Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umutsuz olma hiç belli olmaz. Benim bir tanıdığımız ilk çocuk tüple oldu sonra nasılsa olmuyor diye korunmamıslar ve hamile kalmıs hemde üçüz doğal yoldan imkansız diye birşey yok allah istesin yeter
Benim hic boyle bir hikayem olmiycak

L Loriklorik bitanem biraz sakinleşmeye ihtiyacın var, şuan çok taze ve değerin artacağını düşünmüyorsun hiç, tamam öyle olsun diyelim. Vaz mı geçeceğiz, pes mi edeceğiz, Rahman'dan umudu mu keseceğiz? Genceciksin kuzum en kıymetli senelerdesin ben o yaşta evli değildim yalnız başıma okul ev arasında gittim geldim kitaplara sığındım. Tüm arkadaşlarım arasında yalnız olan bir tek bendim. Asla karşıma beni anlayacak sevecek birinin çıkacağını düşünmedim. Geç oldu ama Rabbim bana mükemmel bir eş nasip etti. Hergün şükrediyorum Rabbime geç oldu çok bekledim çok ağladım ama en güzelini nasip etti diye.
Şimdi bazen müthiş tökezliyorum evet, bazen geceler boyu uyuyamıyorum, bazen işe gözlerim şiş gidiyorum, daha bu sabah bir çocuk sesine katıla katıla ağladım.
Sonra aklıma eski günler geliyor nasıl ki yarimi gönderdi Rabbim evladımı da gönderecek diyorum...
Rabbim evlat hasretiyle yanan tüm yüreklere sabır versin...

Ammmiinn ammiiinnnnn insalllaahhhhhh ... beklemek aci verici

Allah onu da aratmasın bebeğim gelse ayrı dert gelmese ayrı
Bunada sükür balam agrım cogaldı uzanıyorum gögüslerim regl dönemlerimdede acıyormus demekki
hormon tahlillerimi yenilemeyi düsünüyorum 3.günüme randevu gözükmüyor adet 4.gününe randevu var alsam olurmu acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…