cok iyi yapmıssın canım en azından sansınız artacak insallah ilk asılamadan alırsınız bebeginiziolsun canım soru soruldukça içimizi döküyoruz 24 yaşındayım eşim bekleyelim olur dedi bende onu kırmak istemedim hep onun dediği gibi oldu bu zamana kadar en sonunda dayamadım artık beklemeye olmıcak diyince biraz baskıyla aşılamaya götürdüm3025 verdik canım
Bende bir sagolu hakediyordum ama neyse canın sagolsunAay pardon ya benim beyinde iptaldı artı seni bulaştırdımahaa hamile doğruu bizde öyle yapalım ozmn Sağolll Beklemekseni
Anladım canım ozaman dogru olabilir diger arkadaslar ve ben istanbul icinden bahsediyordukEvet ist dışındaym:)
Sagolun. Amin inşallah.çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kavuşursun yavruna
Kan verme saati de mi varmış devlete gitmiyordum ya bak iyi oldu öğrendiğimögleden sonra randevu vardı ona aldım kan ögleden önce veriliyor regl bitis günüme denk geldi randevum kan veremesemde ultrasonla bir baktırayım dedim artık pko varmı yokmu ona baksın en azından
Benim beyim nöronlarım birbirine girdi aslında ama var diye hatırlıyorum emin degilim cicegimKan verme saati de mi varmış devlete gitmiyordum ya bak iyi oldu öğrendiğim
Sanaa zaten sağooolBende bir sagolu hakediyordum ama neyse canın sagolsun
Yok oyle bi saat ya gece bile kan vermistim beta hcg icin almislardi benden. Bogazlarim agriyordu. Antibiyotik vericekleridi adetime 3 gun falan vardi gebelik suphem var dedim yaptilarBenim beyim nöronlarım birbirine girdi aslında ama var diye hatırlıyorum emin degilim cicegim
Al mutlaka yada sor kağıtsız gelsem sorun olurmu diyeEvet balam bende öyle yaptırıyorum kan testlerimi unutmam insallahta sorup alırım o kagıdı
Daha var adete bir hafta kala yumurtlamıstım ben seninde öyle olabilir sabret10.3 da adet olucam güya
Yumurtlamadan 14 gün sora adet olma saçmalığı ne ozmn ya uf insanın aklını karıştırıyor bu Google emmiiDaha var adete bir hafta kala yumurtlamıstım ben seninde öyle olabilir sabret
Aynen ilkle yapıyordum ben saat 10dan sonraNetten bir arastırmak lazım tatlım yumurtlama oluyor ama belirli boyuta gelmedigi icin catlamıyor demekki yumurtlama oldugu icin regl oluyoruz catlayıp döllense olmuyoruz catlayıp döllenmese yine regl oluyoruz benim beyin iptal suanda sagol
Kendine bir saat belirle sürekli o saatlerde yap canımBeklemekseni sürekli ilk idrarla yapmıs ovü testlerini ve simdi hamile
Öyle ise allah razı olsun ama neden nedennnn senin baska kendi actıgın topiklerin var diye hatırlıyorum bennnnnnSanaa zaten sağooolbilmem farkındamısın Topiğin den başka topiklere yazmıyorum okadaaarda sadığım
Yarın 10dan sonra yap kaçta kalkıyorsunAay pardon ya benim beyinde iptaldı artı seni bulaştırdımahaa hamile doğruu bizde öyle yapalım ozmn Sağolll Beklemekseni
Canım herkesin vücudu bir değilki o 28günde bir adet olan insana göre yazıyorlar ama herkesin adeti bir değil birde her ay yumurtlama fsrklı günlerde de olabilirYumurtlamadan 14 gün sora adet olma saçmalığı ne ozmn ya uf insanın aklını karıştırıyor bu Google emmii
Tamam canımAl mutlaka yada sor kağıtsız gelsem sorun olurmu diye
Yok gebelik konusunda burdayım birde kitab okuma topiğe takılıyorumÖyle ise allah razı olsun ama neden nedennnn senin baska kendi actıgın topiklerin var diye hatırlıyorum bennnnnn
Keşke deniz atı olsaydım TövbestağfurullahCanım herkesin vücudu bir değilki o 28günde bir adet olan insana göre yazıyorlar ama herkesin adeti bir değil birde her ay yumurtlama fsrklı günlerde de olabilir
Aynı kanlardanmı bahsediyoruzYok oyle bi saat ya gece bile kan vermistim beta hcg icin almislardi benden. Bogazlarim agriyordu. Antibiyotik vericekleridi adetime 3 gun falan vardi gebelik suphem var dedim yaptilar
Yakalamayayım seni ozamanYok gebelik konusunda burdayım birde kitab okuma topiğe takılıyorumsicilim temiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?