Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anladım canım hadi hayırlısı insAllah döllenir yerleşir miniğin

Evde vardı geçen yıldan, doktoruma sordum kullanan dedi, önceden kanamalı gebeliği olanlar kullanıyor diye biliyorum zaten

Kızlar bugün kendimi çok yordum kasıklarım ağrıyor hemen progestan aldım ama o da baş dönmesi yaptı eşim çok kızdı şimdi ben de kızdım kendime yaa niye yorduysam bu kadar uff
Yormasana kendini cnm ya boşver ev işini yada okulda zorlama kendini

Kiz bizim bu atamalar yilan hikayesi oldu yok mi bi bilgin

Bnm ilk tutunma evresnde gece canimi acitan bi agri olmustu. Adete yakin zamn da bikac gun boyunca o dedgin gibi bacak koku agriodu sag tarafimin. Adet vaktinden sonra gecti.
Ne mezunusun cnm sen? Valla senede bir kere oluyo artık ve 20 bin toplam

Benimde bazı günler zor yürüdüğüm oluyordu ama kasık fıtığı hakkında bir bilgim yok malesef. Benimde agrim hep sol taraftaydi bazen elimi o tarafa dogru getirerek yuruyordum sanki iyi gelecek gibi hissediyordum

Benimde bazı günler zor yürüdüğüm oluyordu ama kasık fıtığı hakkında bir bilgim yok malesef. Benimde agrim hep sol taraftaydi bazen elimi o tarafa dogru getirerek yuruyordum sanki iyi gelecek gibi hissediyordum
Bilemiyorum valla bi anlam veremedim ılk defa sol tarafımda ağrı oluyor hayra çıksın inşallah

Bak simdi hatrladim. Bnm tahmini yum gunlerinde bacaklrim da agriodu soguk almisim gibi. Senin de yumdandr

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…