- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Az kalmış bence güzel sonuclanıcak14. Gun test gunum iştegeriye tam 6 gunum var
Ne demek canım benimOyy Allah razı olsun daaaze annecik
Anladım canım inşallah görürsün sağlıkla ilerler canımBilmiyorum canım beta bata 2 kala 102 çıkmıştı bir daha baktırmadım hesaplarıma göre pazartesi 6000i geçer inş o zaman kese görünür doktorumun ultrasonu çok iyi geçen gebeliğimde 5+4 te kalp atışını görmüştük bakalım bir sorun çıkmaz inş
Biraz daha bekle test yap daha varmış adeteValla bilmiyorum henüz 7 gün var adeteBugün kasık ağrısı fazla yoktu.Sol tarafta hafif batmalar hissediyorum sanki ama hayal mi ediyorum bilemedim
etmez olur muyuz hiç her gönlümde duamdasinzNapalım dertler derya olmuş bende bir sandal
Hamişler olarak bizlere dua etmezseniz bebişler tepiklesin sizi içerden içerden emiiiiii
ben net kaçıncı haftamdayim hala bilmiorum ya şaka gibiBilmiyorum canım beta bata 2 kala 102 çıkmıştı bir daha baktırmadım hesaplarıma göre pazartesi 6000i geçer inş o zaman kese görünür doktorumun ultrasonu çok iyi geçen gebeliğimde 5+4 te kalp atışını görmüştük bakalım bir sorun çıkmaz inş
Evet canım ben cuma sabahı test yapcam bakalım hayırlısı.resmini atarım sizeBiraz daha bekle test yap daha varmış adeteinş bebiş yapıyordur
Insallah tutmustur kuzumInsallah insallah ama daha ignenin etkisi bunlar diye dusunuyorum .
Sol tarafında baloncuk var gibi sanki
Cok ayakta durunca bel agrisi
Halsizlik
Yorgunluk
Uyku hali
Siskinlik egilince sanki karnimin icinde baska bosey varmis gibi
Bagirsaklarin asiri calismadi ozellikle bugun :) bugub tam 8 gun oldu asilamadan itibaren
Ikimizin de tutmustur insallahhhInsallah tutmustur kuzum
Hee oda öle dio baban diodu ewlenmeden önce sessiz sedasiz die ewlendik cadoloz ciktin kakaladilar seni dioKocaya sar yavrumgit gel yapis ona gobek atin
Insallah cnm bnm ya ayniyiz ya seni takipdeyim oyuzdenIkimizin de tutmustur insallahhh
Yok kiz ignenin etkisi 12 gun bile suruomus bazi bayanlar test etmis gebelik testleriyle gerci kisiden kisiye degisiomus en erken on gun diolarGeçer etkisi bence artık kaç gün olmuş ya
Hadi itiraf et benim icin giriyorsun degil miInsallah cnm bnm ya ayniyiz ya seni takipdeyim oyuzden
Ay yazik adama ya hormonlarina sole sakin kalsin kiz adami biktirmaKızlar ya bu ara bende aşırrrrrııı alınganlık var eşimle ha bire tartışıyoruz hiç sabrım yok adet öncesindeki gibi yay gibi gerginim resmen baş ağrısı var boğazım ağrıyor hasta olucam snrm
Kocacım daha şimdiden böyleysen yandık 9 ayı nasıl doldurcaz diyor
Giriodum da uyelige giris yapmiodum 3 5 gunde bir her sayfayi okumaya calisiodum hamisler cikti bide ayni gunuz ya ondan yoksa bi senin icin degil hih kokmusHadi itiraf et benim icin giriyorsun degil mi
Hee oda öle dio baban diodu ewlenmeden önce sessiz sedasiz die ewlendik cadoloz ciktin kakaladilar seni dio
Giriodum da uyelige giris yapmiodum 3 5 gunde bir her sayfayi okumaya calisiodum hamisler cikti bide ayni gunuz ya ondan yoksa bi senin icin degil hih kokmus
Tmm tmm yakalandim
Aynn öle burda bnm borum ötuo
Eeee koca evi bu . Serbestiz artik deseydin.
Ay olmazmi ama jel kullaniorum ya kuzum bn onun yan etkileri cok oyuzden pek onemsemiorum belim cok agrio terleme basladi vs ama jelden onlarbelirtin felanfilan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?