baska bisey istemem
Sicak basmasi da oluyor muftak cami da acik aslinda spguk hava
Inan senin kadar heyecanlıyım test sonucun için
Tabi hayirlisi olsun hakkında ama çok cok isterdimmmmm hamis olmaniiii

Ama napiyimya kim istemez ki bicir bicir bisey evinde dolansin nese saçsın ortaliga

Aci verdi biraz siskinlik var afedersiniz bugun bagirsagim cok calisiyor

Ama napiyimya kim istemez ki bicir bicir bisey evinde dolansin nese saçsın ortaliga

Aci verdi biraz siskinlik var afedersiniz bugun bagirsagim cok calisiyor
Diorm ya herkesin istegi farkli. Sen bebek istion baskasi da para ev is ya da olan evladinin kotu yoldan donmesini. Bunlrin hepsi de goz yasiyla duayla olur. Tabi sabredip Allha inananlrin ki oluo.
Umutsuzluga duusnce imkansz denilen hamilelik hikayerlerini oku. Belki rahatlrsn biraz

Siskinlik de oluo basta . Insllh oluodur simdi.
Ben hep kabizdim halâ da oleyim. Bazilri da ishal oluo

Ben ishal oldum ya bagırsaklarım çalısıyor fazlasıyla

Hayirlisi Allahtan bu sefer cok degisik hiiissediyorum

Merhaba kizlar hamile kalan varmi bu ay
Ben iki gün once HSG cektirdim tupler acik cikti
HSG sonrasi hamile kalan varmi acaba aranızda

Biliyor bilmez mi ya kendi tarafi oldugu icin agirdan aliyor mecbur ben yapiyorun insallah iyiye isaret olsun döllenmiş olsun baska bisey istemem
Sicak basmasi da oluyor muftak cami da acik aslinda spguk hava
Bak yeminle bende de olmuştu sıcak basması, ayaklarım üşüdü ama yüzüm kıpkırmızı ateş bastı birkaç gün, bir de uyuyakalma olayı olursa tamamdır aynı bendeki belirtiler

Ben de anladım senin belirtilerinden belliydi, kendimden bile emin değildim yok diyordum ama lorikte de var gibi geliyor bakalım hayırlısı ☺ İsteyen herkese versin Allahım
Aynen bende öyle düşünüyorum onda da var bence birşeyler aynen allah herkese nasip etsin inşallah Senin be kadar oldu şimdi

Bak yeminle bende de olmuştu sıcak basması, ayaklarım üşüdü ama yüzüm kıpkırmızı ateş bastı birkaç gün, bir de uyuyakalma olayı olursa tamamdır aynı bendeki belirtiler
Yyaa vallaha son iki gundur ozellikle bugun cok uyukluyorum yorgunum bedenen halsizim

Ruh halim git gelli fatti yoksa tek yolda kalamiom bi kalsam oooo

Aynen bende öyle düşünüyorum onda da var bence birşeyler aynen allah herkese nasip etsin inşallah Senin be kadar oldu şimdi
Canım benim son adet tarihine göre 4+5 görünüyor ama heralde ultrasonda keseyi görene kadar inanamayacağım, pazartesi gideceğim bakalım..

Ben bata 4 gün kala filan sürekli uyukladım hala da oluyor bazen, ay inş dualarımız kabul olmuştur yaa
Insallah insallah ama daha ignenin etkisi bunlar diye dusunuyorum .
Sol tarafında baloncuk var gibi sanki
Cok ayakta durunca bel agrisi
Halsizlik
Yorgunluk
Uyku hali
Siskinlik egilince sanki karnimin icinde baska bosey varmis gibi
Bagirsaklarin asiri calismadi ozellikle bugun :) bugub tam 8 gun oldu asilamadan itibaren

Canım benim son adet tarihine göre 4+5 görünüyor ama heralde ultrasonda keseyi görene kadar inanamayacağım, pazartesi gideceğim bakalım..
Anladım canım inşallah görürsünbeta kaç senin şimdi kese görünmesi için kaç olması lazım betanın acaba

Kasık ağrısı bende oluyordu o zamanlar belkide yerleşiyordur şimdi canımm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…