- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ama senin normal yolla oldu benim asilama su an ignenin etkisinden dolayi yalanci belirtilrr olabilme ihtimali cokKasık ağrısı bende oluyordu o zamanlar belkide yerleşiyordur şimdi canımm
Hey Allahım ya benim bi arkadaşım da boynuna kolye yaptıYok ya benim bahsettiğim görümcem Bi sene önce düşük yaptı ama anlamadı yine. Geçen gün sosyal medya hesabında bebeğinin ultrason resmini paylaşmış eskiden olsa üzülürdüm umrumda olmadı valla
AmiiiinAynen oyle, herkes için hakkimizda hayırlısı olsun, Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah
İğne yapıyorsa bilemedim canım ama kaç gün oldu geçer artık etkisi benceAma senin normal yolla oldu benim asilama su an ignenin etkisinden dolayi yalanci belirtilrr olabilme ihtimali cok
Napalım dertler derya olmuş bende bir sandalnapiosun güzel yürekli anne adayı
çok güzel cnm MaşAllah hayırla sağlıkla ilerlesin insAllah
Kolye az olmus alnina dovmesini yaptiraydin deseydinHey Allahım ya benim bi arkadaşım da boynuna kolye yaptı
Igne pazartrsi yaptirmistim asilama da çarşamba gunu yaniİğne yapıyorsa bilemedim canım ama kaç gün oldu geçer artık etkisi bence
Kocaya sar yavrumRuh halim git gelli fatti yoksa tek yolda kalamiom bi kalsam oooo
Tüm hamişlere duyruluuuuurNapalım dertler derya olmuş bende bir sandal
Hamişler olarak bizlere dua etmezseniz bebişler tepiklesin sizi içerden içerden emiiiiii
Geçer etkisi bence artık kaç gün olmuş yaIgne pazartrsi yaptirmistim asilama da çarşamba gunu yani
Ignenin 10. Gunu asilamnin 8. Gunu
Ben hepinize ediyorum duamdasınız hep merak etme canımTüm hamişlere duyruluuuuur
14. Gun test gunum işteGeçer etkisi bence artık kaç gün olmuş ya
Aaaa lütfen onlar sosyal medyada "....... nın annesi" Başka hiçbir sıfatları yok saygı duyalımKolye az olmus alnina dovmesini yaptiraydin deseydin
Oyy Allah razı olsun daaaze annecikBen hepinize ediyorum duamdasınız hep merak etme canım
Bilmiyorum canım beta bata 2 kala 102 çıkmıştı bir daha baktırmadım hesaplarıma göre pazartesi 6000i geçer inş o zaman kese görünür doktorumun ultrasonu çok iyi geçen gebeliğimde 5+4 te kalp atışını görmüştük bakalım bir sorun çıkmaz inşAnladım canım inşallah görürsünbeta kaç senin şimdi kese görünmesi için kaç olması lazım betanın acaba
Belirtiler benimkine benziyor benim de bağırsaklar fenaydı ama sen yine de pek dinleme kendini, olabildiğince başka şeylerle ilgilen ben kesin yok gözüyle bakıyordum bel ağrısından dolayı, az kalmış zaten pazartesi ikimizde güzel haberler alalım inşInsallah insallah ama daha ignenin etkisi bunlar diye dusunuyorum .
Sol tarafında baloncuk var gibi sanki
Cok ayakta durunca bel agrisi
Halsizlik
Yorgunluk
Uyku hali
Siskinlik egilince sanki karnimin icinde baska bosey varmis gibi
Bagirsaklarin asiri calismadi ozellikle bugun :) bugub tam 8 gun oldu asilamadan itibaren
Insallah ya tek dilegim hepimizin burdan saglikli evlatlara sahip olmasiBelirtiler benimkine benziyor benim de bağırsaklar fenaydı ama sen yine de pek dinleme kendini, olabildiğince başka şeylerle ilgilen ben kesin yok gözüyle bakıyordum bel ağrısından dolayı, az kalmış zaten pazartesi ikimizde güzel haberler alalım inş ☺
İnşallah canım, hayırlı zaman gelmiştir inşInsallah ya tek dilegim hepimizin burdan saglikli evlatlara sahip olmasi
Saglikli gelsin insallahhhİnşallah canım, hayırlı zaman gelmiştir inş
Valla bilmiyorum henüz 7 gün var adeteSağol canım benim sende durumlar ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?