- 17 Temmuz 2019
- 1.089
- 1.483
- 48
- 33
Sanmıyorum canım umutsuzluğa kapılma daha var seninle aynıyız sanırım 21nde olmuştum ben aşılamayı Cumartesi test yapcam bende eğer göğüslerim acımazsa acırsa bilirim ki adet gelcek sende cumartesi yap bakalım kötü mü örnek oldum şimdi bilemedim amaAy ne biliyim ya adet gibi kokuodu ayni jel kullaniorum o kokmuoki ilk kez bole koku geldi kndi gelmeden dun de bu sabhda kokuyu aldim yani umarim gelmez
Ay inşallah kuzum yaa.Bence yap test yaa hisettim sende de var
Biraz daha net çekseydin canım. Bide belki hemen belli olmaz unutsuzluga kapılmaa
Yok bn beklicem 16 gun adet oluorum cunku oyuzden test yapmicamSanmıyorum canım umutsuzluğa kapılma daha var seninle aynıyız sanırım 21nde olmuştum ben aşılamayı Cumartesi test yapcam bende eğer göğüslerim acımazsa acırsa bilirim ki adet gelcek sende cumartesi yap bakalım kötü mü örnek oldum şimdi bilemedim ama
Canım benim kalçama vuruyordu sürekli yer değiştiriyordu şimdide oluyor sanki adrt olmuşum gibiKızlar gebe kaldığınızı öğrendiğiniz ay nasıl bir kasık ağrısı oluyordu?
Kasık ile bacağın birleşimi mi ağrıyordu yoksa yukarısı yumurtaların olduğu yer mi?
Çok garip bir soru farkındayım
Tamam canımAy inşallah kuzum yaa.Yapacağım sabah, haber veririm.
Resim bulanıkta o yuzden tam bakamadım benCanim yapali 4 saat oldu bakmaktan gozüm şaşı oldu ama testin gölge cizgisi bile yok.
Resim bulanıkta o yuzden tam bakamadım ben
Hadi ya kıyamam problemin ne kuzum seninYok bn beklicem 16 gun adet oluorum cunku oyuzden test yapmicam
Canım arka kameranı hohla sil daha güzel çeker bak bi normal çek bide sil çek aradaki farkı görürsünBenim telefon pek iyi degil canim.oyüzden resimler kötü cikiyor. Artik ümitler önümüzdeki aya (aylara) kaldi. Galiba ben hicbirzaman cift cizgiyi göremiyecegim
Canım öyle deme bak bende öyle diyordum ben kim çift çizgiyi görmek kim diyordum ama hiç beklemediğim anda mucize buldu beni umutsuz olma herşeyin bir zamanı ver kesinlikle hayırlısını dileBenim telefon pek iyi degil canim.oyüzden resimler kötü cikiyor. Artik ümitler önümüzdeki aya (aylara) kaldi. Galiba ben hicbirzaman cift cizgiyi göremiyecegim
Insan anlamıyor kendini biraz iyi hissedince bişey olmazmış gibi geliyor ama dikkat etmek lazım, ilacını gece alırsan daha iyi olur. Benim su an bir sıkıntım yok çok şükür ama doktor tedbir amaclı 1 tane verdi geceleri iç dedi. Sende bi süre öyle devam edebilirsin, seninde benim gibi kaybın vardı, o yüzden biraz daha hassas davransan daha iyi olur. 3 ay kadarda ilacını al olmadi.Kızlar bugün kendimi çok yordum kasıklarım ağrıyor hemen progestan aldım ama o da baş dönmesi yaptı eşim çok kızdı şimdi ben de kızdım kendime yaa niye yorduysam bu kadar uff
Canım arka kameranı hohla sil daha güzel çeker bak bi normal çek bide sil çek aradaki farkı görürsün
Canım öyle deme bak bende öyle diyordum ben kim çift çizgiyi görmek kim diyordum ama hiç beklemediğim anda mucize buldu beni umutsuz olma herşeyin bir zamanı ver kesinlikle hayırlısını dile
Bende kaşık ağrısı oldu hatta sanki küçük bir iç çamaşırı giymissinde seni sıkıyormuş gibi rahatsız edici bişeydi:)Kızlar gebe kaldığınızı öğrendiğiniz ay nasıl bir kasık ağrısı oluyordu?
Kasık ile bacağın birleşimi mi ağrıyordu yoksa yukarısı yumurtaların olduğu yer mi?
dikkat et canım naptın o kadar öyle yoruldunKızlar bugün kendimi çok yordum kasıklarım ağrıyor hemen progestan aldım ama o da baş dönmesi yaptı eşim çok kızdı şimdi ben de kızdım kendime yaa niye yorduysam bu kadar uff
her göremedim canım ya fotoda ama belli olmaz bence daha belki çıkar çizgi bı kaç gün sonraEki Görüntüle 2559753 Kuzular benimde catlama ignesinden sonraki 12.gün kar beyaz testim var.
benim yumurtalıklara doğru olmuştu canım hatta ben Spor yaptığım için alt karın çalışıyordum ondan ağrıyor sanmıştımKızlar gebe kaldığınızı öğrendiğiniz ay nasıl bir kasık ağrısı oluyordu?
saçmalama lütfen ümitsiz olma biliyorum senin de ikinci evladın gelecek sadece nasip lütfen olumsuz konuşma biliyorsun bende aynını diyordum son sıralar ama Rabbim nasip ettiBenim telefon pek iyi degil canim.oyüzden resimler kötü cikiyor. Artik ümitler önümüzdeki aya (aylara) kaldi. Galiba ben hicbirzaman cift cizgiyi göremiyecegim
Hg canım insAllah Rabbim aratmadan ikinci evladınızi nasip ederMerhaba hanımlar 4 yıl önce forumlardan çıkamazdım tekrar katıldım aranıza 2.bebeğimizi istiyoruz kısmetse 4 yaşında bitanecik oğlum var kardeşi olsun diye çalışmalara başladık iki gün sonra yumurtlama günüm hayırlısıyla inşallah ikinciye anne baba oluruz oğlumd abi olurallah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?