Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Test yok esim aldirmiyor ki ya bugun 11.gunum çatlatma ignesinin de 13. Gunu oluyor .aah aahh çivvdiiivviiiccaaammm
Belki evde ovü testi vardır dedim ama neyse sabredeceğiz artık, ben kendimde bat gelmeden yapmam diyordum iki gün kala ani bir kararla al gel dedim eşime yoksa üzülürdüm tabi iyi demiş eşin boşver başka şeyler düşün madem

Esim ilkinde dili yandi surekki o zorluyor hadi test yapalim diye hatta onun israri uzerine 11. Gunde kan vermistim. 2.70 cikmistisknra tabi 13. Gunde adet oldum

Eveeett dudagim catlamisti hatta. Geceleri daha cok agzim kuruodu

O da olduuuuu
O zaman teste gerek yok hamileyim sol tarafima simdi uzandim batma oluyor galiba agri girip duruyor aralikli 2 kere oldu hep solda çünkü soldaki yumurtam cok daha olgundu

Evet az kaldı zaten insan sabırsızlanıyor ama beklemekten başka çare yok ☺
Ah bi de bana sor ya yoldaydik bu aksam yolda durup dururken esime dedim ki yeterki bebek olsun butun agrilarina raziyim diyene sacmaliyorsun diyor acma konuyu bir dahaadam tam unutuyor hatirlatiyorum

O zaman teste gerek yok hamileyim sol tarafima simdi uzandim batma oluyor galiba agri girip duruyor aralikli 2 kere oldu hep solda çünkü soldaki yumurtam cok daha olgundu
Ay insllh canisiiii. Tek temennimiz
Hani usuttgumz zaman bicak batar gibi olur ya ole oluodu iste. Ben daha once bazilrindan da duymustm hatta ole yasadiklrini.

Ah bi de bana sor ya yoldaydik bu aksam yolda durup dururken esime dedim ki yeterki bebek olsun butun agrilarina raziyim diyene sacmaliyorsun diyor acma konuyu bir dahaadam tam unutuyor hatirlatiyorum
E lorikooooo hamileysen ve agrilrn olursa bi kere burda sızlanirsan gebertirimm seniiii

Ne kadardır istiyordunuz cnm? Bizim 4 ay oldu doktor tüplerde hasat yoksa açıksa sıkıntı olmaz diyo bakalım zaman göstericek

Ne kadardır istiyordunuz cnm? Bizim 4 ay oldu doktor tüplerde hasat yoksa açıksa sıkıntı olmaz diyo bakalım zaman göstericek
Bir buçuk seneye yaklaşmıştı bizim. İnşallah sen de çok beklemeden hamile kalırsın canım. Allah hayırlısını en hayırlı zamanda versin.

Bir buçuk seneye yaklaşmıştı bizim. İnşallah sen de çok beklemeden hamile kalırsın canım. Allah hayırlısını en hayırlı zamanda versin.
İnş cnm dua et bize de doktorlar zaten hemen aşılama tüp bebek diyolar biraz da maddi çıkarları var bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…