Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım o ilacı doktora danısmadan mı alıyorsun sorun olmuyormu? Niye yordun dinlen biraz
Yok canım ben öğrendiğim ilk gün doktoruma msj attım çok belim ağrıyor kullanayım mı diye, o da kullan dedi, benim geçen yılki gebeliğim çok kanamalı geçtiği için kullanmam iyi olur zaten, aile hekimim psikolojik olarak iyi hissettiğimi söylüyor sanırım öyle ama bir zararı yok diye biliyorum..

Amin canım sende hamilesin galiba sağlıkla kucağına al inşallah

Amh değerine de bakilmali benimde bunlar hep normal cikiyordu cok sukur ama en son 3 ay once amh testi istedi doktor 0.91 cikti yani yumurta rezervim azalmis o yuzden normal yolla anne olmam biraz zor . Hsg yi de doktor isteyince de yaptirabilirsin kendin de . Tuplerin durumunu gosteriyor yani acik mi degil mi diye doktorlar bunu muayenede goremezlermis. O yuzden onemli rahim filmi mutlaka cektirmelisin

Anladım canım zararı yoksa kullan o zaman canım kendinide yorma aman dikkat et

Kullanacağım cnm progestan benim hamileliklerimin vazgeçilmezi okulda hamile olduğumu unutuyorum resmen, sonra kendime kızıyorum inanamıyorum unuttuğuma, evde çok dikkatliyim ama dışarıda öyle değilim nedense, normalde gece alıyordum ama bugün eve geldiğim gibi almak istedim o da beni sersem yaptı..

Bunu hiç bilmiyordum bende doktorumdan bu testi yapmasını ve filmi isticem eğer ki Allah’ın izniyle onlarda normal çıkarsa gerisi takdiri ilahi. Ben buraya testlerimi koymuştum henüz regl olmadım bat 30 kasım ama olucakmış gibi hissediyorum ne yazık ki artık yeniden doktora gitmeyi düşünüyorum

Sagol kuzum sabrediyorum

peki canım bu amh denilen test adetken mi yoksa değilken mi nasıl yapılıyor zaman kaybetmek istemiyorum ona göre randevu ayarlayayım

Mutlaka doktorundan istemelisin . Normalde onlarin soylemesi gerekiyor tabi ama bazen soylemiyorlar bosa zaman kaybi oluyor..insallah olmazsin Rabbim gonlune gore versin

Canım okulda hep ayaktayım zaten bir de çarşıda işim vardı yürümek zorunda kaldım kızımı almaya geç kalmamak için hızlı yürüdüm filan çok ağrı girdi bu seferde, oturunca geçti ama kızdım işte kendime. Şu birkaç ayı sağ salim geçirsek gerisi gelir inş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…