Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O aklimda evet siparis vericem onu iki gune adet olurum zaten belim kpuyor

Bu hangi macun canım bana da söyler misin?

Evet kuzum konu aç doktor araştır rahim filmi çekil ama asla pes etme hadi bakiyim güzellik

cansınız cicegimsiniz iyiki varsınız meleklerim

Ah bitanem ne diyeceğimi bilmiyorum şuan ki psikolojimle destek olamcam sanırım aynı dertten müzdaribiz ya canım 3 yıl evlilik şartı ve iğneli 2 aşılama ile rapor çıkıyor tüp bebek için hani beklersen bi bakmışsın bekleyene kadar olmuş

Amin insallah canım allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu doktorları tek bir doktorla kalmam ben zaten bir yılma bıkkınlık sürecinden geciyorum arastırmaya gitmek benimde aklımda su psikolojiden hele bir cıkayım cok is yapacam insallah coksagol balam

Biraz zor ya beklemek beklersem yumurtalarim icin zaman kaybi olur

Ne oldu nanacım hepimiz hamileyiz bi sen mi kaldında böyle konuşuyorsun tamam bi müddet uzak kal rahatla ama devretmekte neymiş birine mi alındın kuzum öyle deme olumlu olumsuz en azından burda birşeyler paylaşıp umut oluyoruz arada bi kayboluyoruz toplanıp geri geliyoruz bak Peygamber efendimiz (s.a.v) mümin yaş ekin gibidir eğilir bükülür rüzgarda ama yine doğrulur sabırlı olacağız btanem

Canım doktorlar allahın önüne geçemez ki neden umutsuzluga kapılıyorsun bence olumsuz duyguları at bir kenara çözüm yolları ara
Gidemeyecem galiba benim gibi cok insan var burada haksızlık olacak allah yardımcımız olsun insallah

Evet kuzum cok etkilendim ama artık kalkıp silkelenme vakti cok haklısın tek doktorla kalmayacam insallah cok sagol balam

Kim bilir kimleri bebegiyle gönderecez bu topikten daha belki arada bizde kaynarız canım allah kerim

Allah razı olsun balam
Walla kiz bnle deneyen herkez hamile oldu yada dogurdu bi bn kaldim bizim hatamiz cok takmamiz kuzenim dioki kardesin umursamaz sen kadar duskun degil bebelere onun pat pat oluo senin kalbin temiz cok duskunsun ya iste rabbim seni sinio hayat ne acimasiz dio nasip iste bizde en buyuk hayallerle sinanioruz ev aldik ona bile sewinemedim komik aslinda 2 hayalim vardi biri ew biri bebek hep bebek once olur diodum olmadi olmasin biz saglikli olalim dua edelim olur birgun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…