Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
assslllaaa en buyuk zevkim kusmak kusmayi cok istiyorum hayatimda hoc kusmadimmideniz kalkmis gibi olur pardon
Ayyyy korkulu ruyamdiii cok igreeennnnnccccc. Icim disim birdiii. Allhtan cok cikarmdim. Dusunsene en sevdgin seyi yiyosun 2 dkka sonra cikartiosn hepsinii. Ne uzucuu

O benim işteeeee şu anki halim akşam yemeği yiyemedim az önce zorla yoğurt yedim süt içtim açımmmmm
Beni de bugün araba tuttu normalde hiç bulantı olmazdı yolda ama sürekli ağzıma birşeyler attım aç kalınca daha çok bulanır kraker ceviz filan atıştır çünkü gerçekten uzun sürüyor kızımda çok çektim bulantıdan inş öyle olmam bu sefer

HAMISLER SIZ AGIZ VE BOGAZ KURULUGU YASADINIZ MI ??
biraz geç oldu ama yine de cevaplayim öğrenene kadar sürekli su içiyordum şimdi midem bulanıyor sanki sudan fazla içemiyorum o yüzden şimdi daha çok oluyor
Kızlar yerleşme kanaması adetten öncemi olur ne zaman olur bilgisi olan varmı
ya adetten önce ya da tam adet zamanı oluyor diye biliyorum canım
Ne kadar özenirdim şu gebelik takvimlerine yaa. İnşallah değerlerim ve gebeligim sağlıkla ilerler de ben de yaparım.
İnsAllah canım ben kan verdim artışa bakmadan yapmıştım vala benim de çok hevesim vardı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…