- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Anladım canım ama en azından şöyle yap ben normal adet dısında doktor muanesine gitmiştim sonra bana adetinin 3.günü gel demişti kan testi için bana bir kağıt imzalamıstı o kapıtla adetimin 3.günü direkt gidip kan vermiştim randevusuz bence öyle yapCokta önemli degil kuzum gittigimde sorarım zaten reglin besinci günündeyim hormon testlerini yaptırabilirmiyim diye illa ücüncü günü derse sonraki ay yine giderim
Evet balam bende öyle yaptırıyorum kan testlerimi unutmam insallahta sorup alırım o kagıdıAnladım canım ama en azından şöyle yap ben normal adet dısında doktor muanesine gitmiştim sonra bana adetinin 3.günü gel demişti kan testi için bana bir kağıt imzalamıstı o kapıtla adetimin 3.günü direkt gidip kan vermiştim randevusuz bence öyle yap
10.3 da adet olucam güyaYumırtlamadan da adet olunur kaçıncı gğn adetinin bugün
Yani adet olunuyorsa yumurtalamada oluyo mudur doğrumu anlıyorum ovu testdende gına geldi yaAdet görüyorsan yumurtluyorsundur herhalde canım sıvı alımına dikkat ediyormusun? Bir saat almıyorsan iki saat almamaya basla birde böyle dene adet sonunda yada adet basındada yum oluyordur adet bitmeden baslarsın birdahaki ovulasyon testlerine
evlendiğimden beri canım 3 yıl oldu başından beri hep istedik ama olmadı en somunda böyle olmıycak demekki bi sorun var ki olmuyı dedik gitmediğimiz yer kalmadı hep sorun yok diyorlardı ama morfolojiyi doktorlar önemsemiyor bence en önemli faktör o aşılamaya karar verdik amerikan hastanesinde oldum ama ümidim yok pek morfoloji den dolayı allah isteyen herkese nasip etsinNe zamandır istiyorsun bebek bize biraz kendinden bahset
evet canım eğer adet oluyorsan yumurtan gelişiyor ve çatlıyor demektirYani adet olunuyorsa yumurtalamada oluyo mudur doğrumu anlıyorum ovu testdende gına geldi yaHergün Hergün uuff
Mantıgım olur diyor yinede yanlıs bilgilendirmeyeyim canımYani adet olunuyorsa yumurtalamada oluyo mudur doğrumu anlıyorum ovu testdende gına geldi yaHergün Hergün uuff
He sağlık ocağı farklı. Bizimki hiç bir testi yapmıyı. Hiç kan tahlili yapılmıyorCiceklerim saglık ocaklarının standartları heryerde aynıdır hormon testlerini istediginizde bircogunu yaparlar ki ben yakın zamanda yaptırmıstım hatırlarsanız sadece amh testi yoktu birtek onu yapmıyor olabilirler
Banada mantıklı adet oluyorsam yum oluyordur diye düşünüyordum ama acabamı diyede düşünüyorumMantıgım olur diyor yinede yanlıs bilgilendirmeyeyim canım
Cokta zor degil aslında sıvı alımını kesmek olmasa isin icinde
İnsallah cicegim üc yılda az bir zaman degil keske daha önce baktırsaydınız gerci nasip hersey yasın kac pekievlendiğimden beri canım 3 yıl oldu başından beri hep istedik ama olmadı en somunda böyle olmıycak demekki bi sorun var ki olmuyı dedik gitmediğimiz yer kalmadı hep sorun yok diyorlardı ama morfolojiyi doktorlar önemsemiyor bence en önemli faktör o aşılamaya karar verdik amerikan hastanesinde oldum ama ümidim yok pek morfoloji den dolayı allah isteyen herkese nasip etsin
Eksik bilgin olabilirmi? Hersabah 9-10 arası her saglık ocagının kan saatleri diye biliyorumda benHe sağlık ocağı farklı. Bizimki hiç bir testi yapmıyı. Hiç kan tahlili yapılmıyor
Netten bir arastırmak lazım tatlım yumurtlama oluyor ama belirli boyuta gelmedigi icin catlamıyor demekki yumurtlama oldugu icin regl oluyoruz catlayıp döllense olmuyoruz catlayıp döllenmese yine regl oluyoruz benim beyin iptal suanda sagolBanada mantıklı adet oluyorsam yum oluyordur diye düşünüyordum ama acabamı diyede düşünüyorum
Sıvı alımında uyuz oluyorum iştesusanıyorum sora yok ovi yapıcam içmiyim oluyo uyuz
Bi ilçede yaşıyorum. Buradaki hiçbir sağlık ocağı kan almıyor. Memleketim de almıyorlar. Sadece bikaç tane büyük sağlık ocağı alıyo mesela anbemlern bağlı olduğu almıyor.Eksik bilgin olabilirmi? Hersabah 9-10 arası her saglık ocagının kan saatleri diye biliyorumda benayrıca nerede oturuyorsun canım
İstanbul dısındasın sanırım geldi benim gibi gizlilik esastır diyen bir üyeBi ilçede yaşıyorum. Buradaki hiçbir sağlık ocağı kan almıyor. Memleketim de almıyorlar. Sadece bikaç tane büyük sağlık ocağı alıyo mesela anbemlern bağlı olduğu almıyor.
Ben kürtaj oldum ya ondan bu düzensizlik canım.Cnm biz ilk ay denemeye basladgimzda benm reglim biteli 10 gun olmustu ki tekrr regl olmustm. Ii bisey gibi aslnda. Alisio rahim yakindr insllh senn de
olsun canım soru soruldukça içimizi döküyoruz 24 yaşındayım eşim bekleyelim olur dedi bende onu kırmak istemedim hep onun dediği gibi oldu bu zamana kadar en sonunda dayamadım artık beklemeye olmıcak diyince biraz baskıyla aşılamaya götürdümİnsallah cicegim üc yılda az bir zaman degil keske daha önce baktırsaydınız gerci nasip hersey yasın kac pekiinsallah tutar asılamanız canım amerikan hastanesinin fiyatları nasıl birde ne cok soru sordum bugün ben
Aay pardon ya benim beyinde iptaldı artı seni bulaştırdımNetten bir arastırmak lazım tatlım yumurtlama oluyor ama belirli boyuta gelmedigi icin catlamıyor demekki yumurtlama oldugu icin regl oluyoruz catlayıp döllense olmuyoruz catlayıp döllenmese yine regl oluyoruz benim beyin iptal suanda sagol
Kendine bir saat belirle sürekli o saatlerde yap canımBeklemekseni sürekli ilk idrarla yapmıs ovü testlerini ve simdi hamile
Evet ist dışındaym:)İstanbul dısındasın sanırım geldi benim gibi gizlilik esastır diyen bir üye
çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kavuşursun yavrunaBen kürtaj oldum ya ondan bu düzensizlik canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?