- 17 Temmuz 2019
- 1.089
- 1.483
- 48
- 33
İnşallah bebeğim inşallahŞans işte canım ya nasip seninde vardır bir nasibin merak etme olmustur inşallah bunay
Yok cnm ben femara + ovitrelle kullandım ama aşılama olmadı benim 10. Günde iğnenin etkisi geçiyor cnm benimki onaylı tastikliÖyle yapıyım canım tamam ne iğneymiş arkadaşyarın varsada koyu olur o zaman sende mi aşılamayla hamile kaldın canım
Ay iptal edeyim o zaman onu ben bir sonraki haftaya falan alayım. Boşuna gitmiş olacağım değil mi?Canım ben yarında kan vericem zate belli bir değerden sonra kese görünüyor o değere ulaşsısın öyle gidicem doktora bence erken almışsın randevu kese görünmez gitsende canım
Allah gönlündekini versin inşallah canım.Evet yapcam canım işte erken gebelik testim var yaparım nasip
Insallah insallah rabbimin izni ile hepimiz hamis oluruzL Loriklorik 'mmm inşallah inşallah gebesindr bnmde hamile hamile edin daaa inşallah bende o nasibi tadaym kuzmm
Benimde sol yumurtalık var demek o yüzden oluyor bebişlerNeeee 3 mü maşallah canım benim benim 2 yumurtalığım var ama soldaki daha önemliymiş oda baya büyüktü zaten ay maşallah canım benim harikasın
Ah ne güzel dedin sen öyle gene bi Ümit sardı beniYok cnm ben femara + ovitrelle kullandım ama aşılama olmadı benim 10. Günde iğnenin etkisi geçiyor cnm benimki onaylı tastikli
İnşallah hepimizin canım benim inşallahAllah gönlündekini versin inşallah canım.
Değerin daha anca yğkselir bence sonraya al derim canım yinede kendin bilirsin tabiiAy iptal edeyim o zaman onu ben bir sonraki haftaya falan alayım. Boşuna gitmiş olacağım değil mi?
Aaaa öyle mi cennette bekler seni annesiBenimde sol yumurtalık var demek o yüzden oluyor bebişler ☺ Bir bebeğimi kaybettim canım geçen yıl, biri yaşıyor yani ..
Aynen canım inşallah bende biraz ilerlesin öyle yapmayı düşünüyorumNe kadar özenirdim şu gebelik takvimlerine yaa.İnşallah değerlerim ve gebeligim sağlıkla ilerler de ben de yaparım.
Benim çikolata kistim sol yumurtalıkta ve orada yumurta yok hiç. Sağda birkaç tane vardı en son ve sağdan tuttu sonunda.Aaaa öyle mi cennette bekler seni annesikuzum benim sol tüpüm açıkta diğeri tıkalı çıktı solda yumurta oluşması gebelik şansını artırıyormuş ondan öyle dedim senin maşallahın var
Umut oldun bana benim de var solda 4 cm çikolata kistim cnmBenim çikolata kistim sol yumurtalıkta ve orada yumurta yok hiç. Sağda birkaç tane vardı en son ve sağdan tuttu sonunda.
İnşallah kistim sıkıntı çıkarmaz da sağlıkla ilerler, bakalım.
Benim de 4.5 idi ve umudum çok azdı artık canım, çünkü doktorlar da tüp bebekten başka çare düşünmüyorlardı. Rabbim ol deyince oluyor işte. Hayıt tohumu kullandım bu ay bir de. Ama ben çayını içmedim. Balın içine karıştırıp her gün bir tatlı kaşığı yedim.Umut oldun bana benim de var solda 4 cm çikolata kistim cnm
Doktorun olumlu söylediyse birşey olmaz inşallah canım ona kalırsa çikolata kisti olanın çocuğu zor derler bak mucizen seninle inşallah sağ Salim alırsın kucağınaBenim çikolata kistim sol yumurtalıkta ve orada yumurta yok hiç. Sağda birkaç tane vardı en son ve sağdan tuttu sonunda.
İnşallah kistim sıkıntı çıkarmaz da sağlıkla ilerler, bakalım.
Valla doktor yüzü görmedim gebeliği öğrendikten sonra. En son gördüğüm doktor da tüp bebek demişti. İnşallah kuzum inşallah.Doktorun olumlu söylediyse birşey olmaz inşallah canım ona kalırsa çikolata kisti olanın çocuğu zor derler bak mucizen seninle inşallah sağ Salim alırsın kucağına
Hep böyle güzel ilerlesin canım benim çok sevindim senin adınaValla doktor yüzü görmedim gebeliği öğrendikten sonra. En son gördüğüm doktor da tüp bebek demişti. İnşallah kuzum inşallah.
Allahtan umut kesilmez işte canımValla doktor yüzü görmedim gebeliği öğrendikten sonra. En son gördüğüm doktor da tüp bebek demişti. İnşallah kuzum inşallah.
Aa benimde soldaki yumurtam daha olgunlasmisti surekli de sol taraftan belirti oluyorNeeee 3 mü maşallah canım benim benim 2 yumurtalığım var ama soldaki daha önemliymiş oda baya büyüktü zaten ay maşallah canım benim harikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?