Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sagol canım insallah vardır bir hayır
saglık ocagında bazı hormon testlerini yapmıyor cicegim oyüzden hastaneye gitmek istiyordum adet 2.veya 4.güne alsam olmazmı randevuyu

Sagol canım insallah vardır bir hayır
saglık ocagında bazı hormon testlerini yapmıyor cicegim oyüzden hastaneye gitmek istiyordum adet 2.veya 4.güne alsam olmazmı randevuyu
Hım anladım canım 4. Gün de hala yoğun adet görüyor musun eğer azalıyorsa 2. Günü git bence

Olur balım doktor sonuçları değerlendirirken ona göre bakar. Benim ilk tahlil öyle olmuştu.
Benim de göğüsler feci ağrıyor maalesef, prolaktin normal çıkıyor ama anlamadım. Üniv hastanesinde tahlil yapmak istiyorum ben de

O zmn yarına daha iyi sanki cnm hadi hayırlısı
Arastırmadaki doktorumun randevuları dolmus
Ögleden sonra var onada gidersem kan veremeyecem
Nasıl yapsam hanımlar

Sağlık ocagı her hormon testini yapmıyprmus canım bizim burası yapmıyor

Arastırmadaki doktorumun randevuları dolmus
Ögleden sonra var onada gidersem kan veremeyecem
Nasıl yapsam hanımlar
Niye kan veremiyorsun ki kuzum anlamadım. Doktorun kapısını çal sekretere anlat en azından sadece tahlil yazsın muayene etmese de olur ya da çok erken gidip sıra alcan ya da başka doktora randevu al bi seferlik

Yok canım bakıyorlar prolaktin progesteron lh fsh tsh e2 bunlara hep bakıyorlar dediğim gibi amh bakılmıyor sadece ama her sağlık ocağı farklıdır belki ben hep sağlık ocağında yaptırmıştım

Bizim sağlık ocağında sadece kan testi yapıyolar. Ben yaptırmak istemiştim tsh falan, hiç birini yapmıyolardı. Her sağlık ocağı aynı olmuyor, çok saçma.

Yok canım bakıyorlar prolaktin progesteron lh fsh tsh e2 bunlara hep bakıyorlar dediğim gibi amh bakılmıyor sadece ama her sağlık ocağı farklıdır belki ben hep sağlık ocağında yaptırmıştım
Tah bakıyorlar ama ben bir kere sordum yapmıyoruz dedi bana doktorum her doktor farklı der belki bilemiyorum canım

Bizim sağlık ocağında sadece kan testi yapıyolar. Ben yaptırmak istemiştim tsh falan, hiç birini yapmıyolardı. Her sağlık ocağı aynı olmuyor, çok saçma.
Tah bakıyorlar ama ben bir kere sordum yapmıyoruz dedi bana doktorum her doktor farklı der belki bilemiyorum canım
Değişiyor demek ki kızlar aslında yapsalar ne iyi ya hayırlısı bklm ,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…