Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cokta önemli degil kuzum gittigimde sorarım zaten reglin besinci günündeyim hormon testlerini yaptırabilirmiyim diye illa ücüncü günü derse sonraki ay yine giderim
Anladım canım ama en azından şöyle yap ben normal adet dısında doktor muanesine gitmiştim sonra bana adetinin 3.günü gel demişti kan testi için bana bir kağıt imzalamıstı o kapıtla adetimin 3.günü direkt gidip kan vermiştim randevusuz bence öyle yap

Evet balam bende öyle yaptırıyorum kan testlerimi unutmam insallahta sorup alırım o kagıdı

Yani adet olunuyorsa yumurtalamada oluyo mudur doğrumu anlıyorum ovu testdende gına geldi ya Hergün Hergün uuff

Ne zamandır istiyorsun bebek bize biraz kendinden bahset
evlendiğimden beri canım 3 yıl oldu başından beri hep istedik ama olmadı en somunda böyle olmıycak demekki bi sorun var ki olmuyı dedik gitmediğimiz yer kalmadı hep sorun yok diyorlardı ama morfolojiyi doktorlar önemsemiyor bence en önemli faktör o aşılamaya karar verdik amerikan hastanesinde oldum ama ümidim yok pek morfoloji den dolayı allah isteyen herkese nasip etsin

He sağlık ocağı farklı. Bizimki hiç bir testi yapmıyı. Hiç kan tahlili yapılmıyor

Mantıgım olur diyor yinede yanlıs bilgilendirmeyeyim canım
Cokta zor degil aslında sıvı alımını kesmek olmasa isin icinde
Banada mantıklı adet oluyorsam yum oluyordur diye düşünüyordum ama acabamı diyede düşünüyorum
Sıvı alımında uyuz oluyorum işte susanıyorum sora yok ovi yapıcam içmiyim oluyo uyuz

İnsallah cicegim üc yılda az bir zaman degil keske daha önce baktırsaydınız gerci nasip hersey yasın kac peki insallah tutar asılamanız canım amerikan hastanesinin fiyatları nasıl birde ne cok soru sordum bugün ben

He sağlık ocağı farklı. Bizimki hiç bir testi yapmıyı. Hiç kan tahlili yapılmıyor
Eksik bilgin olabilirmi? Hersabah 9-10 arası her saglık ocagının kan saatleri diye biliyorumda ben ayrıca nerede oturuyorsun canım

Banada mantıklı adet oluyorsam yum oluyordur diye düşünüyordum ama acabamı diyede düşünüyorum
Sıvı alımında uyuz oluyorum işte susanıyorum sora yok ovi yapıcam içmiyim oluyo uyuz
Netten bir arastırmak lazım tatlım yumurtlama oluyor ama belirli boyuta gelmedigi icin catlamıyor demekki yumurtlama oldugu icin regl oluyoruz catlayıp döllense olmuyoruz catlayıp döllenmese yine regl oluyoruz benim beyin iptal suanda sagol
Kendine bir saat belirle sürekli o saatlerde yap canım Beklemekseni sürekli ilk idrarla yapmıs ovü testlerini ve simdi hamile

Eksik bilgin olabilirmi? Hersabah 9-10 arası her saglık ocagının kan saatleri diye biliyorumda ben ayrıca nerede oturuyorsun canım
Bi ilçede yaşıyorum. Buradaki hiçbir sağlık ocağı kan almıyor. Memleketim de almıyorlar. Sadece bikaç tane büyük sağlık ocağı alıyo mesela anbemlern bağlı olduğu almıyor.

Bi ilçede yaşıyorum. Buradaki hiçbir sağlık ocağı kan almıyor. Memleketim de almıyorlar. Sadece bikaç tane büyük sağlık ocağı alıyo mesela anbemlern bağlı olduğu almıyor.
İstanbul dısındasın sanırım geldi benim gibi gizlilik esastır diyen bir üye

olsun canım soru soruldukça içimizi döküyoruz 24 yaşındayım eşim bekleyelim olur dedi bende onu kırmak istemedim hep onun dediği gibi oldu bu zamana kadar en sonunda dayamadım artık beklemeye olmıcak diyince biraz baskıyla aşılamaya götürdüm 3025 verdik canım

Aay pardon ya benim beyinde iptaldı artı seni bulaştırdım ahaa hamile doğruu bizde öyle yapalım ozmn Sağolll Beklemekseni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…