Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
cok iyi yapmıssın canım en azından sansınız artacak insallah ilk asılamadan alırsınız bebeginizi amerikan hospital ne kadar pahalıymıs yav gerci ignelerle 2000küsür masraf ödeyen arkadaslarımızda var burada

ögleden sonra randevu vardı ona aldım kan ögleden önce veriliyor regl bitis günüme denk geldi randevum kan veremesemde ultrasonla bir baktırayım dedim artık pko varmı yokmu ona baksın en azından
Kan verme saati de mi varmış devlete gitmiyordum ya bak iyi oldu öğrendiğim

Benim beyim nöronlarım birbirine girdi aslında ama var diye hatırlıyorum emin degilim cicegim
Yok oyle bi saat ya gece bile kan vermistim beta hcg icin almislardi benden. Bogazlarim agriyordu. Antibiyotik vericekleridi adetime 3 gun falan vardi gebelik suphem var dedim yaptilar

Aynen ilkle yapıyordum ben saat 10dan sonra bide ben şöyle biliyorum adet olunca illa yumurtlama olmuyormus sanırım

Yumurtlamadan 14 gün sora adet olma saçmalığı ne ozmn ya uf insanın aklını karıştırıyor bu Google emmii
Canım herkesin vücudu bir değilki o 28günde bir adet olan insana göre yazıyorlar ama herkesin adeti bir değil birde her ay yumurtlama fsrklı günlerde de olabilir

Canım herkesin vücudu bir değilki o 28günde bir adet olan insana göre yazıyorlar ama herkesin adeti bir değil birde her ay yumurtlama fsrklı günlerde de olabilir
Keşke deniz atı olsaydım Tövbestağfurullah onlarda erkekler doğum yapıyormuş ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…