Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Batlarını yazdırmak isteyen ciceklerim beni etiketleyin alıntı yapın vs

Baldanhatun canım senin durumun ne?

Ben bat veremiyorum çnkü enfeksiyon kapmışm ilişki yasak
Teeee martta regl olana kadar bekleyecem
Bir aydır eşim ben tedavi derken saldık bu ayı doktor amca öyle diyor

N Nana Ana ben o kırmızıları yok edecem inşallah hıh

L Loriklorik kuzum görüştünmü doktorla yada hemşire ile.. Belkide kızlarn dediği gibi yükselir
Şuan olay taze üzgünsün seni anlıyorum, şuan sanki hiç anne olamayacaksn gibi hissediyorsn belkide bilemiyorum ama hepimiz anne olacaz ve inanmaktan vazgeçmiyecez

Ben bugün oturdum hesap yaptım 8 aydır doktor ve ilaçlarla harcadığımız para be şimdiki 3 aylık tedavi için oşan paralarıda ekliyorum 10 bin yapıyor :)
Tüp bebek parası... Ama kısmet böyleymiş.. 3 ay snrası meçhul.. Bizimde sınavımız buymuş

Yarin doktoruma gorusucem bugun haftasonu. Biraz daha iyiyim simdilik napalim kaderimize razi olalim

Tamam cicegim tedavini ol öyle bat verirsin
Ne enfeksiyonu kapmıssın?

Biz kırmızıları yok edemedik sen edebilirsin insallah kuzummmm

Demekki neymis...
Belirtiler hikayeymis...
Rüyalarda uzak vadedeymis...
Hayırlısı böyle imis...

Hosgeldin kırmızı
hayırlısı kuzum ya vardır bunda da bı hayır
Canım sağlık ocağında da verebilirsin hormon tahlili ertesi günü tahlil sonuçlarıni alirsin 4. Günü de randevu al doktora muayene eder canım bence sen bilirsin

Bakacaklar işte bebeğim.
Bir dahakine öyle olmasn diye
Mesela benim eşimin doktoru dedi tüo bebek nereye gitseniz yaparız derler ama tedavi şart düzeltmeden sakın yaptırmayın dedi
Duzelmeden yapılmaz zaten spermler onemli sonucta dollenmesi için . Bakalim yarina

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…