Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğrudur bazılarında çok etki yapıyor bana günde 3 tane icsemde etki etmiyor :) Allah şifa versin, inşallah daha iyi olursun, progestan forever

Bende erken öğrendim 5 gün kala o zaman hemen gitmeme gerek yokmu diyorsun kese görünmez zaten gitsemde
Ben de erken öğrendim kese için 6.haftayı bekledim insan çok stress yapıyor ay yok mu niye gözükmedi filan diye ama genelde 5.haftada gözüküyor, Ben alttan bakmasın diye 6.haftayı bekledim

Ben de erken öğrendim kese için 6.haftayı bekledim insan çok stress yapıyor ay yok mu niye gözükmedi filan diye ama genelde 5.haftada gözüküyor, Ben alttan bakmasın diye 6.haftayı bekledim
Aynen sorma canım ya erken öğrenmekte bu yuzden kötüymüş mecbur beklicem artıkalttan bakmak tehlikeli mi oluyor

Anne adayları birşey sorucam doktora ilk ne zaman gittiniz? Hamile oldugunuzu öğrendikten sonra yani?
canım ben 9 Kasım da test yapmıştım ilk kan 11 Kasım da verdim kadın doğuma 22 Kasım'da gittim keseyi gördük ama küçüktü 12 Aralıkta ikinci randevum var hem bebeği hem de atışını duyarız diye umut ediyorum
Sagol kuzum sabrediyorum
Rabb'im bekleyişini güzellestirecek sabrının mükâfatını verecek insAllah canım
Anladım canım bende bazen unutuyorum ama dikkat etmekte fayda var aman ha progestonu doktor mu verdi sana canım

Bnde esiminde sorunu yok kuzum hastanedeki bayanlarin bi cogunun bu sekilde konustum hamile kalanida duydum

Bende kaşık ağrısı oldu hatta sanki küçük bir iç çamaşırı giymissinde seni sıkıyormuş gibi rahatsız edici bişeydi:)
Ya bende de sanki dar çamaşır giymişim gibi sizi oluyor hatta ağrıdan uyudum da biraz geçti, göğüslerim de hassaslasti galiba yumm dönemindeyim geçti zannediyordum ben.
Ondan merak ettim kızlar kasık dediğiniz o çizgi olmuyor mu yaahhahaa

Evet bence o çizgi oluyor ama benim alt karnım daha Ağrıyordu ovuyla takip etmiş mıydın canım yumurtlamayı

Ay yok bazı yorumlara gülücük bazılarına üzgün oluyo olmaz öyle aynen cnm öğretmenim tam gün okulum akşam geliyorum eve Pert oluyorum ya
Kiz bizim bu atamalar yilan hikayesi oldu yok mi bi bilgin
Bnm ilk tutunma evresnde gece canimi acitan bi agri olmustu. Adete yakin zamn da bikac gun boyunca o dedgin gibi bacak koku agriodu sag tarafimin. Adet vaktinden sonra gecti.

Bende yum dan 1 hafta sonra alt karin agrisiyla aslinda anladim hamile oldugumu çünkü bir önceki de aynı oyle ağrı ile başlamıştı :)
Ben hiç ay umutlanip hüsran olunca hiç ihtimal vermemiştim tabi Spor yapıyordum ya ondan diye de düşünüyordm

Evet bence o çizgi oluyor ama benim alt karnım daha Ağrıyordu ovuyla takip etmiş mıydın canım yumurtlamayı
Kiz bizim bu atamalar yilan hikayesi oldu yok mi bi bilgin

Bnm ilk tutunma evresnde gece canimi acitan bi agri olmustu. Adete yakin zamn da bikac gun boyunca o dedgin gibi bacak koku agriodu sag tarafimin. Adet vaktinden sonra gecti.
Aynen o kasik cizgisinde :)
Hepinize toplu cevap yazayım annişler ovulasyon ile değil de akıntıya göre dün yumurtlama günüydü ve ilişki oldu. Hemen belirti olmayacağına göre sanırım yumurtlama devam ediyor. Yani beni şüpheye düşüren sol kasık ağrım şimdiye kadar hiç ama hiç olmadı o yüzden şaşırdım. Acaba kasık fıtığı falan mı var diye korktum ama öyle olsa daha önce de olurdu. Bugün nerdeyse topallayarak yürüyordum yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…