Kız sen ovü yapsaydın yine, merak ediyoruz bak bu ay patlama yaptık sen de katıl bizeAa benimde soldaki yumurtam daha olgunlasmisti surekli de sol taraftan belirti oluyor
Test yok esim aldirmiyor ki yaKız sen ovü yapsaydın yine, merak ediyoruz bak bu ay patlama yaptık sen de katıl bize
Belki evde ovü testi vardır dedim ama neyse sabredeceğiz artık, ben kendimde bat gelmeden yapmam diyordum iki gün kala ani bir kararla al gel dedim eşime yoksa üzülürdüm tabi iyi demiş eşin boşver başka şeyler düşün mademTest yok esim aldirmiyor ki yabugun 11.gunum çatlatma ignesinin de 13. Gunu oluyor .aah aahh çivvdiiivviiiccaaammm
Esim ilkinde dili yandi surekki o zorluyor hadi test yapalim diye hatta onun israri uzerine 11. Gunde kan vermistim. 2.70 cikmistiBelki evde ovü testi vardır dedim ama neyse sabredeceğiz artık, ben kendimde bat gelmeden yapmam diyordum iki gün kala ani bir kararla al gel dedim eşime yoksa üzülürdüm tabi iyi demiş eşin boşver başka şeyler düşün madem
HAMISLER SIZ AGIZ VE BOGAZ KURULUGU YASADINIZ MI ??
O da olduuuuuAz once mahrem yerde bi sanci girip cikti sol tarafta
Evet az kaldı zaten insan sabırsızlanıyor ama beklemekten başka çare yokEsim ilkinde dili yandi surekki o zorluyor hadi test yapalim diye hatta onun israri uzerine 11. Gunde kan vermistim. 2.70 cikmistisknra tabi 13. Gunde adet oldum
O zaman teste gerek yok hamileyimEveeettdudagim catlamisti hatta. Geceleri daha cok agzim kuruodu
O da olduuuuu
Ah bi de bana sor ya yoldaydik bu aksam yolda durup dururken esime dedim ki yeterki bebek olsun butun agrilarina raziyim diyeEvet az kaldı zaten insan sabırsızlanıyor ama beklemekten başka çare yok ☺
Ay insllh canisiiii. Tek temennimizO zaman teste gerek yok hamileyimsol tarafima simdi uzandim batma oluyor galiba agri girip duruyor aralikli 2 kere oldu hep solda çünkü soldaki yumurtam cok daha olgundu
E lorikooooo hamileysen ve agrilrn olursa bi kere burda sızlanirsan gebertirimm seniiiiAh bi de bana sor ya yoldaydik bu aksam yolda durup dururken esime dedim ki yeterki bebek olsun butun agrilarina raziyim diyene sacmaliyorsun diyor acma konuyu bir daha adam tam unutuyor hatirlatiyorum
Ondan aynnnneeennnnnnnnnn gercektenAy insllh canisiiii. Tek temennimiz
Hani usuttgumz zaman bicak batar gibi olur ya ole oluodu iste. Ben daha once bazilrindan da duymustm hatta ole yasadiklrini.
E lorikooooo hamileysen ve agrilrn olursa bi kere burda sızlanirsan gebertirimm seniiii
Ne kadardır istiyordunuz cnm? Bizim 4 ay oldu doktor tüplerde hasat yoksa açıksa sıkıntı olmaz diyo bakalım zaman göstericekBenim de 4.5 idi ve umudum çok azdı artık canım, çünkü doktorlar da tüp bebekten başka çare düşünmüyorlardı. Rabbim ol deyince oluyor işte. Hayıt tohumu kullandım bu ay bir de. Ama ben çayını içmedim. Balın içine karıştırıp her gün bir tatlı kaşığı yedim.
Kız manyaksınnsenassslllaaa en buyuk zevkim kusmak kusmayi cok istiyorum hayatimda hoc kusmadim mideniz kalkmis gibi olur pardon
Bir buçuk seneye yaklaşmıştı bizim. İnşallah sen de çok beklemeden hamile kalırsın canım. Allah hayırlısını en hayırlı zamanda versin.Ne kadardır istiyordunuz cnm? Bizim 4 ay oldu doktor tüplerde hasat yoksa açıksa sıkıntı olmaz diyo bakalım zaman göstericek
Vallaaaha bak en buyuk zevkim kusma eylemi olucakKız manyaksınnsen
Hey Allahım yaaassslllaaa en buyuk zevkim kusmak kusmayi cok istiyorum hayatimda hoc kusmadim mideniz kalkmis gibi olur pardon
İnş cnm dua et bize deBir buçuk seneye yaklaşmıştı bizim. İnşallah sen de çok beklemeden hamile kalırsın canım. Allah hayırlısını en hayırlı zamanda versin.
Bak pişman olursun deme öyle ya bide aşırı kusarsan fena olursun sonra deli kızVallaaaha bak en buyuk zevkim kusma eylemi olucak
Cocccoooggooommm bi dollensin bak zorla kusturuyormusum kendimiBak pişman olursun deme öyle ya bide aşırı kusarsan fena olursun sonra deli kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?