- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Anladım canım hadi hayırlısı insAllah döllenir yerleşir miniğinHepinize toplu cevap yazayım annişler ovulasyon ile değil de akıntıya göre dün yumurtlama günüydü ve ilişki oldu. Hemen belirti olmayacağına göre sanırım yumurtlama devam ediyor. Yani beni şüpheye düşüren sol kasık ağrım şimdiye kadar hiç ama hiç olmadı o yüzden şaşırdım. Acaba kasık fıtığı falan mı var diye korktum ama öyle olsa daha önce de olurdu. Bugün nerdeyse topallayarak yürüyordum yani
Evde vardı geçen yıldan, doktoruma sordum kullanan dedi, önceden kanamalı gebeliği olanlar kullanıyor diye biliyorum zatencanım ben 9 Kasım da test yapmıştım ilk kan 11 Kasım da verdim kadın doğuma 22 Kasım'da gittim keseyi gördük ama küçüktü 12 Aralıkta ikinci randevum var hem bebeği hem de ❤ atışını duyarız diye umut ediyorum
Rabb'im bekleyişini güzellestirecek sabrının mükâfatını verecek insAllah canım
Anladım canım bende bazen unutuyorum ama dikkat etmekte fayda var aman ha progestonu doktor mu verdi sana canım
Ah ahh İnşallahAnladım canım hadi hayırlısı insAllah döllenir yerleşir miniğin
Anladım canımEvde vardı geçen yıldan, doktoruma sordum kullanan dedi, önceden kanamalı gebeliği olanlar kullanıyor diye biliyorum zaten
Yormasana kendini cnm ya boşver ev işini yada okulda zorlama kendiniKızlar bugün kendimi çok yordum kasıklarım ağrıyor hemen progestan aldım ama o da baş dönmesi yaptı eşim çok kızdı şimdi ben de kızdım kendime yaa niye yorduysam bu kadar uff
Öyle canım nasip yaBi sorunum yok bnmde esiminde sorunu yok ama olmuo iste nasip
Canım ben 5.haftada gördüm keseyi karından değerim 998 gibi birşeydi değerede bağlı tabiAynen sorma canım ya erken öğrenmekte bu yuzden kötüymüş mecbur beklicem artıkalttan bakmak tehlikeli mi oluyor
Ne mezunusun cnm sen? Valla senede bir kere oluyo artık ve 20 bin toplamKiz bizim bu atamalar yilan hikayesi oldu yok mi bi bilgin
Bnm ilk tutunma evresnde gece canimi acitan bi agri olmustu. Adete yakin zamn da bikac gun boyunca o dedgin gibi bacak koku agriodu sag tarafimin. Adet vaktinden sonra gecti.
Raporlu değil miydin neden dinlenmiyosunnKızlar bugün kendimi çok yordum kasıklarım ağrıyor hemen progestan aldım ama o da baş dönmesi yaptı eşim çok kızdı şimdi ben de kızdım kendime yaa niye yorduysam bu kadar uff
Yok canım ben raporlu değilim, başka bir arkadaş demişti ben de unuttumRaporlu değil miydin neden dinlenmiyosunn
Ah canım sorma kendime hiç dikkat etmiyorum sonra pişman oluyorum , bundan sonra hatırlatacağım ama kendi kendimeYormasana kendini cnm ya boşver ev işini yada okulda zorlama kendini
Isteyen herkezin hayirli saglikli yawrulari olur insallah cnm bnm yaİnşallah bizde kalabiliriz en kısa sürede hayırlısıyla
Aslında bende çok beklemediğim bir ansaydıa sadece 2 gün değerlendirmeyle Rabbim nasip etti, olucaksa işte 1 kere bile yetiyor :)Ben hiç ay umutlanip hüsran olunca hiç ihtimal vermemiştimtabi Spor yapıyordum ya ondan diye de düşünüyordm
Benimde bazı günler zor yürüdüğüm oluyordu ama kasık fıtığı hakkında bir bilgim yok malesef. Benimde agrim hep sol taraftaydi bazen elimi o tarafa dogru getirerek yuruyordum sanki iyi gelecek gibi hissediyordumHepinize toplu cevap yazayım annişler ovulasyon ile değil de akıntıya göre dün yumurtlama günüydü ve ilişki oldu. Hemen belirti olmayacağına göre sanırım yumurtlama devam ediyor. Yani beni şüpheye düşüren sol kasık ağrım şimdiye kadar hiç ama hiç olmadı o yüzden şaşırdım. Acaba kasık fıtığı falan mı var diye korktum ama öyle olsa daha önce de olurdu. Bugün nerdeyse topallayarak yürüyordum yani
Bilemiyorum valla bi anlam veremedim ılk defa sol tarafımda ağrı oluyor hayra çıksın inşallahBenimde bazı günler zor yürüdüğüm oluyordu ama kasık fıtığı hakkında bir bilgim yok malesef. Benimde agrim hep sol taraftaydi bazen elimi o tarafa dogru getirerek yuruyordum sanki iyi gelecek gibi hissediyordum
Hmm işte mi yordun kendini evde mi aman dikkat etYok canım ben raporlu değilim, başka bir arkadaş demişti ben de unuttum
Aynen öyle canım nasipAslında bende çok beklemediğim bir ansaydıa sadece 2 gün değerlendirmeyle Rabbim nasip etti, olucaksa işte 1 kere bile yetiyor :)
Aynen öyle canım nasip herşeyAslında bende çok beklemediğim bir ansaydıa sadece 2 gün değerlendirmeyle Rabbim nasip etti, olucaksa işte 1 kere bile yetiyor :)
Raporlu anne benimYok canım ben raporlu değilim, başka bir arkadaş demişti ben de unuttum ☺
Bak simdi hatrladim. Bnm tahmini yum gunlerinde bacaklrim da agriodu soguk almisim gibi. Senin de yumdandrHepinize toplu cevap yazayım annişler ovulasyon ile değil de akıntıya göre dün yumurtlama günüydü ve ilişki oldu. Hemen belirti olmayacağına göre sanırım yumurtlama devam ediyor. Yani beni şüpheye düşüren sol kasık ağrım şimdiye kadar hiç ama hiç olmadı o yüzden şaşırdım. Acaba kasık fıtığı falan mı var diye korktum ama öyle olsa daha önce de olurdu. Bugün nerdeyse topallayarak yürüyordum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?