çarşamba yapcak misin testGeceleri özellikle cok oluyor aslinda carsamba test gunum
Insallah ondan once regl gelmezse direk kan veririmçarşamba yapcak misin test
Ikk asilamam da 13. Gunde adet olmustum . Insallah bu sefer tutmustur gelmez 9 ay 10 gun ped yuzu gormiiiyiimmçarşamba yapcak misin test
Ben iğnenin 10.gününden itibaren yapmaya başladım 10. Gün dahil 15. Güne kadar hergün Bi tık koyulaşarak pozitifi gördüm cnm bence Yarın da Bi test yap eger cıkarsa tekrar acile gidip Bi kan verEvet canım ovitrellenin 12. Günündeyim sabah çok silik çizgi çıktı sevindim ama iğne o an aklıma gelmedi sonra aklımdanda çıkmıyor inşallah onun etkisi değildir
Aminnnnnn canım aminnn inşallah tutmuşturIkk asilamam da 13. Gunde adet olmustum . Insallah bu sefer tutmustur gelmez 9 ay 10 gun ped yuzu gormiiiyiimm
Tutsun da artik 2 yil olucak nerdeyse ya ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhAminnnnnn canım aminnn inşallah tutmuştur
İnşâllah bebeğim benide etiketle sabah bekliyorum güzel haberiniHer türlü duydum bi doktor 15 gün demiş onu duymamazlıktan geldiminşallah ya sabah erken saatte düşerim buraya
Aynen canım bebiş olsunda ağrısın boşverInsallah artik gebelikten her yerim agrisin istiyorum
Sabah ilk idrarla yap yarın yine bence.İnşallah kuzum ya erken gebelik testi akşam yada bu saatlerde yapılsa bile çıkar mı ki
Benide bulur inşallah anam 4 komşum peşpeşe hamile kaldı bu hafta korunmayı bıraktık dediler ikinciye hemen hamile kaldılar anlayamıyorum artıkCanım benim bi tanıdıgım tek tüpü tıkalıydı iki kere hamile kaldı olabilir yani öyle deme
Şans işte canım ya nasip seninde vardır bir nasibin merak etme olmustur inşallah bunayBenide bulur inşallah anam 4 komşum peşpeşe hamile kaldı bu hafta korunmayı bıraktık dediler ikinciye hemen hamile kaldılar anlayamıyorum artık
Kız olsun Allah yine vermiş bebiş sana Rabbim tez zamanda ikinciyide nasip eder inşallahYani evet sanki kolay hamile kalabiliyorum ama hevesim kursagimda kaliyor.31 oldum evde kardeş isteyen bir ogluşum varkismet bakalım Allah hepimize nasip eder inşallah en güzel zamanda
Pazertesi vereceğim sağlık ocaginda, hemşireyle öyle konuştuk dün. Ayın beşine kadın doğuma randevu aldım ama erken mi ki bilemedim yaa. Bir sonraki haftaya mı alsam acaba? Sen ne zaman gideceksin?Olabilir canım 2 gün önce benimde çamaşırımda vardı azıcık kahverengi leke daha da gelmedi yerleşmedirbu arada yarın yine kan ver mutlaka artcakmı takip et
Neeee 3 mü maşallah canım benim benim 2 yumurtalığım var ama soldaki daha önemliymiş oda baya büyüktü zaten ay maşallah canım benim harikasınCanım benim de tek yumurtalığım var yani bir fark yok aramızda ve benim 3. Gebeliğim şu an
Evet canım şükür.insallah aminKız olsun Allah yine vermiş bebiş sana Rabbim tez zamanda ikinciyide nasip eder inşallah
Öyle yapıyım canım tamam ne iğneymiş arkadaşBen iğnenin 10.gününden itibaren yapmaya başladım 10. Gün dahil 15. Güne kadar hergün Bi tık koyulaşarak pozitifi gördüm cnm bence Yarın da Bi test yap eger cıkarsa tekrar acile gidip Bi kan ver
Canım ben yarında kan vericem zate belli bir değerden sonra kese görünüyor o değere ulaşsısın öyle gidicem doktora bence erken almışsın randevu kese görünmez gitsende canımPazertesi vereceğim sağlık ocaginda, hemşireyle öyle konuştuk dün. Ayın beşine kadın doğuma randevu aldım ama erken mi ki bilemedim yaa. Bir sonraki haftaya mı alsam acaba? Sen ne zaman gideceksin?
Evet etiketlerim tabi balımİnşâllah bebeğim benide etiketle sabah bekliyorum güzel haberini
Evet yapcam canım işte erken gebelik testim var yaparım nasipSabah ilk idrarla yap yarın yine bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?