Ayyyy korkulu ruyamdiiiassslllaaa en buyuk zevkim kusmak kusmayi cok istiyorum hayatimda hoc kusmadim mideniz kalkmis gibi olur pardon
Tamam buraya yazarsın kustum çok mutluyum diyeCocccoooggooommm bi dollensin bak zorla kusturuyormusum kendimi
Ben yemek yemeyi sevmiyorum kiAyyyy korkulu ruyamdiiicok igreeennnnnccccc. Icim disim birdiii. Allhtan cok cikarmdim. Dusunsene en sevdgin seyi yiyosun 2 dkka sonra cikartiosn hepsinii. Ne uzucuu
Benimde sol olmuştu ve hep sol kasık ağrırdı halada en çok orası ağrır meselaAa benimde soldaki yumurtam daha olgunlasmisti surekli de sol taraftan belirti oluyor
Kız sende gebesin bence bende de oluyodu çünkü ay hadi inşallahO zaman teste gerek yok hamileyimsol tarafima simdi uzandim batma oluyor galiba agri girip duruyor aralikli 2 kere oldu hep solda çünkü soldaki yumurtam cok daha olgundu
Canım bende oluyor o arada bıçak gibi batıyo böyle iğne batırır gibi sende de olmuş demekkiAy insllh canisiiii. Tek temennimiz
Hani usuttgumz zaman bicak batar gibi olur ya ole oluodu iste. Ben daha once bazilrindan da duymustm hatta ole yasadiklrini.
Töbe ya yaa delisin valla ben akşam yemek yerken midem kalktı o bile kötü bi his kusmak daha da kötüdür eminim öyle demeassslllaaa en buyuk zevkim kusmak kusmayi cok istiyorum hayatimda hoc kusmadim mideniz kalkmis gibi olur pardon
Ne kdar sevmesen de o tiksinmler mahfedio insani. Kusamamak.....Ben yemek yemeyi sevmiyorum kiyedigim bi kahvalti
Ah canım ben seni görürm 3-4 ay sürebiliyor öyle bir iki gün değil, kızlar ne yapacağım birşey yiyemiyorum diye yazarsın burayaVallaha bak
Ben sağdan yumurtlamıştım bu ne demekBenimde sol olmuştu ve hep sol kasık ağrırdı halada en çok orası ağrır mesela
O benim işteeeee şu anki halim akşam yemeği yiyemedim az önce zorla yoğurt yedim süt içtimAh canım ben seni görürm 3-4 ay sürebiliyor öyle bir iki gün değil, kızlar ne yapacağım birşey yiyemiyorum diye yazarsın buraya
Sağ mı ağrıdı seninde hepBen sağdan yumurtlamıştım bu ne demek
Bulantın mı başladı yoksaO benim işteeeee şu anki halim akşam yemeği yiyemedim az önce zorla yoğurt yedim süt içtimaçımmmmm
Evet hala bebiş sağ taraftaSağ mı ağrıdı seninde hep
Eveeeet dün gece başladı ara ara zorluyor yemek yemek istemiyorumBulantın mı başladı yoksa
Nerden anladın orda oldugunu ya ultrasondan mıEvet hala bebiş sağ tarafta
Ay tüh inşallah çabuk geçer canımmmEveeeet dün gece başladı ara ara zorluyor yemek yemek istemiyorum
Beni de bugün araba tuttu normalde hiç bulantı olmazdı yolda ama sürekli ağzıma birşeyler attım aç kalınca daha çok bulanır kraker ceviz filan atıştır çünkü gerçekten uzun sürüyor kızımda çok çektim bulantıdan inş öyle olmam bu seferO benim işteeeee şu anki halim akşam yemeği yiyemedim az önce zorla yoğurt yedim süt içtimaçımmmmm
biraz geç oldu ama yine de cevaplayim öğrenene kadar sürekli su içiyordum şimdi midem bulanıyor sanki sudan fazla içemiyorum o yüzden şimdi daha çok oluyorHAMISLER SIZ AGIZ VE BOGAZ KURULUGU YASADINIZ MI ??
ya adetten önce ya da tam adet zamanı oluyor diye biliyorum canımKızlar yerleşme kanaması adetten öncemi olur ne zaman olur bilgisi olan varmı
İnsAllah canım ben kan verdim artışa bakmadan yapmıştım valaNe kadar özenirdim şu gebelik takvimlerine yaa.İnşallah değerlerim ve gebeligim sağlıkla ilerler de ben de yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?