Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım ben yarında kan vericem zate belli bir değerden sonra kese görünüyor o değere ulaşsısın öyle gidicem doktora bence erken almışsın randevu kese görünmez gitsende canım
Ay iptal edeyim o zaman onu ben bir sonraki haftaya falan alayım. Boşuna gitmiş olacağım değil mi?

Neeee 3 mü maşallah canım benim benim 2 yumurtalığım var ama soldaki daha önemliymiş oda baya büyüktü zaten ay maşallah canım benim harikasın
Benimde sol yumurtalık var demek o yüzden oluyor bebişler Bir bebeğimi kaybettim canım geçen yıl, biri yaşıyor yani ..

Benimde sol yumurtalık var demek o yüzden oluyor bebişler ☺ Bir bebeğimi kaybettim canım geçen yıl, biri yaşıyor yani ..
Aaaa öyle mi cennette bekler seni annesi kuzum benim sol tüpüm açıkta diğeri tıkalı çıktı solda yumurta oluşması gebelik şansını artırıyormuş ondan öyle dedim senin maşallahın var

Aaaa öyle mi cennette bekler seni annesi kuzum benim sol tüpüm açıkta diğeri tıkalı çıktı solda yumurta oluşması gebelik şansını artırıyormuş ondan öyle dedim senin maşallahın var
Benim çikolata kistim sol yumurtalıkta ve orada yumurta yok hiç. Sağda birkaç tane vardı en son ve sağdan tuttu sonunda.
İnşallah kistim sıkıntı çıkarmaz da sağlıkla ilerler, bakalım.

Benim çikolata kistim sol yumurtalıkta ve orada yumurta yok hiç. Sağda birkaç tane vardı en son ve sağdan tuttu sonunda.
Umut oldun bana benim de var solda 4 cm çikolata kistim cnm

Umut oldun bana benim de var solda 4 cm çikolata kistim cnm
Benim de 4.5 idi ve umudum çok azdı artık canım, çünkü doktorlar da tüp bebekten başka çare düşünmüyorlardı. Rabbim ol deyince oluyor işte. Hayıt tohumu kullandım bu ay bir de. Ama ben çayını içmedim. Balın içine karıştırıp her gün bir tatlı kaşığı yedim.

Doktorun olumlu söylediyse birşey olmaz inşallah canım ona kalırsa çikolata kisti olanın çocuğu zor derler bak mucizen seninle inşallah sağ Salim alırsın kucağına

Doktorun olumlu söylediyse birşey olmaz inşallah canım ona kalırsa çikolata kisti olanın çocuğu zor derler bak mucizen seninle inşallah sağ Salim alırsın kucağına
Valla doktor yüzü görmedim gebeliği öğrendikten sonra. En son gördüğüm doktor da tüp bebek demişti. İnşallah kuzum inşallah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…