- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Goremedim pardon :) adetliyken yapiliyor hatta adetin 2. Gunu genelede bakiyorlar o gun alttan muayne de oluyorsun yumurtalarina bakiyoe doktorBu sorumu da cevaplayabilir misin loriklorik sanırım gözünden kaçtı
Kese görünür canım ama bebişi göremeZsin adet Zamanın geçsin bence öyle git insan göremeyince üzülüyo sonrada kalp sesi için çağırıyo doktorBende erken öğrendim 5 gün kala o zaman hemen gitmeme gerek yokmu diyorsun kese görünmez zaten gitsemde
Doğrudur bazılarında çok etki yapıyor bana günde 3 tane icsemde etki etmiyor :) Allah şifa versin, inşallah daha iyi olursun, progestan foreverKullanacağım cnm progestan benim hamileliklerimin vazgeçilmeziokulda hamile olduğumu unutuyorum resmen, sonra kendime kızıyorum inanamıyorum unuttuğuma, evde çok dikkatliyim ama dışarıda öyle değilim nedense, normalde gece alıyordum ama bugün eve geldiğim gibi almak istedim o da beni sersem yaptı..
Ben de erken öğrendim kese için 6.haftayı bekledim insan çok stress yapıyor ay yok mu niye gözükmedi filan diye ama genelde 5.haftada gözüküyor, Ben alttan bakmasın diye 6.haftayı bekledimBende erken öğrendim 5 gün kala o zaman hemen gitmeme gerek yokmu diyorsun kese görünmez zaten gitsemde
Aynen adetim normalde yarındı zaten artık duruma göre giderim doktora canım o zamanKese görünür canım ama bebişi göremeZsin adet Zamanın geçsin bence öyle git insan göremeyince üzülüyo sonrada kalp sesi için çağırıyo doktor
Aynen sorma canım ya erken öğrenmekte bu yuzden kötüymüş mecbur beklicem artıkBen de erken öğrendim kese için 6.haftayı bekledim insan çok stress yapıyor ay yok mu niye gözükmedi filan diye ama genelde 5.haftada gözüküyor, Ben alttan bakmasın diye 6.haftayı bekledim
Tmm canım teşekkür ederimGoremedim pardon :) adetliyken yapiliyor hatta adetin 2. Gunu genelede bakiyorlar o gun alttan muayne de oluyorsun yumurtalarina bakiyoe doktor
Hmm o zaman uzatmaları oynuyor zavallım deseneKuzum hepsini yapiyorumda yillardir böyle.arada güzel cekiyor cani isterse. Kontrolede götürdüm ne kadar ekmek okadar köfte misali oluru bu. Beni degistir diyor artik
Doktorlar bi tehlikesi yok diyorlar ama ben tercih etmiyorumAynen sorma canım ya erken öğrenmekte bu yuzden kötüymüş mecbur beklicem artıkalttan bakmak tehlikeli mi oluyor
canım ben 9 Kasım da test yapmıştım ilk kan 11 Kasım da verdim kadın doğuma 22 Kasım'da gittim keseyi gördük ama küçüktü 12 Aralıkta ikinci randevum var hem bebeği hem deAnne adayları birşey sorucam doktora ilk ne zaman gittiniz? Hamile oldugunuzu öğrendikten sonra yani?
Sagol kuzum sabrediyorum
Anladım canım bende bazen unutuyorum ama dikkat etmekte fayda var aman ha progestonu doktor mu verdi sana canımCanım okulda hep ayaktayım zaten bir de çarşıda işim vardı yürümek zorunda kaldım kızımı almaya geç kalmamak için hızlı yürüdüm filan çok ağrı girdi bu seferde, oturunca geçti ama kızdım işte kendime. Şu birkaç ayı sağ salim geçirsek gerisi gelir inş
Bi sorunum yok bnmde esiminde sorunu yok ama olmuo iste nasipHadi ya kıyamam problemin ne kuzum senin
Bnde esiminde sorunu yok kuzum hastanedeki bayanlarin bi cogunun bu sekilde konustum hamile kalanida duydumKızlar sebepsiz infertilite yaşayıp hamile kalanlar oluyor mu ? Sebebi olanlar yumurtası gelişmeyenler ya da ne bilim hormonlarında sıkıntı olanlar pkolular bişekilde çözüm arayıp buluyorlar ama herşey normalken olamayıp sonra olanlar var mi ?
