- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
O aklimda evet siparis vericem onu iki gune adet olurum zaten belim kpuyorL Loriklorik ya kuzum sen böyle konuşunca bak herkeste üzülüyo valla gönülden dua ettim Rabbim şu kızın yüzünü güldür diye bide şu dediğim macunu bi denesen ha kuzum amh yi yükseltiyormuş denemekten bişey çıkmaz bitkisel sonuçta adetin gelmeden sipariş versen iyi olur aslında adetle başlanıyor
Bencede vermelisiin bende adetim başladığı gibi vermeyi düşünüyorum elimde birazcık var onu kullanıcam gelene kadarO aklimda evet siparis vericem onu iki gune adet olurum zaten belim kpuyor
Kapanmis galiba o sayfasiBencede vermelisiin bende adetim başladığı gibi vermeyi düşünüyorum elimde birazcık var onu kullanıcam gelene kadar
Bu hangi macun canım bana da söyler misin?L Loriklorik ya kuzum sen böyle konuşunca bak herkeste üzülüyo valla gönülden dua ettim Rabbim şu kızın yüzünü güldür diye bide şu dediğim macunu bi denesen ha kuzum amh yi yükseltiyormuş denemekten bişey çıkmaz bitkisel sonuçta adetin gelmeden sipariş versen iyi olur aslında adetle başlanıyor
Canını yerim sensin burayı acan bize umut olan birine mi kızdın grupta ben anlamadım zaten cok aktif olup takip edemiyorum ben. Sen kimseye aldırma. Klavye başında konuşan cok burda eger oyle biri ise boşverrr. Yoksa da canını sıkma. Ha dersen ki girmicem artık tamam anlarım. Ama başka türlü gidemezsin efendim. Nokta
Evet kuzum konu aç doktor araştır rahim filmi çekil ama asla pes etme hadi bakiyim güzellik
Ah bitanem ne diyeceğimi bilmiyorum şuan ki psikolojimle destek olamcam sanırım aynı dertten müzdaribiz ya canım 3 yıl evlilik şartı ve iğneli 2 aşılama ile rapor çıkıyor tüp bebek için hani beklersen bi bakmışsın bekleyene kadar olmuşSonuc 1. 37
Amin insallah canım allah nasıl biliyorsa öyle yapsın bu doktorları tek bir doktorla kalmam ben zaten bir yılma bıkkınlık sürecinden geciyorum arastırmaya gitmek benimde aklımda su psikolojiden hele bir cıkayım cok is yapacam insallahYa bana da pco dediler bir sürü tantana yaptılar. Gecen sene tam bu zamanlar rahim filmi falan cekildim. Profesör gördü beni kanuni ye gittim. Kızım kafanı yorma 1 seneye kalmaz olur dedi. Ve üzerinden 1 sene gecti oldu şükür. Hamile oldugumu ogrendim aydan once ki ay doktorun biri yok yapışıklık var yok yumurtalar catlamıo senin igneylede çatlamıo tüp bebek yaptır ugraşma demesi hele. O gun oyle bir sinirle cıktım aglaya aglaya gittim eve daha yüzünüze bakmam dedim. Bu hastaneye adım atmam dedim ama diger aya yine geldim ve bebek haberiyle cıktım gerci hoş iki hafta boyunca yok boştur yok kimyasaldır tantanası yaptılar ama. Tek doktorla sınırlı kalma. Daha sen bişey yapmadın bildigim kadarıyla. Ben son zamanlar klomen falan da kullanmıştım artık tedaviye başlamıştık. Kendine ferahlık ver ama boyle olmaz insanların rahmi ters oluyo yamuk oluyo ama doguruolar gayet guzel. Şu an hamile olmasam bile aynı konuşmayı yapardım. Sende git bir araştırma hastanesine araştırsınlar herşeyi benim incigine cincigine baktılar hematoloji ye bile yolladılar düşün çikolata kistim vardı doktor demesin mi kanser olabilir Allah ım dedim neler yaşıyorum ne umutla geldim ne diolar bana. Süreç zor. Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah hepimizi.
