- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Teşekkğr ederim canım benim herkese nasip oldun inşYaa ne güzel yeni bir hamiş var maşallahBeklemekseni gözün aydıınn
Kızlar benim bi kaç gündür midem bulanmaya başladı
Mide üşütmesi mi acaba
Akşam yemek hazırlığunda yanmayla birlikte bulandı baya kötü oldum sonra geçti şimdi hafif var
Reglimin 5.günüü
Kanama 2 gün sürdü
Inan senin kadar heyecanlıyım test sonucun içinBiliyor bilmez mi ya kendi tarafi oldugu icin agirdan aliyor mecbur ben yapiyorun insallah iyiye isaret olsun döllenmiş olsun baska bisey istemem
Sicak basmasi da oluyor muftak cami da acik aslinda spguk hava
Ama napiyimya kim istemez ki bicir bicir bisey evinde dolansin nese saçsın ortaligaYok kiiz kocasiz olmuo inan ki. En buyuk destekci cunku onlr. Her nazini ceker. Ama baska kimsye geciremiosn nazini
Sifa olsn hepsi insllh. Tez zmnda senn de gzl haberjni alalim ❤
Ne imkansizlarn oldu senn de olur eminim. Ki ole imkanszlim da yok sizde. Belki de duan kabul olmus bosuna uzuluosnz.
Ha bole yaaa
Bir saga vuruon bi sola vuruonciviyi anca bebisinin odasina foto asarken cakarsin
Lorikooo noli yavrm saanaa.
Hamdolsn sagliginz yerinde. Hic yakisio mu senin gibi inancli birine. Milletin cocuk yerine baska dertleri vaar. Hayatta her sey bole deil midir zaten ? Cok istedgn sey hep vazgecince oluo.
Yuru be hatuun kim tutar senii
Can acitan bi agri miydi
Insallah Allah rqzi olsun❤❤Inan senin kadar heyecanlıyım test sonucun için
Tabi hayirlisi olsun hakkında ama çok cok isterdimmmmm hamis olmaniiii
Diorm ya herkesin istegi farkli. Sen bebek istion baskasi da para ev is ya da olan evladinin kotu yoldan donmesini. Bunlrin hepsi de goz yasiyla duayla olur. Tabi sabredip Allha inananlrin ki oluo.Ama napiyimya kim istemez ki bicir bicir bisey evinde dolansin nese saçsın ortaliga
Aci verdi biraz siskinlik var afedersiniz bugun bagirsagim cok calisiyor
Ben ishal oldum ya bagırsaklarım çalısıyor fazlasıylaDiorm ya herkesin istegi farkli. Sen bebek istion baskasi da para ev is ya da olan evladinin kotu yoldan donmesini. Bunlrin hepsi de goz yasiyla duayla olur. Tabi sabredip Allha inananlrin ki oluo.
Umutsuzluga duusnce imkansz denilen hamilelik hikayerlerini oku. Belki rahatlrsn biraz
Siskinlik de oluo basta . Insllh oluodur simdi.
Ben hep kabizdim halâ da oleyim. Bazilri da ishal oluo
Hayirlisi Allahtan bu sefer cok degisik hiiissediyorumDiorm ya herkesin istegi farkli. Sen bebek istion baskasi da para ev is ya da olan evladinin kotu yoldan donmesini. Bunlrin hepsi de goz yasiyla duayla olur. Tabi sabredip Allha inananlrin ki oluo.
Umutsuzluga duusnce imkansz denilen hamilelik hikayerlerini oku. Belki rahatlrsn biraz
Siskinlik de oluo basta . Insllh oluodur simdi.