Tamam canım
Bende kaşık ağrısı oldu hatta sanki küçük bir iç çamaşırı giymissinde seni sıkıyormuş gibi rahatsız edici bişeydi:)
Ya bende de sanki dar çamaşır giymişim gibi sizi oluyor hatta ağrıdan uyudum da biraz geçti, göğüslerim de hassaslasti galiba yumm dönemindeyim geçti zannediyordum ben.dikkat et canım naptın o kadar öyle yoruldun
her göremedim canım ya fotoda ama belli olmaz bence daha belki çıkar çizgi bı kaç gün sonra
benim yumurtalıklara doğru olmuştu canım hatta ben Spor yaptığım için alt karın çalışıyordum ondan ağrıyor sanmıştım
saçmalama lütfen ümitsiz olma biliyorum senin de ikinci evladın gelecek sadece nasip lütfen olumsuz konuşma biliyorsun bende aynını diyordum son sıralar ama Rabbim nasip etti
Hg canım insAllah Rabbim aratmadan ikinci evladınızi nasip eder
Evet bence o çizgi oluyorYa bende de sanki dar çamaşır giymişim gibi sizi oluyor hatta ağrıdan uyudum da biraz geçti, göğüslerim de hassaslasti galiba yumm dönemindeyim geçti zannediyordum ben.
Ondan merak ettim kızlar kasık dediğiniz o çizgi olmuyor mu yaahhahaa
Kiz bizim bu atamalar yilan hikayesi oldu yok mi bi bilginAy yok bazı yorumlara gülücük bazılarına üzgün oluyo olmaz öyleaynen cnm öğretmenim tam gün okulum akşam geliyorum eve Pert oluyorum ya
Bnm ilk tutunma evresnde gece canimi acitan bi agri olmustu. Adete yakin zamn da bikac gun boyunca o dedgin gibi bacak koku agriodu sag tarafimin. Adet vaktinden sonra gecti.Kızlar gebe kaldığınızı öğrendiğiniz ay nasıl bir kasık ağrısı oluyordu?
Kasık ile bacağın birleşimi mi ağrıyordu yoksa yukarısı yumurtaların olduğu yer mi?
Çok garip bir soru farkındayım
Aynen o kasik cizgisinde :)Ya bende de sanki dar çamaşır giymişim gibi sizi oluyor hatta ağrıdan uyudum da biraz geçti, göğüslerim de hassaslasti galiba yumm dönemindeyim geçti zannediyordum ben.
Ondan merak ettim kızlar kasık dediğiniz o çizgi olmuyor mu yaahhahaa
İnşallah bizde kalabiliriz en kısa sürede hayırlısıylaBnde esiminde sorunu yok kuzum hastanedeki bayanlarin bi cogunun bu sekilde konustum hamile kalanida duydum
Bende yum dan 1 hafta sonra alt karin agrisiyla aslinda anladim hamile oldugumu çünkü bir önceki de aynı oyle ağrı ile başlamıştı :)Evet bence o çizgi oluyorama benim alt karnım daha Ağrıyordu ovuyla takip etmiş mıydın canım yumurtlamayı
Ben hiç ay umutlanip hüsran olunca hiç ihtimal vermemiştimBende yum dan 1 hafta sonra alt karin agrisiyla aslinda anladim hamile oldugumu çünkü bir önceki de aynı oyle ağrı ile başlamıştı :)
Evet bence o çizgi oluyorama benim alt karnım daha Ağrıyordu ovuyla takip etmiş mıydın canım yumurtlamayı
Kiz bizim bu atamalar yilan hikayesi oldu yok mi bi bilgin
Bnm ilk tutunma evresnde gece canimi acitan bi agri olmustu. Adete yakin zamn da bikac gun boyunca o dedgin gibi bacak koku agriodu sag tarafimin. Adet vaktinden sonra gecti.
Hepinize toplu cevap yazayım annişler ovulasyon ile değil de akıntıya göre dün yumurtlama günüydü ve ilişki oldu. Hemen belirti olmayacağına göre sanırım yumurtlama devam ediyor. Yani beni şüpheye düşüren sol kasık ağrım şimdiye kadar hiç ama hiç olmadı o yüzden şaşırdım. Acaba kasık fıtığı falan mı var diye korktum ama öyle olsa daha önce de olurdu. Bugün nerdeyse topallayarak yürüyordum yaniAynen o kasik cizgisinde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?