Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet canım ovitrellenin 12. Günündeyim sabah çok silik çizgi çıktı sevindim ama iğne o an aklıma gelmedi sonra aklımdanda çıkmıyor inşallah onun etkisi değildir
Ben iğnenin 10.gününden itibaren yapmaya başladım 10. Gün dahil 15. Güne kadar hergün Bi tık koyulaşarak pozitifi gördüm cnm bence Yarın da Bi test yap eger cıkarsa tekrar acile gidip Bi kan ver

Yani evet sanki kolay hamile kalabiliyorum ama hevesim kursagimda kaliyor.31 oldum evde kardeş isteyen bir ogluşum varkismet bakalım Allah hepimize nasip eder inşallah en güzel zamanda
Kız olsun Allah yine vermiş bebiş sana Rabbim tez zamanda ikinciyide nasip eder inşallah

Olabilir canım 2 gün önce benimde çamaşırımda vardı azıcık kahverengi leke daha da gelmedi yerleşmedir bu arada yarın yine kan ver mutlaka artcakmı takip et
Pazertesi vereceğim sağlık ocaginda, hemşireyle öyle konuştuk dün. Ayın beşine kadın doğuma randevu aldım ama erken mi ki bilemedim yaa. Bir sonraki haftaya mı alsam acaba? Sen ne zaman gideceksin?

Ben iğnenin 10.gününden itibaren yapmaya başladım 10. Gün dahil 15. Güne kadar hergün Bi tık koyulaşarak pozitifi gördüm cnm bence Yarın da Bi test yap eger cıkarsa tekrar acile gidip Bi kan ver
Öyle yapıyım canım tamam ne iğneymiş arkadaş yarın varsada koyu olur o zaman sende mi aşılamayla hamile kaldın canım

Pazertesi vereceğim sağlık ocaginda, hemşireyle öyle konuştuk dün. Ayın beşine kadın doğuma randevu aldım ama erken mi ki bilemedim yaa. Bir sonraki haftaya mı alsam acaba? Sen ne zaman gideceksin?
Canım ben yarında kan vericem zate belli bir değerden sonra kese görünüyor o değere ulaşsısın öyle gidicem doktora bence erken almışsın randevu kese görünmez gitsende canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…