Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
A Antoryum123 canım testini gördüm kalpli gözler atacaktım ki umutlandirmamak adına atmadım insAllah iğne etkisi değildir canım 12. Çok erken değil ama genelde 14 gün diyorlar etkisine hatta doktora kalsan 17. Günü yapın test diyor benim 12 günü çok silik vardı sanırım ama sonradan çıkmıştı hani direk değil biraz bekleyince insAllah sağlıkla gelmiştir

Bilmiyorum ilk defa yaşadım bunu çok açık pembeydi akıntıda vardı çok az peçeteye geldi sadece dahada gelmedi Bata 3 gün kaldı kasıklarıma bi yük bindi sanki bakalım lekelenmenin devamı olmazsa 1 kaç gün sonra test yaparım belki

hadi hayırlısı canım insAllah yerleşmedir adetin lekelenme olarak mi başlar böyle yoksa direk gelir miydi
Pazartesi kan tahlilimin sonucundan sonra eklerim canım ya ben de.
Hadi hayırlısıyla insAllah canım

Bugün ikindi yarım simit yemiştim akşam canım istemedi yemedim bişey su an nasıl midem kazındı ya ama canım da bişey istemiyor zaten tuhaf mide ekşimesi var açlıktan bulanıyor gibi en iyisi uyuyayım

hadi hayırlısı canım insAllah yerleşmedir adetin lekelenme olarak mi başlar böyle yoksa direk gelir miydi

Hadi hayırlısıyla insAllah canım
Direkt gelir koyu kırmızı olarak başka bi problemmi var acaba buda takıldı kafama

Bugün ikindi yarım simit yemiştim akşam canım istemedi yemedim bişey su an nasıl midem kazındı ya ama canım da bişey istemiyor zaten tuhaf mide ekşimesi var açlıktan bulanıyor gibi en iyisi uyuyayım
Canım uzun saatler aç kalmayın diye yazıyor internette. Az az sık sık yemek lazimmis.

Aa benimde soldaki yumurtam daha olgunlasmisti surekli de sol taraftan belirti oluyor
Canımcım benim sağ tüpüm tıkalı sol açık benim için sol yumurta önemli senin tüplerin açıksa daha yüksek şansın var sağ sol fark etmez sol yumurta sol tüpten sağ yumurta sağ tüpten geçermiş ama Nadiren sağ yumurta sol tüptende geçermiş yada tersi ama nadiren senin tüpler hatırladığım kadarıyla açıktı o yüzden sen daha şanslısın

Canımsın evet doktora kaldıysan dediğin gibi o kadar bekletiyorlar kuzum 12. Gün yaptığında o silik gördüğünde hamileymişsin ama değil mi canım

Direkt gelir koyu kırmızı olarak başka bi problemmi var acaba buda takıldı kafama
kötü düşünme ya insAllah bebistendrdr canım ilaç vs kullanms mıydın sen bu ay antibiyotik vs
Canım uzun saatler aç kalmayın diye yazıyor internette. Az az sık sık yemek lazimmis.
biliyorum canım genelde öyle yaparım ama bugün canım istemedi şimdi de bu saatten sonra da yemem artık sütte yok olsa bı bardak onu içerdim
Canımsın evet doktora kaldıysan dediğin gibi o kadar bekletiyorlar kuzum 12. Gün yaptığında o silik gördüğünde hamileymişsin ama değil mi canım
Yok canım ben bu ay ilaç kullandım o da olmamıştı ama diyorum ya benim çok sonra çıktı kuruma çizgisi gibiydi hani hiç pembelik yoktu senin ki insAllah bebistendr ki koyulaşma olursa insAllah öyledir varsa gün gün koyulasmasi gerekir

Yok hiç bişey kullanmadım

Hmm inşallah canım benim yarında sabah yapcam nasip artık

Kızlar benim yumurtam 27mm idi şimdi karşıma 25-30 arası yumurta çatlamaz kiste dönüşür diye yazı okudum bilgisi olan var mı iğnede çatlatmıyormuş amaaan yatsam iyi olcak artık sinir oldum oku oku

Yok hiç bişey kullanmadım
hadi hayırlısı canım o zmn
Hmm inşallah canım benim yarında sabah yapcam nasip artık
merakla bekliyorum Rabbim nasip etmiştir insAllah
Kızlar benim yumurtam 27mm idi şimdi karşıma 25-30 arası yumurta çatlamaz kiste dönüşür diye yazı okudum bilgisi olan var mı iğnede çatlatmıyormuş amaaan yatsam iyi olcak artık sinir oldum oku oku
Vala nasip işi bence canım ya araştırma araştırdıkça birşeyler çıkıyor

catlatma ignesi catlatir yumurtani,doktorun igne önerdiyse vurdur istersen.ben daha önce 2 Ay kullandim catlatma ignesi,Sorun olmadi,kisteye dönüsmedi

catlatma ignesi catlatir yumurtani,doktorun igne önerdiyse vurdur istersen.ben daha önce 2 Ay kullandim catlatma ignesi,Sorun olmadi,kisteye dönüsmedi
Canım bu 3. Aşılama zaten 3. İğnem bu kadar büyük olması iyi değilmiş klomenden kaynaklıdır kesin nerden çıktı karşıma nalet yumurtan büyükmüydü bu kadar

Canım bu 3. Aşılama zaten 3. İğnem bu kadar büyük olması iyi değilmiş klomenden kaynaklıdır kesin nerden çıktı karşıma nalet yumurtan büyükmüydü bu kadar
Anladm cnm hakkind Hayirlisi ins tutmustur.bende 3.asilamamda hamile kaldim ve suan evladim benimle cok sükür umarim sendede öyle olur

N Nana Ana cim.benim bat 30kasimdi. 18kasimda asilama olmustum ama malesef negatif miş. Doktorum tüp bebekten baska care kalmadi dedi. Mayis haziran gibi tüp bebek yapicam. Akil sagligim bozuldu.hicbirsey düsünemiyorum.aklim gece gündüz bebek işinde sürekli forumlarda birseyler arastiriyorum. Evde ne iş ne yemek yapamaz oldum..doktorum uzaklaş ve okumayi arastirmayi birak dedi. Oyüzden mayisa kadar kilo vermeye odaklanicam. Hazirandada tüp bebek denicem. Arada uğrar sizlerden gelen güzel haberlere bakarim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…