Ben hep kabizdim halâ da oleyim. Bazilri da ishal oluo
Kız insan hissediyor bende bu ay dedim kesin var hissettim yaniHayirlisi Allahtan bu sefer cok degisik hiiissediyorum
Ben pazartesi öğrendim hamile oldugumuMerhaba kizlar hamile kalan varmi bu ay
Ben iki gün once HSG cektirdim tupler acik cikti
HSG sonrasi hamile kalan varmi acaba aranızda
Bak yeminle bende de olmuştu sıcak basması, ayaklarım üşüdü ama yüzüm kıpkırmızı ateş bastı birkaç gün, bir de uyuyakalma olayı olursa tamamdır aynı bendeki belirtilerBiliyor bilmez mi ya kendi tarafi oldugu icin agirdan aliyor mecbur ben yapiyorun insallah iyiye isaret olsun döllenmiş olsun baska bisey istemem
Sicak basmasi da oluyor muftak cami da acik aslinda spguk hava
Ben de anladım senin belirtilerinden belliydi, kendimden bile emin değildim yok diyordum ama lorikte de var gibi geliyor bakalım hayırlısıKız insan hissediyor bende bu ay dedim kesin var hissettim yani
Aynen bende öyle düşünüyorum onda da var bence birşeylerBen de anladım senin belirtilerinden belliydi, kendimden bile emin değildim yok diyordum ama lorikte de var gibi geliyor bakalım hayırlısı ☺ İsteyen herkese versin Allahım
Yyaa vallaha son iki gundur ozellikle bugun cok uyukluyorum yorgunum bedenen halsizimBak yeminle bende de olmuştu sıcak basması, ayaklarım üşüdü ama yüzüm kıpkırmızı ateş bastı birkaç gün, bir de uyuyakalma olayı olursa tamamdır aynı bendeki belirtiler
Ruh halim git gelli fatti yoksa tek yolda kalamiom bi kalsam ooooYok kiiz kocasiz olmuo inan ki. En buyuk destekci cunku onlr. Her nazini ceker. Ama baska kimsye geciremiosn nazini
Sifa olsn hepsi insllh. Tez zmnda senn de gzl haberjni alalim ❤
Ne imkansizlarn oldu senn de olur eminim. Ki ole imkanszlim da yok sizde. Belki de duan kabul olmus bosuna uzuluosnz.
Ha bole yaaa
Bir saga vuruon bi sola vuruonciviyi anca bebisinin odasina foto asarken cakarsin
Lorikooo noli yavrm saanaa.
Hamdolsn sagliginz yerinde. Hic yakisio mu senin gibi inancli birine. Milletin cocuk yerine baska dertleri vaar. Hayatta her sey bole deil midir zaten ? Cok istedgn sey hep vazgecince oluo.
Yuru be hatuun kim tutar senii
Can acitan bi agri miydi
Canım benim son adet tarihine göre 4+5 görünüyor ama heralde ultrasonda keseyi görene kadar inanamayacağım, pazartesi gideceğim bakalım..Aynen bende öyle düşünüyorum onda da var bence birşeyleraynen allah herkese nasip etsin inşallah Senin be kadar oldu şimdi
Ben bata 4 gün kala filan sürekli uyukladım hala da oluyor bazen, ay inş dualarımız kabul olmuştur yaaYyaa vallaha son iki gundur ozellikle bugun cok uyukluyorum yorgunum bedenen halsizim
Insallah insallah ama daha ignenin etkisi bunlar diye dusunuyorum .Ben bata 4 gün kala filan sürekli uyukladım hala da oluyor bazen, ay inş dualarımız kabul olmuştur yaa
Anladım canım inşallah görürsünCanım benim son adet tarihine göre 4+5 görünüyor ama heralde ultrasonda keseyi görene kadar inanamayacağım, pazartesi gideceğim bakalım..
Kasık ağrısı bende oluyordu o zamanlar belkide yerleşiyordur şimdi canımmInsallah insallah ama daha ignenin etkisi bunlar diye dusunuyorum .
Sol tarafında baloncuk var gibi sanki
Cok ayakta durunca bel agrisi
Halsizlik
Yorgunluk
Uyku hali
Siskinlik egilince sanki karnimin icinde baska bosey varmis gibi
Bagirsaklarin asiri calismadi ozellikle bugun :) bugub tam 8 gun oldu asilamadan itibaren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?