Bende de hiç akinti yoktu kupkuruydu diyebilirim sasirmistim :) bende de sol tarafta batma oluyordu arada ve bazen bel ağrısı, onun dışında belirgin bir belirti olmadi. Birde ishal gibi bişey olmuştu bi iki gün. Hadi bakalım hayırlısı. Ben öğrendim ama kan vermek için bekledim. Biraz değer artsın diye böyle gidince 20 30 civarı çıkıyor genelde :)Yarın sabah bir delilik yapıp yapabilirim ben de test. Elimde bir gebelik testi var ama yapmadan durabiliyorum ilginç bir şekilde.Silik çıkarsa zaten soluğu sağlık ocaginda alırım. Bugün sağ kasigimda ara ara ağrı olup bacağıma doğru vuruyor atakta olduğum zamanlarda. Ama beni en çok şaşırtan hiç akintimin olmaması, normalde sürekli bir beyaz akıntım olurdu. Gecen hafta sonu sağ kasigimda baslayan ağrıyla birlikte kesildi. Hikaye yazar gibi uzattıkça uzattım ben de. ama ne yapayım heyecanliyim galiba.
Ben tam olarak ishalim diyemem ama normalde kabızlık çekerdim birkaç gündür günde birkaç defa tuvalete çıkıyorum.Bende de hiç akinti yoktu kupkuruydu diyebilirim sasirmistim :) bende de sol tarafta batma oluyordu arada ve bazen bel ağrısı, onun dışında belirgin bir belirti olmadi. Birde ishal gibi bişey olmuştu bi iki gün. Hadi bakalım hayırlısı. Ben öğrendim ama kan vermek için bekledim. Biraz değer artsın diye böyle gidince 20 30 civarı çıkıyor genelde :)
Hadi bakalım inşallah diyelim o zaman :)Ben tam olarak ishalim diyemem ama normalde kabızlık çekerdim birkaç gündür günde birkaç defa tuvalete çıkıyorum.Valla o kadar umudu kesmiştim ki kendimden çıksın da 20 30 çıksın yeter ki.
Kiz normal adet kokusu geldi adet kaninin kokusu oluo ya ondan ama gelen giden yok su an uumarim gelmezAdet kokusu nasıl oluyor zaten ben onu anlamadım, ruh durumunla alakalı sanırsam ☺
Yaw hicmi orkid degisirken adet kokusunu almadiniz normal kandan farkli agir bi kokusu oluo o kokuya bn kan degil adet kokusu diom sonucda adetde bi kanKan kokusu olabilir de adet kokusu ilk defa
Ay kiz bn bahsizim erken gelirse sasmam annemi hastaneye yatirmislar ustune kapida kaldim anahtari unuttum icerde cilingirle actirdi enistem resmen rezil bi gun yasiom bide adet olursa tam olurAynen daha varmış bekle hemen modunu niye düşürüyosun
Bilmm bn aldim eminim walla sabhda aldim o kokuyu anlamadimki umarim yanilirimKan olmadan da kan kokusu alınmazki
O zaman al canım hemen benceyok canim daha olmadım iki uc gun icerisinde olurum diye bekliyorum bitince hemen basliycam dedigin gibi
Aynen hassaslar daha hızlıBenimkide seninki gibi yavaş yavaş koyulasiyordu. En son yaptığım boyleydi sonra hcg testi yaptım. Kasetlerde tam belli olmayabilir.
Yanılmışsındır merak etmeBilmm bn aldim eminim walla sabhda aldim o kokuyu anlamadimki umarim yanilirim
Bence yap test yaa hisettim sende de varYarın sabah bir delilik yapıp yapabilirim ben de test. Elimde bir gebelik testi var ama yapmadan durabiliyorum ilginç bir şekilde.Silik çıkarsa zaten soluğu sağlık ocaginda alırım. Bugün sağ kasigimda ara ara ağrı olup bacağıma doğru vuruyor atakta olduğum zamanlarda. Ama beni en çok şaşırtan hiç akintimin olmaması, normalde sürekli bir beyaz akıntım olurdu. Gecen hafta sonu sağ kasigimda baslayan ağrıyla birlikte kesildi. Hikaye yazar gibi uzattıkça uzattım ben de. ama ne yapayım heyecanliyim galiba.
Canım o ilacı doktora danısmadan mı alıyorsun sorun olmuyormu? Niye yordun dinlen birazKızlar bugün kendimi çok yordum kasıklarım ağrıyor hemen progestan aldım ama o da baş dönmesi yaptı eşim çok kızdı şimdi ben de kızdım kendime yaa niye yorduysam bu kadar uff
Yaa öyle deme iyi düşün iyi şeyler olsunAy kiz bn bahsizim erken gelirse sasmam annemi hastaneye yatirmislar ustune kapida kaldim anahtari unuttum icerde cilingirle actirdi enistem resmen rezil bi gun yasiom bide adet olursa tam olur
Biraz daha net çekseydin canım. Bide belki hemen belli olmaz unutsuzluga kapılmaaEki Görüntüle 2559753 Kuzular benimde catlama ignesinden sonraki 12.gün kar beyaz testim var.
Ay ne biliyim ya adet gibi kokuodu ayni jel kullaniorum o kokmuoki ilk kez bole koku geldi kndi gelmeden dun de bu sabhda kokuyu aldim yani umarim gelmezAkıntı kokusu olabilir ya kendi gelmeden kokusu nasıl gelsin kuzu
Ts ederm cnm bnm öle yapmauya calisiorumYaa öyle deme iyi düşün iyi şeyler olsunGeçmiş olsun bu arda
Insallah cnm bnmYanılmışsındır merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?