Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2.günü gitsen bişey olmaz bence canım
Niye kan veremiyorsun ki kuzum anlamadım. Doktorun kapısını çal sekretere anlat en azından sadece tahlil yazsın muayene etmese de olur ya da çok erken gidip sıra alcan ya da başka doktora randevu al bi seferlik

ögleden sonra randevu vardı ona aldım kan ögleden önce veriliyor regl bitis günüme denk geldi randevum kan veremesemde ultrasonla bir baktırayım dedim artık pko varmı yokmu ona baksın en azından

Prolaktine falan da bakmıyolarmıs bana öyle demişlerdi
Yok canım bakıyorlar prolaktin progesteron lh fsh tsh e2 bunlara hep bakıyorlar dediğim gibi amh bakılmıyor sadece ama her sağlık ocağı farklıdır belki ben hep sağlık ocağında yaptırmıştım
Bizim sağlık ocağında sadece kan testi yapıyolar. Ben yaptırmak istemiştim tsh falan, hiç birini yapmıyolardı. Her sağlık ocağı aynı olmuyor, çok saçma.
Ciceklerim saglık ocaklarının standartları heryerde aynıdır hormon testlerini istediginizde bircogunu yaparlar ki ben yakın zamanda yaptırmıstım hatırlarsanız sadece amh testi yoktu birtek onu yapmıyor olabilirler

ögleden sonra randevu vardı ona aldım kan ögleden önce veriliyor regl bitis günüme denk geldi randevum kan veremesemde ultrasonla bir baktırayım dedim artık pko varmı yokmu ona baksın en azından
İyi olmuş canım aynen bakılsın yoktur insAllah ama varsa biliyorsun engel değil

İyi olmuş canım aynen bakılsın yoktur insAllah ama varsa biliyorsun engel değil
Biliyorum kuzum ama sikayet edecem bu gidecegim doktora o daha önce gittigim doktoru kısırsın dedi sen bana diyecem pkon var kısırsın dedi diyecem
Bu arastırma hastanesine kackere gittim bana cok güzel sonucların demislerdi fark olmusmu bir sene icinde birdaha kontrol ettirecem

ovulasion testleri bi türlüü koyu çizgi olmuyor hiç denk gelmedi oyüzden de bu düşünceye geldim ve yumurtlamadan da adet görülüyomu
Adet görüyorsan yumurtluyorsundur herhalde canım sıvı alımına dikkat ediyormusun? Bir saat almıyorsan iki saat almamaya basla birde böyle dene adet sonunda yada adet basındada yum oluyordur adet bitmeden baslarsın birdahaki ovulasyon testlerine

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…