Biraz zor ya beklemek beklersem yumurtalarim icin zaman kaybi olurAh bitanem ne diyeceğimi bilmiyorum şuan ki psikolojimle destek olamcam sanırım aynı dertten müzdaribiz ya canım 3 yıl evlilik şartı ve iğneli 2 aşılama ile rapor çıkıyor tüp bebek için hani beklersen bi bakmışsın bekleyene kadar olmuş
Kim bilir kimleri bebegiyle gönderecez bu topikten dahaBnada bnada civi caktik nanacim biz
Allah razı olsun balamUzulduk ama pes etmenden ve gitmenden yoksa daima destekciniminsalllahhhh
Ne oldu nanacım hepimiz hamileyiz bi sen mi kaldında böyle konuşuyorsun tamam bi müddet uzak kal rahatla ama devretmekte neymiş birine mi alındın kuzum öyle deme olumlu olumsuz en azından burda birşeyler paylaşıp umut oluyoruz arada bi kayboluyoruz toplanıp geri geliyoruz bak Peygamber efendimiz (s.a.v) mümin yaş ekin gibidir eğilir bükülür rüzgarda ama yine doğrulur sabırlı olacağız btanemhanımlar merhaba
agustos ayında güzel umutlarla actıgım bu topigi devretmek istiyorum.
topik baskanı olmasını istediginiz birisi varsa yada ben bu isin üstesinden gelirim diyeniniz varsa lütfen aranızda karar verin
Hesap bilgilerimi özelden kendisiyle paylasıp ayrılacagım
Devraldıgında isim ve sifreyi istedigi gibi güncelleyebilir yeni baskanınız
güven duyulmayan birisi olarak aranızda kalmak istemiyorum.
Rabbim hepinizi gönlünüzdeki evladınıza kavustursun insallah dilerim
Evet kuzum öyle yada böyle bebeklerimiz gelecekte işte ne zaman anlıyorum seni ne deyim kiBiraz zor ya beklemek beklersem yumurtalarim icin zaman kaybi olur
Dogru söylüyorsun cicegim cok sagol insallah sende bende bekleyen herkeslerde mutlu ayrılır bu topiktenO yüzden biraz rahatlamaya çalış sal kendini herşey olucağına varır o güzel canını sıkma
C life macun siparis vericem simdi adet olur olmaz başlıycamEvet kuzum öyle yada böyle bebeklerimiz gelecekte işte ne zaman anlıyorum seni ne deyim ki
Gidemeyecem galiba benim gibi cok insan var burada haksızlık olacak allah yardımcımız olsun insallahCanım doktorlar allahın önüne geçemez ki neden umutsuzluga kapılıyorsun bence olumsuz duyguları at bir kenara çözüm yolları ara❤
Evet kuzum cok etkilendim ama artık kalkıp silkelenme vakti cok haklısın tek doktorla kalmayacam insallah cok sagol balamnana ne demek oluyor kız bukim güvenmiyor sana anlamadım kafanı dinle diye gitmeni hakli bulduk ama sen bu topiğin başkanisin senden başkası yapamaz doktor konusunda hepimiz aynı şeyi söylüyoruz insan Rabbim ol dedi mi hiç bişey engel değil kolay da değil biliyorum duydukların üzüyor ama teslim olma Rabbim nasip etmeyeceği seyi hayal ettirmezmis senin mercimek biraz daha nazlı burdaki herkesten ama gelecek insAllah
başka doktora git lütfen eğer öyleyse de vardır illaki bı çözümü Rabbim dermansız dert vermesin
hadi hayırlı haberlerle dönersin insAllah canım nerede vereceksin kan
Ne zaman çıkacak sonuç canım güzelce artmıştır insAllah
Birde onu dene bakalım belki vesile olurC life macun siparis vericem simdi adet olur olmaz başlıycam
Walla kiz bnle deneyen herkez hamile oldu yada dogurdu bi bn kaldim bizim hatamiz cok takmamiz kuzenim dioki kardesin umursamaz sen kadar duskun degil bebelere onun pat pat oluo senin kalbin temiz cok duskunsun ya iste rabbim seni sinio hayat ne acimasiz dio nasip iste bizde en buyuk hayallerle sinanioruz ev aldik ona bile sewinemedim komik aslinda 2 hayalim vardi biri ew biri bebek hep bebek once olur diodum olmadi olmasin biz saglikli olalim dua edelim olur birgunKim bilir kimleri bebegiyle gönderecez bu topikten dahabelki arada bizde kaynarız canım allah kerim
Allah razı olsun balam
Ha şöyle, ara vermek yok :)C life macun siparis vericem simdi adet olur olmaz başlıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?