- 17 Temmuz 2019
- 1.089
- 1.483
- 48
- 33
Ya hayirlisi olsun ne diyelim kuzu vallaha ya artik doyecek soz de yok nasipKızlar maalesef erken gebelik testi yaptım negatif dünkü iğnenin etkisiymiş hayırlısı olsun
hakkında hayırlısı olsun canım başka şeylerle meşgul olmak iyi gelir insAllah dağıtırsn kafanı biraz canım dualarım seninleN Nana Ana cim.benim bat 30kasimdi. 18kasimda asilama olmustum ama malesef negatif miş. Doktorum tüp bebekten baska care kalmadi dedi. Mayis haziran gibi tüp bebek yapicam. Akil sagligim bozuldu.hicbirsey düsünemiyorum.aklim gece gündüz bebek işinde sürekli forumlarda birseyler arastiriyorum. Evde ne iş ne yemek yapamaz oldum..doktorum uzaklaş ve okumayi arastirmayi birak dedi. Oyüzden mayisa kadar kilo vermeye odaklanicam. Hazirandada tüp bebek denicem. Arada uğrar sizlerden gelen güzel haberlere bakarim.
yaa hayırlısı olsun canım insAllah yeniden koyulaşırKızlar maalesef erken gebelik testi yaptım negatif dünkü iğnenin etkisiymiş hayırlısı olsun
Ay valla ya bende sabahın kötü acıkmaktan uyuyamadım kalktım süt içtimBugün ikindi yarım simit yemiştim akşam canım istemedi yemedim bişey su an nasıl midem kazındı ya ama canım da bişey istemiyor zaten tuhaf mide ekşimesi var açlıktan bulanıyor gibi en iyisi uyuyayım
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bencede çok kafaya takmışsın sen hayırlısını dile akılına bırak kafanı rahatlat belki o sürede de olur önce stresten uzak due benceN Nana Ana cim.benim bat 30kasimdi. 18kasimda asilama olmustum ama malesef negatif miş. Doktorum tüp bebekten baska care kalmadi dedi. Mayis haziran gibi tüp bebek yapicam. Akil sagligim bozuldu.hicbirsey düsünemiyorum.aklim gece gündüz bebek işinde sürekli forumlarda birseyler arastiriyorum. Evde ne iş ne yemek yapamaz oldum..doktorum uzaklaş ve okumayi arastirmayi birak dedi. Oyüzden mayisa kadar kilo vermeye odaklanicam. Hazirandada tüp bebek denicem. Arada uğrar sizlerden gelen güzel haberlere bakarim.
Ay valla ya bende sabahın kötü acıkmaktan uyuyamadım kalktım süt içtim
Canım biraz uzaklaş hakkaten kafanı dağıt, kilo vermen de iyi olur kendine zaman vermiş olursun o süre içinde stres yapmayınca nasip olur inşN Nana Ana cim.benim bat 30kasimdi. 18kasimda asilama olmustum ama malesef negatif miş. Doktorum tüp bebekten baska care kalmadi dedi. Mayis haziran gibi tüp bebek yapicam. Akil sagligim bozuldu.hicbirsey düsünemiyorum.aklim gece gündüz bebek işinde sürekli forumlarda birseyler arastiriyorum. Evde ne iş ne yemek yapamaz oldum..doktorum uzaklaş ve okumayi arastirmayi birak dedi. Oyüzden mayisa kadar kilo vermeye odaklanicam. Hazirandada tüp bebek denicem. Arada uğrar sizlerden gelen güzel haberlere bakarim.
Ya hayırlısı olsun seni merak ettiğim için baktım ama umduğumu bulamadımKızlar maalesef erken gebelik testi yaptım negatif dünkü iğnenin etkisiymiş hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun canım yinede bekle biraz daha testler yanıltıcı olabiliyor bazenKızlar maalesef erken gebelik testi yaptım negatif dünkü iğnenin etkisiymiş hayırlısı olsun
Aynen tartıl bakalım kaç kiloyla hamile kaldınAfiyet olsun benim hiç ağzımın tadı da yok ya yediklerimden zevk almıyorum resmen hayırlısı olsun bı tartılayim bklm bı açlıkla kaç çıkacam
Wuuuu ben kilolu hamile kaldım ya 84 tü ilk öğrendiğimde testi yaptgmda yani demin tartldm 83.5 çıktmAynen tartıl bakalım kaç kiloyla hamile kaldınben 55tim bakalım kaçla bitircez
Anladım canım birşey olmaz sende hamur tatlı gibi şeyleri az ye sebze falan ye sağlıklı seyler daha iyi hissedersinWuuuu ben kilolu hamile kaldım ya 84 tü ilk öğrendiğimde testi yaptgmda yani demin tartldm 83.5 çıktmkızımda çok geç çıkmıştı göbeğim su an hafif çıktı nedense ya pantalonumuz düğmesini akşam kapatmadan mesela baya bol geliyordu kendimi çok sis hissediyorum adet olamayınca snrm
Aynen cnm insAllah öyle olur evet ya snrm öyle oluyormuş ondan snrmAnladım canım birşey olmaz sende hamur tatlı gibi şeyleri az ye sebze falan ye sağlıklı seyler daha iyi hissedersinya ikinci bebeği olanların daha çabuk karnı çıkıyormus ben öyle okudum seninde ondandır bence
Kız ben de sıcaktan uyuyamıyorum gece, çok sıcak oluyorum ve çok terliyorum.Ay valla ya bende sabahın kötü acıkmaktan uyuyamadım kalktım süt içtim
Evet ultrasondan gördüm zaten hep sağ taraftan ağrılarım oluyodu sol boşNerden anladın orda oldugunu ya ultrasondan mı
Of ya inşallah olmazsın canım gerçekten çok fenaymış bu normal bulantılardan da farklıBeni de bugün araba tuttu normalde hiç bulantı olmazdı yolda ama sürekli ağzıma birşeyler attım aç kalınca daha çok bulanır kraker ceviz filan atıştır çünkü gerçekten uzun sürüyor kızımda çok çektim bulantıdan inş öyle olmam bu sefer
Fatmişimm evet ekmek zeytin süt kraker yoğurt ancak bunları yiyorum dün hiçbir şey yemedimKiyamm yaaa cok ii anliorm. Ben de cok aciiim diye sizlandim. Cok kotuzeytin ekmek ye ya da salatlk domates dogra tuzla ye mideni tutsun
Koku hassasiyeti de olacak birkaç hafta içinde, normal bir hassasiyet değil ileri dereceOf ya inşallah olmazsın canım gerçekten çok fenaymış bu normal bulantılardan da farklı
Aynen canımmAynen cnm insAllah öyle olur evet ya snrm öyle oluyormuş ondan snrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?