Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hakkında hayırlısı olsun canım başka şeylerle meşgul olmak iyi gelir insAllah dağıtırsn kafanı biraz canım dualarım seninle
Kızlar maalesef erken gebelik testi yaptım negatif dünkü iğnenin etkisiymiş hayırlısı olsun
yaa hayırlısı olsun canım insAllah yeniden koyulaşır

Bugün ikindi yarım simit yemiştim akşam canım istemedi yemedim bişey su an nasıl midem kazındı ya ama canım da bişey istemiyor zaten tuhaf mide ekşimesi var açlıktan bulanıyor gibi en iyisi uyuyayım
Ay valla ya bende sabahın kötü acıkmaktan uyuyamadım kalktım süt içtim

Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bencede çok kafaya takmışsın sen hayırlısını dile akılına bırak kafanı rahatlat belki o sürede de olur önce stresten uzak due bence

Canım biraz uzaklaş hakkaten kafanı dağıt, kilo vermen de iyi olur kendine zaman vermiş olursun o süre içinde stres yapmayınca nasip olur inş

Kızlar maalesef erken gebelik testi yaptım negatif dünkü iğnenin etkisiymiş hayırlısı olsun
Ya hayırlısı olsun seni merak ettiğim için baktım ama umduğumu bulamadım biz de heveslendirdik hakkını helal et, hayırlı zamanda olur inş

Aynen tartıl bakalım kaç kiloyla hamile kaldın ben 55tim bakalım kaçla bitircez
Wuuuu ben kilolu hamile kaldım ya 84 tü ilk öğrendiğimde testi yaptgmda yani demin tartldm 83.5 çıktm kızımda çok geç çıkmıştı göbeğim su an hafif çıktı nedense ya pantalonumuz düğmesini akşam kapatmadan mesela baya bol geliyordu kendimi çok sis hissediyorum adet olamayınca snrm

Anladım canım birşey olmaz sende hamur tatlı gibi şeyleri az ye sebze falan ye sağlıklı seyler daha iyi hissedersin ya ikinci bebeği olanların daha çabuk karnı çıkıyormus ben öyle okudum seninde ondandır bence

Aynen cnm insAllah öyle olur evet ya snrm öyle oluyormuş ondan snrm

Of ya inşallah olmazsın canım gerçekten çok fenaymış bu normal bulantılardan da farklı

Of ya inşallah olmazsın canım gerçekten çok fenaymış bu normal bulantılardan da farklı
Koku hassasiyeti de olacak birkaç hafta içinde, normal bir hassasiyet değil ileri derece insanlar bile kokuyor yani hatta, olabildiğince rahat geçirelim inş yiyebildiğimiz kadar yiyelim son aylarda insan doymuyor bu sefer, değişik zamanlar bekliyor bizi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…