Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay ne biliyim ya adet gibi kokuodu ayni jel kullaniorum o kokmuoki ilk kez bole koku geldi kndi gelmeden dun de bu sabhda kokuyu aldim yani umarim gelmez
Sanmıyorum canım umutsuzluğa kapılma daha var seninle aynıyız sanırım 21nde olmuştum ben aşılamayı Cumartesi test yapcam bende eğer göğüslerim acımazsa acırsa bilirim ki adet gelcek sende cumartesi yap bakalım kötü mü örnek oldum şimdi bilemedim ama

Yok bn beklicem 16 gun adet oluorum cunku oyuzden test yapmicam

Canım benim kalçama vuruyordu sürekli yer değiştiriyordu şimdide oluyor sanki adrt olmuşum gibi

Benim telefon pek iyi degil canim.oyüzden resimler kötü cikiyor. Artik ümitler önümüzdeki aya (aylara) kaldi. Galiba ben hicbirzaman cift cizgiyi göremiyecegim
Canım arka kameranı hohla sil daha güzel çeker bak bi normal çek bide sil çek aradaki farkı görürsün

Benim telefon pek iyi degil canim.oyüzden resimler kötü cikiyor. Artik ümitler önümüzdeki aya (aylara) kaldi. Galiba ben hicbirzaman cift cizgiyi göremiyecegim
Canım öyle deme bak bende öyle diyordum ben kim çift çizgiyi görmek kim diyordum ama hiç beklemediğim anda mucize buldu beni umutsuz olma herşeyin bir zamanı ver kesinlikle hayırlısını dile

Kızlar sebepsiz infertilite yaşayıp hamile kalanlar oluyor mu ? Sebebi olanlar yumurtası gelişmeyenler ya da ne bilim hormonlarında sıkıntı olanlar pkolular bişekilde çözüm arayıp buluyorlar ama herşey normalken olamayıp sonra olanlar var mi ?

Kızlar bugün kendimi çok yordum kasıklarım ağrıyor hemen progestan aldım ama o da baş dönmesi yaptı eşim çok kızdı şimdi ben de kızdım kendime yaa niye yorduysam bu kadar uff
Insan anlamıyor kendini biraz iyi hissedince bişey olmazmış gibi geliyor ama dikkat etmek lazım, ilacını gece alırsan daha iyi olur. Benim su an bir sıkıntım yok çok şükür ama doktor tedbir amaclı 1 tane verdi geceleri iç dedi. Sende bi süre öyle devam edebilirsin, seninde benim gibi kaybın vardı, o yüzden biraz daha hassas davransan daha iyi olur. 3 ay kadarda ilacını al olmadi.

Canım arka kameranı hohla sil daha güzel çeker bak bi normal çek bide sil çek aradaki farkı görürsün

Kuzum hepsini yapiyorumda yillardir böyle.arada güzel cekiyor cani isterse. Kontrolede götürdüm ne kadar ekmek okadar köfte misali oluru bu. Beni degistir diyor artik

Hormon değerlerim böyle yumurta da oluşuyor gayet güzel büyüyor ve çatlıyor rahimde de sıkıntı görünmüyor dedi doktor herşey çok güzel dedi ama olmuyor bu hsg çektirenler kendilerimi istiyor yoksa doktor mu talep edince çekiliyor sadece bilgilendirebilir misiniz

Eklentiler

• 8EEF590B-8A8F-479A-8BE6-D23C62A00760.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba hanımlar 4 yıl önce forumlardan çıkamazdım tekrar katıldım aranıza 2.bebeğimizi istiyoruz kısmetse 4 yaşında bitanecik oğlum var kardeşi olsun diye çalışmalara başladık iki gün sonra yumurtlama günüm hayırlısıyla inşallah ikinciye anne baba oluruz oğlumd abi olur allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu

Bende kaşık ağrısı oldu hatta sanki küçük bir iç çamaşırı giymissinde seni sıkıyormuş gibi rahatsız edici bişeydi:)

Kızlar bugün kendimi çok yordum kasıklarım ağrıyor hemen progestan aldım ama o da baş dönmesi yaptı eşim çok kızdı şimdi ben de kızdım kendime yaa niye yorduysam bu kadar uff
dikkat et canım naptın o kadar öyle yoruldun
Eki Görüntüle 2559753 Kuzular benimde catlama ignesinden sonraki 12.gün kar beyaz testim var.
her göremedim canım ya fotoda ama belli olmaz bence daha belki çıkar çizgi bı kaç gün sonra
benim yumurtalıklara doğru olmuştu canım hatta ben Spor yaptığım için alt karın çalışıyordum ondan ağrıyor sanmıştım
saçmalama lütfen ümitsiz olma biliyorum senin de ikinci evladın gelecek sadece nasip lütfen olumsuz konuşma biliyorsun bende aynını diyordum son sıralar ama Rabbim nasip etti
Hg canım insAllah Rabbim aratmadan ikinci evladınızi nasip eder

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…