- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Bilmiyorum ilk defa yaşadım bunu çok açık pembeydi akıntıda vardı çok az peçeteye geldi sadece dahada gelmedi Bata 3 gün kaldı kasıklarıma bi yük bindi sanki bakalım lekelenmenin devamı olmazsa 1 kaç gün sonra test yaparım belkibiraz geç oldu ama yine de cevaplayim öğrenene kadar sürekli su içiyordum şimdi midem bulanıyor sanki sudan fazla içemiyorum o yüzden şimdi daha çok oluyor
ya adetten önce ya da tam adet zamanı oluyor diye biliyorum canım
İnsAllah canım ben kan verdim artışa bakmadan yapmıştım valabenim de çok hevesim vardı
Pazartesi kan tahlilimin sonucundan sonra eklerim canım ya ben de.İnsAllah canım ben kan verdim artışa bakmadan yapmıştım valabenim de çok hevesim vardı
hadi hayırlısı canım insAllah yerleşmedir adetin lekelenme olarak mi başlar böyle yoksa direk gelir miydiBilmiyorum ilk defa yaşadım bunu çok açık pembeydi akıntıda vardı çok az peçeteye geldi sadece dahada gelmedi Bata 3 gün kaldı kasıklarıma bi yük bindi sanki bakalım lekelenmenin devamı olmazsa 1 kaç gün sonra test yaparım belki
Hadi hayırlısıyla insAllah canımPazartesi kan tahlilimin sonucundan sonra eklerim canım ya ben de.
Direkt gelir koyu kırmızı olarak başka bi problemmi var acaba buda takıldı kafamahadi hayırlısı canım insAllah yerleşmedir adetin lekelenme olarak mi başlar böyle yoksa direk gelir miydi
Hadi hayırlısıyla insAllah canım
Canım uzun saatler aç kalmayın diye yazıyor internette. Az az sık sık yemek lazimmis.Bugün ikindi yarım simit yemiştim akşam canım istemedi yemedim bişey su an nasıl midem kazındı ya ama canım da bişey istemiyor zaten tuhaf mide ekşimesi var açlıktan bulanıyor gibi en iyisi uyuyayım
Canımcım benim sağ tüpüm tıkalı sol açık benim için sol yumurta önemli senin tüplerin açıksa daha yüksek şansın var sağ sol fark etmez sol yumurta sol tüpten sağ yumurta sağ tüpten geçermiş ama Nadiren sağ yumurta sol tüptende geçermiş yada tersi ama nadiren senin tüpler hatırladığım kadarıyla açıktı o yüzden sen daha şanslısınAa benimde soldaki yumurtam daha olgunlasmisti surekli de sol taraftan belirti oluyor
CanımsınA Antoryum123 canım testini gördüm kalpli gözler atacaktım ki umutlandirmamak adına atmadım insAllah iğne etkisi değildir canım 12. Çok erken değil ama genelde 14 gün diyorlar etkisine hatta doktora kalsan 17. Günü yapın test diyor benim 12 günü çok silik vardı sanırım ama sonradan çıkmıştı hani direk değil biraz bekleyince insAllah sağlıkla gelmiştir
kötü düşünme ya insAllah bebistendrdr canım ilaç vs kullanms mıydın sen bu ay antibiyotik vsDirekt gelir koyu kırmızı olarak başka bi problemmi var acaba buda takıldı kafama
biliyorum canım genelde öyle yaparım ama bugün canım istemedi şimdi de bu saatten sonra da yemem artık sütte yok olsa bı bardak onu içerdimCanım uzun saatler aç kalmayın diye yazıyor internette. Az az sık sık yemek lazimmis.
Yok canım ben bu ay ilaç kullandım o da olmamıştı ama diyorum ya benim çok sonra çıktı kuruma çizgisi gibiydi hani hiç pembelik yoktu senin ki insAllah bebistendr ki koyulaşma olursa insAllah öyledir varsa gün gün koyulasmasi gerekirCanımsınevet doktora kaldıysan dediğin gibi o kadar bekletiyorlar kuzum 12. Gün yaptığında o silik gördüğünde hamileymişsin ama değil mi canım
Yok hiç bişey kullanmadımkötü düşünme ya insAllah bebistendrdr canım ilaç vs kullanms mıydın sen bu ay antibiyotik vs
biliyorum canım genelde öyle yaparım ama bugün canım istemedi şimdi de bu saatten sonra da yemem artık sütte yok olsa bı bardak onu içerdim
Yok canım ben bu ay ilaç kullandım o da olmamıştı ama diyorum ya benim çok sonra çıktı kuruma çizgisi gibiydi hani hiç pembelik yoktu senin ki insAllah bebistendr ki koyulaşma olursa insAllah öyledir varsa gün gün koyulasmasi gerekir❣
Hmm inşallah canım benim yarında sabah yapcam nasip artıkkötü düşünme ya insAllah bebistendrdr canım ilaç vs kullanms mıydın sen bu ay antibiyotik vs
biliyorum canım genelde öyle yaparım ama bugün canım istemedi şimdi de bu saatten sonra da yemem artık sütte yok olsa bı bardak onu içerdim
Yok canım ben bu ay ilaç kullandım o da olmamıştı ama diyorum ya benim çok sonra çıktı kuruma çizgisi gibiydi hani hiç pembelik yoktu senin ki insAllah bebistendr ki koyulaşma olursa insAllah öyledir varsa gün gün koyulasmasi gerekir❣
hadi hayırlısı canım o zmnYok hiç bişey kullanmadım
Hmm inşallah canım benim yarında sabah yapcam nasip artık
Vala nasip işi bence canım ya araştırma araştırdıkça birşeyler çıkıyorKızlar benim yumurtam 27mm idi şimdi karşıma 25-30 arası yumurta çatlamaz kiste dönüşür diye yazı okudum bilgisi olan var mı iğnede çatlatmıyormuş amaaan yatsam iyi olcak artık sinir oldum oku oku
catlatma ignesi catlatir yumurtani,doktorun igne önerdiyse vurdur istersen.ben daha önce 2 Ay kullandim catlatma ignesi,Sorun olmadi,kisteye dönüsmediKızlar benim yumurtam 27mm idi şimdi karşıma 25-30 arası yumurta çatlamaz kiste dönüşür diye yazı okudum bilgisi olan var mı iğnede çatlatmıyormuş amaaan yatsam iyi olcak artık sinir oldum oku oku
Canım bu 3. Aşılama zaten 3. İğnem bu kadar büyük olması iyi değilmiş klomenden kaynaklıdır kesin nerden çıktı karşıma naletcatlatma ignesi catlatir yumurtani,doktorun igne önerdiyse vurdur istersen.ben daha önce 2 Ay kullandim catlatma ignesi,Sorun olmadi,kisteye dönüsmedi
Kiyamm yaaa cok ii anliorm. Ben de cok aciiim diye sizlandim. Cok kotuO benim işteeeee şu anki halim akşam yemeği yiyemedim az önce zorla yoğurt yedim süt içtimaçımmmmm
Çok haklısın balımhadi hayırlısı canım o zmn
merakla bekliyorum Rabbim nasip etmiştir insAllah
Vala nasip işi bence canım ya araştırma araştırdıkça birşeyler çıkıyor
Anladm cnm hakkind Hayirlisi ins tutmustur.bende 3.asilamamda hamile kaldim ve suan evladim benimle cok sükürCanım bu 3. Aşılama zaten 3. İğnem bu kadar büyük olması iyi değilmiş klomenden kaynaklıdır kesin nerden çıktı karşıma naletyumurtan büyükmüydü bu kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?