Sagol canım insallah vardır bir hayırhayırlısı kuzum ya vardır bunda da bı hayır
Canım sağlık ocağında da verebilirsin hormon tahlili ertesi günü tahlil sonuçlarıni alirsin 4. Günü de randevu al doktora muayene eder canım bence sen bilirsin
Anladım balam insallah kurtulursun sendeKuzum eşimde sperm enfeksiyonu varmş
Bama bulaşmş
Vajinal enfeksiyon o kurtulfu ben başladım
Hım anladım canım 4. Gün de hala yoğun adet görüyor musun eğer azalıyorsa 2. Günü git benceSagol canım insallah vardır bir hayır
saglık ocagında bazı hormon testlerini yapmıyor cicegim oyüzden hastaneye gitmek istiyordum adet 2.veya 4.güne alsam olmazmı randevuyu
İnşallah anacuğumAnladım balam insallah kurtulursun sende
3.gün kesiliyor zaten balam sonrası lekelenme olarak geliyor ozaman ben dolmadıysa yarına randevu alayımHım anladım canım 4. Gün de hala yoğun adet görüyor musun eğer azalıyorsa 2. Günü git bence
Olur balım doktor sonuçları değerlendirirken ona göre bakar. Benim ilk tahlil öyle olmuştu.Bunada sükür balam agrım cogaldı uzanıyorum gögüslerim regl dönemlerimdede acıyormus demekki☹
hormon tahlillerimi yenilemeyi düsünüyorum 3.günüme randevu gözükmüyor adet 4.gününe randevu var alsam olurmu acaba?
O zmn yarına daha iyi sanki cnm hadi hayırlısı3.gün kesiliyor zaten balam sonrası lekelenme olarak geliyor ozaman ben dolmadıysa yarına randevu alayım
Olur balım doktor sonuçları değerlendirirken ona göre bakar. Benim ilk tahlil öyle olmuştu.
Benim de göğüsler feci ağrıyor maalesef, prolaktin normal çıkıyor ama anlamadım. Üniv hastanesinde tahlil yapmak istiyorum ben de
Arastırmadaki doktorumun randevuları dolmusO zmn yarına daha iyi sanki cnm hadi hayırlısı
Hımmmm bilemedm ki canımArastırmadaki doktorumun randevuları dolmus
Ögleden sonra var onada gidersem kan veremeyecem
Nasıl yapsam hanımlar
Tabikide kabul etti etmeyip napcakİnsallah canım hayırlısı olsunda...
O pesin pesin kabul etmis ona müstehak ozaman
Sağlık ocagı her hormon testini yapmıyprmus canım bizim burası yapmıyorhayırlısı kuzum ya vardır bunda da bı hayır
Canım sağlık ocağında da verebilirsin hormon tahlili ertesi günü tahlil sonuçlarıni alirsin 4. Günü de randevu al doktora muayene eder canım bence sen bilirsin
2.günü gitsen bişey olmaz bence canımSagol canım insallah vardır bir hayır
saglık ocagında bazı hormon testlerini yapmıyor cicegim oyüzden hastaneye gitmek istiyordum adet 2.veya 4.güne alsam olmazmı randevuyu
Amh dışında hepsini yapıyor sanki ben kaç kez yaptırdım ama farklı şeyler varsa bilmiyorum canımSağlık ocagı her hormon testini yapmıyprmus canım bizim burası yapmıyor
Niye kan veremiyorsun ki kuzum anlamadım. Doktorun kapısını çal sekretere anlat en azından sadece tahlil yazsın muayene etmese de olur ya da çok erken gidip sıra alcan ya da başka doktora randevu al bi seferlikArastırmadaki doktorumun randevuları dolmus
Ögleden sonra var onada gidersem kan veremeyecem
Nasıl yapsam hanımlar
Prolaktine falan da bakmıyolarmıs bana öyle demişlerdiAmh dışında hepsini yapıyor sanki ben kaç kez yaptırdım ama farklı şeyler varsa bilmiyorum canım
beni de eklermisin 6 martBatlarını yazdırmak isteyen ciceklerim beni etiketleyin alıntı yapın vs
@Baldanhatun canım senin durumun ne?
Yok canım bakıyorlar prolaktin progesteron lh fsh tsh e2 bunlara hep bakıyorlar dediğim gibi amh bakılmıyor sadece ama her sağlık ocağı farklıdır belki ben hep sağlık ocağında yaptırmıştımProlaktine falan da bakmıyolarmıs bana öyle demişlerdi
Yok canım bakıyorlar prolaktin progesteron lh fsh tsh e2 bunlara hep bakıyorlar dediğim gibi amh bakılmıyor sadece ama her sağlık ocağı farklıdır belki ben hep sağlık ocağında yaptırmıştım
Tah bakıyorlar ama ben bir kere sordum yapmıyoruz dedi bana doktorum her doktor farklı der belki bilemiyorum canımYok canım bakıyorlar prolaktin progesteron lh fsh tsh e2 bunlara hep bakıyorlar dediğim gibi amh bakılmıyor sadece ama her sağlık ocağı farklıdır belki ben hep sağlık ocağında yaptırmıştım
Bizim sağlık ocağında sadece kan testi yapıyolar. Ben yaptırmak istemiştim tsh falan, hiç birini yapmıyolardı. Her sağlık ocağı aynı olmuyor, çok saçma.
Değişiyor demek ki kızlar aslında yapsalar ne iyi ya hayırlısı bklm ,Tah bakıyorlar ama ben bir kere sordum yapmıyoruz dedi bana doktorum her doktor farklı der belki bilemiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?